Jihlava – Č. Budějovice 5:4 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:3 (kon.) | Slavia – Hr. Králové 6:5 (1:0 po s.n.)
Olomouc – Žďár n/S 2:7 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:7 (0:0, 1:3, 1:4)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 07.12.2014, 13:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (15:25:21)
     
    58:16
    Žďár právě vstřelil branku!
    Adam Schejbal musí tahat posedmé v utkání puk ze své sítě. Střelu od modré čáry z hole ONDŘEJE TREJBALA domácí brankář vůbec neviděl, puk zaplul do horní části branky. Asistence: Ondřej Poul.
     
    55:14
    Žďár právě vstřelil branku!
    Na olomouckou branku přichází další odpověď Žďáru nad Sázavou. Po nahrávce Pytlíka pokořil Schejbala ROBIN CAHA. Asistence: Jaromír Pytlík. Martin Nepokoj.
     
    54:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    PETR KREJČÍ naskočil z trestné lavice, dostal kotouč od Janečka a uháněl sám na Josku. Puk se mu těsně před gólmanem Žďáru nad Sázavou zastavil, i přesto však dokázal puk procedit mezi betony gólmana hostí. Asistence: Jan Janečko.
     
    52:05
    Petr Krejčí (OLO) je dalším olomouckým hráčem, který si půjde odsedět menší trest.
     
    51:21
    Josef Podlaha opět ukázal svou šikovnost, dvěma kličkami se prodral až před branku hostů, jenže ke gólu mu opět kousek scházel.
     
    49:43
    Žďár právě vstřelil branku!
    Olomoučtí by se už nejraději viděli v šatně. Hostující hráči si teď udělali s domácí obranou, co chtěli. Březina projel až k Schejbalovi, kterého pak překonal JAROMÍR PYTLÍK. Asistence: Mirek Březina.
     
    48:39
    Další velká šance hostujícího celku, akce dvou proti jednomu ale teď díky včasnému zákroku Adama Schejbala neskončila brankou.
     
    47:32
    Žďár právě vstřelil branku!
    MARTIN NEČAS přidává ke třem nahrávkám i branku! Jeho rána od modré čáry se zastavila až v síti Schejbalovy branky. Asistence: Martin Kaut.
     
    46:55
    Olomoučtí se zásluhou Pěchy osvobozují.
     
    45:54
    Další přesilovou hru si naopak zahrají hráči Žďáru nad Sázavou. Dvě minuty inkasoval Anagnostis Spatharis (ZNS), který se provinil držením protihráče.
     
    44:54
    Kohoutům se ani druhá početní výhoda nevydařila. Skóre tak zůstává stále nezměněno.
     
    42:54
    Miroslav Kukla (ZNS) se provinil nedovoleným bráněním, proto si Olomouc zahraje druhou přesilovku v utkání.
     
    42:54
    Jako kdyby měl však teď slyšel Josef Podlaha, který chtěl ukázat, že olomoucké šance na body ještě nejsou ztraceny. Svou střelou z pravého kruhu pořádně prověřil pozornost Josky.
     
    42:19
    Kohoutům nevyšla přesilovka a do tempa se nemohou dostat ani posléze. Aktivnějšími jsou stále mladší dorostenci Žďáru nad Sázavou.
     
    41:15
    U mantinelu zůstal chvíli ležet autor tří asistencí, kapitán Žďáru nad Sázavou Martin Nečas. Po přerušení se ale dostal na střídačku bez cizí pomoci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dlouho se čekalo na úvodní branku zápasu, následně se však s góly roztrhl pytel. Během šesti minut padly celkem čtyři, o tři se postarali hosté o jednu domácí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 23. Pěcha (Janečko, Podlaha), 55. Krejčí (Janečko) – 23. Kadleček (Nečas M.), 25. Kaut (Trejbal, Nečas M.), 29. Kadleček (Nečas M.), 48. Nečas M. (Kaut), 50. Pytlík (Březina), 56. Caha (Pytlík, Nepokoj), 59. Trejbal (Poul)


    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Rutar, Dajčar, Krejčí, Mader, Galvas (C), Holiš, Klesla – Kořenek, Štefka D., Pěcha, Skopal, Urban, Podlaha, Janečko, Palinek, Wolf, Spatharis, Skřivánek.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Joska (Kulich) – Trejbal, Geba, Jirčík, Kukla, Nepokoj – Nečas M. (C), Nečas J. Pytlík, Kaut, Kadleček, Březina, Caha, Poul.

    Rozhodčí: Zbořil – Bubela, Loun
    thejrc.org