Ne – Královské Vinohrady 16:0 (kon.) | Židenice – Vítkovice 4:6 (kon.) | Olomouc – ELITE PRAHA 5:4 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
4:6 (0:1, 2:2, 2:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 20.12.2014, 17:00 • SH SportPoint Brno • Extraliga žen
     
    To je už pro dnešek vše. Jsem rád, že jste sledovali tohle nádherné střetnutí ženské extraligy. Přeji příjemný zbytek předvánoční soboty a někdy příště u onlajnů na shledanou. (18:57:17)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Židenice: 10 (18)
    Vítkovice: 12 (32)
     
    Máme tu konec krásného střetnutí. Domácí tým se překvapivě velice dlouho držel a hrál s vítkovickými hráčkami vyrovnanou partii. Rozdíl mezi oběma celky nebyl nijak výrazný, ale v závěru se ukázaly zkušenosti a přednosti hostujících hráček, které už vedení udržely na své straně a nyní mohou oslavovat tříbodovou výhru. Ta se ovšem nerodila lehce.
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČKY UTKÁNÍ

    Židenice: Nikola Příleská
    Vítkovice: Hana Sládečková
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pár chvil před koncem se proběhla až před prázdnou klec vítkovická útočnice ZUZANA HALFAROVÁ a ranou o brankovou konstrukci definitivně rozhodla o osudu dnešního duelu. Bez asistence.
     
    59:02
    Domácí hrají v šesti, hru však tvoří hráčky v modrém a napadají rozehrávku domácích, čímž skvěle šetří čas.
     
    58:25
    Oddechový čas pro Sokol Židenice.
     
    58:10
    Vítkovická florbalistka měla na holi rozhodnutí, jenže zaváhala a nasměrovala děrovaný předmět vysoko nad břevno!
     
    57:50
    Před Kubíčkovou se zjevila jedna z domácích útočnic, avšak hostující obránkyně srazila tuhle tvrdou jedovku mimo brankoviště!
     
    57:32
    Židenice právě vstřelily branku!
    Tohle bude ještě pořádné drama! Raketový průnik Brňanek na útočnou půlku zakončovala přesně KAMILA PRAVCOVÁ. Střelkyně přebrala pas od Zlámalové a s přehledem prostřelila brankářku, která míček nevyškrábla. Asistence: Jessica Zlámalová.
     
    56:51
    Dundelová se hnala samotná do ofenzivy. Hráčka Brna byla ovšem florbalistkami v modrém čistě zastavena.
     
    56:18
    Odražená dělovka hostujícího celku umožnila Hyksové přemístit se do útoku, ale jedna z Ostravanek vložila míčku do cesty hůl.
     
    55:26
    Příleská výhozem hledala kolegyni v úctyhodné dálce. Tohle založení akce úspěch nesklidilo a hrají Vítkovice.
     
    55:23
    Obranný blok Židenic zareagoval na dění před klecí a odrazil tvrdý projektil Vítkovic mimo hrací plochu.
     
    54:32
    Přihrávka naslepo v podání Kociánové končí na holi brněnské obránkyně. Defenziva domácích odehrává míček co nejdále od gólmanky.
     
    53:56
    Šponiarová to zkoušela sama, avšak zamotala se do vlastních kliček a dopředu kráčely domácí. Židenická střela byla zastavena rukou Kubíčkové.
     
    53:07
    Hostující se osvobodily a opět se podívaly, jak to vypadá před Příleskou. Sokol se nenechal zahanbit a stačil odvrátit všechny problémy.
     
    52:20
    Z první to zkoušela Valehrachová a její rána nebyla vůbec špatná, jenže chyběla jí potřebná přesnost a Kubíčková následně lapila tento odražený pokus.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 26. Babáčková (Drápalová), 28. Theimerová (Pravcová), 51. Indrová (Kusáková), 58. Pravcová (Zlámalová) – 17. Ratajová (Sládečková), 23. Enenkelová (Pastušková), 29. Šponiarová, 46. Paloncyová (Laitinenová), 47. Kociánová, 60. Halfarová


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Kouřilová) – J. Svobodová, L. Svobodová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, M. Svobodová, Vývodová, Pravcová, Indrová, Drápalová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Theimerová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Šponiarová, Šupáková, Šrotová, Halfarová, Ferenčíková, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová

    Rozhodčí: Filip Drápal a Jakub Pospíšil

    Diváci: 88
    thejrc.org