Jihlava – Havířov 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
AZ Havířov
Neděle 21.12.2014, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Potyčka na konci utkání na celé situaci již nic nezměnila. Hosté si ve třetí periodě zcela suverénně hlídali vedení, které nakonec ještě navýšili. Dukla tak na domácí půdě podlehla Havířovu 1:4. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (18:24:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    V závěru utkání se ještě bude trestat. Do menší strkanice se dostali Marek Melenovský (JIH) a Martin Lenďák (HAV). Martin Kuřítko (JIH) si následně hostujícího zadáka stáhl a uštědřil mu několik zásahů. Jihlavský útočník tak dostává trest ve hře. Havířovský bek obdržel 2+2 minuty za hrubost. Marek Melenovský je "odměněn" dvěma minutami za taktéž za hrubost.
     
    59:31
    Dukla dohrává utkání v útočném pásmu, kde se ale do větších šancí nedostává.
     
    58:15
    Havířov zatím velice zkušeně kontroluje hru a domácí téměř k ničemu nepouští.
     
    57:10
    Marek Prokš zakončil z velkého úhlu, ovšem ani tak se mu nepodařilo dostat kotouč za záda hostujícího mága. Přesilové hry jsou dnes pro Duklu skutečným utrpením.
     
    56:14
    Ani Roman Maliník nenašel prostor mezi betony hostujícího brankáře. Lukáš Daneček dnes předvádí skutečně vynikající výkon.
     
    55:40
    Důrasova dělovka z pozice pravého kruhu rozvlnila pouze ochrannou síť. To vše s přispěním Danečka, a tak se bude vhazovat v útočném pásmu Dukly.
     
    55:13
    Antonín Pechanec (HAV) odjíždí na trestnou lavici. Dostává menší trest za hákování.
     
    54:40
    Domácí vyhazují přes všechny čáry, ani Havířovu se hra v početní výhodě příliš nevede.
     
    53:48
    Hosté kombinují v útočném pásmu, avšak do žádné větší příležitosti se zatím nedostávají. Nakonec tečoval do ochranné sítě ránu od modré čáry Halász.
     
    52:54
    Vylučovat se bude na domácí straně. Miha Štebih (JIH) obdržel dvě minuty za podražení.
    Antonín PECHANEC - 1:4
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    51:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Situace se pro domácí stává kritickou. Sztefek zachytil u mantinelu kotouč, který poté poslal zcela volnému ANTONÍNU PECHANCOVI. Hostující útočník následně dokázal zakončit přesně k pravé tyči. Asistence: Michal Sztefek.
     
    50:29
    Staňkova střela od modré neměla valného významu, neboť byla hra přerušena pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Vhazovat se tak bude v neutrální zóně.
     
    49:50
    Po Maliníkově ráně hosté opět vyhazují přes všechny čáry. Dukla bude muset svou ofenzivní akci zahájit zpoza vlastní branky.
     
    49:29
    Jiří Dobrovolný několikrát ostře vypálil. Hostující brankář je však velmi pozorný. Pokud ránu vidí, nedopustí žádné komplikace.
     
    48:41
    Další možnost pro Duklu. Oldřich Horák (HAV) je potrestán za nedovolené bránění. Domácím však zatím početní výhody příliš nevyhovují.
     
    48:17
    Ondřej Malec se velmi bojovně prodral po pravé straně až do zakončení. Bekhendový pokus však neměl příliš velkou razanci, a tak si jej Daneček pohlídal.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 14. Půhoný (Čachotský, Maliník) – 4. Loskot (Foltýn, Jiránek), 12. Loskot (Jiránek, Bezuška), 29. Fořt (Jiránek, Ostrčil), 52. Pechanec (Sztefek)


    HC Dukla Jihlava: Halász (Sáblík) – Čermák, Grman, Dobrovolný, Staněk, Štebih, Čáp, Schejbal, Šidlík – Čachotský, Maliník, Půhoný – Jergl, Melenovský, Důras – Kuřítko, Mikeš, Březina – Vysloužil, Malec, Prokš
    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Bezuška, Bahounek, Lenďák, Ostrčil, Graca, Horák, Foltýn – Jiránek, Loskot, Fořt – Šlahař, Jakúbek, Maruna – Klimša, Sztefek, Pechanec – Matějek, Bednář, Tomi

    Rozhodčí: Sýkora – Krátký, Svoboda
    thejrc.org