Motor ČB – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 4:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 3:2 (kon.) | Třebíč – Most 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 20.12.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Brodští hokejisté si ještě užívají zaslouženou děkovačku se svými fanoušky, kteří dnes vytvořili opravdu skvělou atmosféru. (19:17:11)
     
    Je konec. Havlíčkobrodská Kotlina se naplno raduje ze zisku vydřených a nesmírně důležitých tří bodů za vítězství 4:2, když se ve třetí třetině trefili Václav Tomek a Martin Parýzek. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi a přeji vám nejen příjemný zbytek sobotního večera, ale i příjemné strávení vánočních svátků. Na shledanou.
     
    60:00
    Konec zápasu.
    Martin PARÝZEK - 4:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    59:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je hotovo, Rebelové trefili prázdnou bránu a vedou už o dvě branky těsně před třetí sirénou! Kotouč získal v obranném pásmu MARTIN PARÝZEK a jeho přesná střela po ledě mezi protihráči se došourala až do brány, když před ní svedli spolu dva hráči mocný sprinterský souboj! Bez asistence.
     
    59:10
    SK stále svírá Rebely v pevném objetí, do konce už zbývá necelá minuta.
     
    58:57
    Hosté vyhráli vhazování a brankář Novák pohotově vyskočil rybičkou ze svého brankoviště pro odražený puk, který schoval pod tělem. Jiří Charousek přes něj přepadl a teď se mu sportovně omlouvá.
     
    58:55
    Ještě ale rozhodně není konec, Rebelové už několikrát v této sezoně ukázali, že dovedou ztratit i vyhraný zápas. Brankář Novák má opět puk ve své lapačce, schoval do ní ránu od modré čáry.
     
    58:45
    Rebelové to hned zkusili po vyhraném vhazování, ale kotouč doklouzal po ledě jen do rohu pásma.
     
    58:39
    Kadaň si vyžádala oddechový čas a zkusí vyrovnat při hře bez brankáře a s šesti hráči v poli!
     
    58:39
    Havlíčkobrodští fanoušci opěvují brankáře Čeňka Nováka, který si poradil s rychlým nahozením od modré čáry a přerušil hru. Ve svých teprve osmnácti letech odvádí odchovanec Rebelů skvělou práci.
     
    58:09
    Domácí uzmuli Kadani kotouč a zavezli ho tak daleko od své brány, jak jen to šlo. Hosté začínají rozehrávat zcela nový útok.
     
    57:48
    Vzápětí to zkoušel Martin Šagát, ale Rebelové mu obětavě padli do střely a vytlačili kotouč až do ochranné sítě.
     
    57:33
    Nebezpečnou ránu vypustil na okraji kruhů ze své hole Jakub Trefný a jeho dělovka proletěla vysoko nad horní Novákovou tyčkou.
     
    57:20
    Brankář Novák si nechtěl komplikovat situaci a raději po zákroku proti střele ze strany přerušil hru, protože k němu rychle dojeli Marek Račuk a Jaroslav Kůs.
     
    57:03
    Severočeši už se hrnou kupředu přes střední pásmo, kde kombinují.
     
    56:47
    Kadaň se ubránila a udržela naděje na bodový zisk.
     
    56:19
    Brodským střelcům se rozhodně nedá vyčíst neaktivita, jenže zatím mají hodně špatně seštelovaná mířidla, gólman Maštalířský zasahovat takřka vůbec nemusí.
     
    56:00
    Teď už je ale Kadaň pod tlakem, Havlíčkův Brod si vyměňuje puk na dostřel gólmana Maštalířského.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Troliga (Platil, Zohorna), 18. Štindl (Heřman), 44. Tomek (Rousek, Melka), 60. Parýzek – 34. Šulák (Hejcman, Chrpa), 36. Račuk


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Sedlák, Parýzek, Sklenička, Platil "A", Štindl, J. Jelínek, Kolář, Pavlíček – Tomek, Melka "C", Rousek – Zohorna, Seman, Babka – Milfait, Troliga, Minárik – Chlubna, Heřman, Kozlík.
    Sportovní klub Kadaň: Maštalířský (Mouček) – Mrázek, Tejnor, Opalek, Šulák, Szathmáry, Trefný "A", Mazanec – Šagát, J. Charousek "A", Ton "C" – Račuk, Kůs, Hlava – Chrpa, Hejcman, L. Novák – Lehnert, Hammerbauer, Müller.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček – Petr Křivohlavý, Petr Maštalíř
    thejrc.org