Getafe – Ath. Bilbao 1:2 (kon.) | Espanyol – Levante 2:1 (kon.) | Malaga – Real Madrid 1:2 (kon.)
Celta Vigo – Eibar 0:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
0:1 (0:1)
SD Eibar
Sobota 29.11.2014, 22:00 • Estadio Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhé půli branka nepadla, a to navzdory veškeré snaze, především pak domácích. Vigo bylo po celou dobu utkání lepším celkem, ovšem skórovat se mu nepodařilo. Jediný zásah tak vsítil Manu del Moral. Eibar zvítězil na půdě Celty Viga 1:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 9:2 (23:55:40)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ani další dva rohové kopy nepřinesly vyrovnání. Eibar nyní aktivně napadá na útočné polovině. Zdá se, že je o vítězi duelu rozhodnuto.
    Krohn-Dehli napálil tyč
     
    90+3
    Krohn-Dehli měl na noze vyrovnání! Dalekonosnou ránu tečoval soupeř tak nešikovně, že balon orazítkoval brankovou konstrukci. Tak to je strhující závěr duelu!
     
    90+2
    Další pas, který doplachtil pouze k hostujícímu muži s rukavicemi. Ten jej v poklidu stahuje ze vzduchu a opět rozvážně posílá balon mezi své spoluhráče.
     
    90+1
    Prudký centr z pravé strany hrací plochy si Irureta stáhl do své moci. Brankář Eibaru je dnes pro své mužstvo skutečně velkou oporou.
     
    90
    Larrivey pálil z hranice velkého vápna pouze do připraveného obránce hostí. Eibar poté odkopl. K základní hrací době utkání budou nastaveny rovné čtyři minuty.
     
    89
    Ani tentokráte ale domácí družina nedokázala nikterak vážněji zahrozit. Hrát tak může Eibar, který na polovině soupeře šetří cenné sekundy.
     
    88
    Klání se pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru. Tentokráte hosté odvrátili centr na rohový kop, který tak dává Vigu jednu z posledních nadějí na zvrat utkání. Jedná se již o třináctý rohový kop.
     
    87
    Agilní Krohn-Dehli si našel z levé strany cestu do velkého vápna, načež chtěl přihrát z poměrně velkého úhlu. Irureta ale celou situaci velmi dobře přečetl a pas zneškodnil.
     
    86
    Eibar se svým střídáním příliš nepospíchá. Místo Capy okusí atmosféru vypjatého duelu Rodríguez.
     
    85
    Domácí byli při přechodu do ofenzivy zastaveni nedovoleným způsobem. O rozehrávku volného kopu se postará Krohn-Dehli. Vše se uděje těsně za polovinou, proto zřejmě nedojde k ohrožení branky.
     
    84
    Střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází Castro, místo kterého naskočí do hry Planas.
     
    83
    Domácí si tentokráte příliš nerozumněli, balon se doslova došoural k Iruretovi, který s ním neměl příliš práce. Hostující brankář poté dlouhým odkopem rozehrál.
     
    82
    Na hrací ploše skutečně planou emoce, k vidění další žlutá karta. Nyní se provinil Fernández (CVG), který velmi nevybíravě stáhl soupeře k zemi.
     
    81
    Hříšník a střelec jediné branky si odchází odpočinout. Manu del Morala nahradí Errasti.
     
    80
    Z řad hostí je napomínán Manu del Moral (EIB).
     
    80
    V okolí středového kruhu došlo k mírné strkanici, kterou sudí patřičně potrestá. Z domácího tábora dostává karetní trest Fontas (CVG).

    Libor Kucza

    Branky: 30. del Moral (Arruabarrena)

    Karty:   32. Larrivey (CVG), 60. Á. López (CVG), 80. Fontàs (CVG), 82. A. Fernández (CVG) – 11. Berjón (EIB), 59. Capa Rodríguez (EIB), 69. Lillo (EIB), 70. Abraham (EIB), 80. del Moral (EIB)


    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo (74. Charles), Fontàs, Cabral, Castro (84. Planas) – Krohn-Dehli, Radoja (63. A. Fernández), Á. López (C) – Nolito, Larrivey, Orellana.
    Náhradníci: Blanco – Planas, S. Gómez, A. Fernández, Hernández, Mina, Charles.

    SD Eibar: Irureta – Bóveda, Albentosa, Navas, Lillo – D. Boateng, D. García – Capa Rodríguez (86. Capa Rodríguez), del Moral (81. Errasti), Berjón (44. Abraham) – Arruabarrena (C).
    Náhradníci: Jaime Jiménez – Añibarro, Abraham, Errasti, Lara, Á. Rodríguez, Piovaccari.

    Rozhodčí: Pérez – Matías, Hernández

    Diváci: 16799
    bahis siteleri