Slovensko – Maďarsko 1:3 (kon.) | Polsko – Česko 1:6 (kon.)
konec
Polsko
1:6 (0:1, 0:3, 1:2)
Česko
Sobota 20.12.2014, 18:15 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    Pro dnešek se s Vámi už loučím. Zítra nás ale čeká velký vrchol Turnaje olympijských nadějí Visegrádské čtyřky, ve 14:15 se střetneme se slovenskou osmnáctkou. Předtím ještě přijde na řadu zápas Maďarska s Polskem.

    Příjemný zbytek sobotního večera a zítra zase na počtenou! (20:25:55)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Polsko – 9 (22)
    Česko – 13 (33)
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu jsou vyhlášeny shodně útočnice Sára Čajanová a Kamila Wieczoreková.
     
    Česká radost je naprosto zasloužená, naše hokejistky do 15 let ovládly i další souboj proti o tři roky starším soupeřkám jednoznačným poměrem. Obraz hry nebyl tak jasný, v obraně jsme taky měli problémy. Ale díky naší obrovské bojovnosti v útočném pásmu, výkonu Kristýny Bláhové a trochu i přispění štěstí vypadá skóre tak, jak vypadá.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Přes obránkyni pálila Natálie Mlýnková, mířila mezi betony. Najdecké ale kotouč nevypadl.
     
    58:47
    Češky předvádějí skvělou koncovku zápasu. Rvou se do zakončení s buldočí silou, dávají do toho úplně všechno!
     
    57:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pouhých šest sekund přesilovky nám stačilo ke gólu číslo šest! Alexandra Halounová vyhrála buly na hokejku DANIELY PEJŠOVÉ, která zkusila štěstí střelou do polského růžku. Najdecké propadl přes lapačku a Pejšová se raduje ze své premiérové reprezentační trefy, hned si vyžádala od rozhodčích puk – 1:6! Asistence: Alexandra Halounová.
     
    57:28
    A odměnou je nám ještě další početní výhoda. Natalia Kaminská (POL) – 2 minuty za podražení.
     
    57:12
    Závěr se snaží naše holky dohrát hodně aktivně, neúnavně tlačí na polskou obranu.
     
    56:24
    Ani v dalším střídání to Mlýnkové nevyšlo! Neuvěřitelně se o puk porvala Kaltounková, která potom nabídla puk své nejlepší parťačce, ale Najdecká zasahuje.
     
    55:40
    Zakázané uvolnění našich soupeřek vrací hru před Lauru Najdeckou.
     
    55:05
    Polsko hraje v plném počtu a rovnou se vydalo dopředu. Před Kristýnou Bláhovou se puk nebezpečně odrážel, ale nakonec zamířil vedle její klece.
     
    54:26
    Drzý průnik do brankoviště v podání Natálky Mlýnkové gólem nekončí, už by si gól na turnaji konečně zasloužila. Soupeřky ji potom zalehly, ale brzo se oklepala.
     
    53:46
    O přerušení se postarala Patricie Škorpíková, která dojela své nahození a donutila Najdeckou, aby schovala puk pod lapačkou.
     
    53:35
    Stejně jako v předchozí výhodě, ani teď se nám nedaří a jenom ztěžka se dostáváme do útočné třetiny.
     
    52:29
    Naše aktivita vede k další početní výhodě, dnes už šesté. Natalia Kaminská (POL) si vyslechla menší trest za hákování.
     
    52:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Plné dvě minuty se hrálo v polské třetině a hokejistky na obou stranách už byly hodně vyšťavené. Nakonec je z toho pátá radost českého týmu a vysvobozující gól! Když v nepřehledné trmě-vrmě neuspěla Mlýnková ani Lorencová, puk vyjel z klubka hráček přímo na hokejku KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ, jež ho okamžitě zametla do polské svatyně – 1:5! Asistence: Veronika Lorencová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 45. Sopatová (Wieczoreková) – 6. Čajanová (A. Halounová), 23. Škorpíková (Seroizsková), 29. S. Halounová (Pejšová), 39. Kotounová (Škorpíková), 53. Kaltounková (Lorencová), 58. Pejšová (A. Halounová)


    Polsko: Najdecká (Sassová) – Marczyková, Korkuzová, Strzelecká, Gogocová, Metyková, Pelicová, Kaminská – A. Sopatová, Kalejaová, Tomczoková, Sosnierzová, D. Sopatová, Wieczoreková, Przetaczniková, Wybiralová, Wronová, Cyganová "C", Gawliková. Trenér: Grzegorz Klich.
    Česko: Bláhová (Juřicová) – Krejníková, Škrdlová, Seroizsková, Kotounová, Pejšová, Jandušíková – Škorpíková, Lorencová "C", Mlýnková, Kaltounková, Samohýlová, Čajanová, Hájková, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Rudolf Valla.

    Rozhodčí: Valentík – Dias, Kučera.
    bahis siteleri