Slovensko – Polsko 5:0 (kon.) | Česko – Maďarsko 7:1 (kon.)
konec
Česko
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
Maďarsko
Pátek 19.12.2014, 18:15 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Zítra se s vámi těším zase na počtenou, naše bojovnice tentokrát vyzvou osmnáctku Polska a předtím nás čeká bitva Slovenska s Maďarskem. Krásný zbytek pátečního večera! (20:31:47)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Česko – 8 (24)
    Maďarsko – 13 (22)
     
    Ještě nikdy naše hokejistky nesehrály takový generační souboj, a jak se jim to napoprvé povedlo. Fyzicky silnější soupeř je vyhecoval k nevídanému výkonu – bruslení a obrovský pohyb byly tím správným klíčem, jak uspět. Fanoušci v PSG aréně si domů odnášejí nádherný zážitek!
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu jsou vyhlášeny Veronika Lorencová a Zóra Vivien Gottliebetová.
     
    Opravu neuvěřitelný a historický výsledek! Česká ženská reprezentace do 15 let poráží o tři roky starší soupeřky z Maďarska, které ještě loni hrály v elitní skupině mistrovství světa, drtivým poměrem 7:1!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Národní výběr se osvobodil, teď už se znovu hraje v našem pásmu.
     
    59:02
    Ještě nás čeká těžký konec, který si nesmíme dovolit vypustit. Anna Kotounová (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    58:39
    Ne, Kristýně Kaltounkové dneska není ten hattrick souzen! Přitom před sebou měla už prázdnou branku...
     
    57:45
    Pořád naše hokejistky neúnavně napadají, bruslí a tak podobně. Závěr si mohou užívat, nicméně stále chtějí dávat góly.
     
    56:49
    Maďarky dojížděly nahození, které tak Bláhová nesměla pustit. Potom ještě přišla drobná dohrávka mezi Pejšovou a Odnogaovou, obejde se však bez vyloučení.
     
    55:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    No tak to je neuvěřitelné, staršímu soupeři nadělíme takový příděl! Dvě členky nejaktivnějšího útoku prchly do přečíslení a Natálie Mlýnková přenechala puk VERONICE LORENCOVÉ. Ta zamířila na druhou tyčku a kotouč propadl Marujamaové přes lapačku do brány – 7:1! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    55:18
    Pintérová střílela už před chvilkou, do vyložené pozice se dostala až nyní. Jenže na Bláhovou to nestačilo, česká brankářka zmenšila úhel a puk za záda nepustila!
     
    54:58
    A teď znovu s neochvějnou jistotou zasahuje Kristýna Bláhová.
     
    54:27
    Naše hokejistky teď svíraly soupeřky, nicméně dvojčata Halounova si přihrála rukou a rozhodčí musel přerušit hru.
     
    53:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to jasné, Češky teď svým soupeřkám udělily velkou lekci z produktivity a jednoznačné vítězství si nenechají vzít! Nabídku Mlýnkové hokejkou zpomalila Kaltounková a puk se odrazil před prázdnou bránu. Tam byla jako první VERONIKA LORENCOVÁ, která měla práci snadnou – 6:1! Asistence: Kristýna Kaltounková, Natálie Mlýnková.
     
    52:49
    Teď je načase uklidnit hru a pokud možno ji zase přenést na druhou stranu.
     
    51:58
    Češky hrají v plném počtu, pak ale přišla největší šance. Bláhová si poradila vsedě i vleže, Szelényiová se už těšila na dorážku do prázdné brány!
     
    51:24
    Právě maďarskou sedmnáctku teď trefil kotouč do helmy a od ní se odrazil mimo bránu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. Kaltounková (Mlýnková), 17. Hornická, 35. Kaltounková (Lorencová), 36. Hornická (Dýcková), 43. S. Halounová (Pejšová), 54. Lorencová (Kaltounková, Mlýnková), 56. Lorencová (Mlýnková) – 17. Gottlibetová


    Česko: Juřicová (44. Bláhová) – Krejníková, Škrdlová, Seroizsková, Kotounová, Hrdinová, Pejšová, Erbenová "C", Jandušíková – Škorpíková, Lorencová, Mlýnková, Kaltounková, Hornická, Dýcková, Samohýlová, Čajanová, Hájková, Matoušková, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Rudolf Valla.
    Maďarsko: Marujamaová (Poltzerová) – Fodorová, Mayerová, Szücsová, Pálová, Holzerová, Odnogaová, Vakánová – Pavuková, Ungárová, Szelényiová, Pintérová, Egyediová, Grkovicová, Gottlibetová, Galántaiová, Szicková, Jókai-Szilágyiová. Trenér: Tibor Marton.

    Rozhodčí: Blaha – Hubáček, Karpíšek.
    bahis siteleri