SP v alpském lyžování - slalom mužů, 1. kolo Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.) | SP v alpském lyžování - Super-G žen, St. Moritz Vítěz: L. Vonnová (USA) (kon.)
SP v alpském lyžování - slalom mužů, 2. kolo Vítěz: M. Hargin (SWE) (kon.)
konec
SP v alpském lyžování - Super-G žen, St. Moritz

Vítěz: L. Vonnová (USA)

Neděle 25.01.2015, 11:45Sjezdové lyžování
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (15:29:37)
     
    Konečné pořadí:

    1. Lindsey Vonnová (USA) 1:23,55
    2. Anna Fenningerová (AUT) +0,24
    3. Nicole Hospová (AUT) +1,10
    4. Kajsa Klingová (SWE) +1,48
    5. Cornelia Huetterová (AUT) +1,55
    6. Nicole Schmidhoferová (AUT) +1,80
    7. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +1,85
    8. Regina Sterzová (AUT) +1,99
    8. Viktoria Rebensburgová (GER) +1,99
    10. Francesca Marsagliová (ITA) +2,00
    11. Elena Fanchiniová (ITA) +2,06
    12. Marie Marchandová-Arvierová (CAN) +2,07
    13. Valerie Grenierová (CAN) +2,09
    14. Elena Curtoniová (ITA) +2,11
    15. Mirjam Puchnerová (AUT) +2,21
    ---
    25. Klára Křížová (CZE) +3,30
     
    Dobrou zprávou je, že na 25. místě skončila Klára Křížová, jediná česká sjezdařka tohoto závodu, která si připíše nějaký ten bod do světového poháru. Především se však dokázala umístit do první třicítky právě proto, že ze 62 závodnic na startovní listině 12 lyžařek nedojelo, 13 z nich bylo dodatečně diskvalifikováno a dvě vůbec nestartovaly.
     
    Lindsey Vonnová zaznamenala své 64. vítězství ve světovém poháru a dál rozšiřuje svou silnou sbírku těchto rekordních triumfů. Rakušanky Anna Fenningerová a Nicole Hospová skončily opět jen za ní. Především první jmenovaná Rakušanka je letos velkou smolařkou. Ne že by druhé místo nebylo hezké, ale když už přijde na řadu pošesté v řadě...
    Dnešní stupně vítězů. Na prvním místě skončila Lindsey Vonnová (USA), druhá, už pošesté v této sezóně, Anna Fenningerová (AUT), jako třetí se pak umístila Nicole Hospová (AUT):

     
    Závod skončil.
     
    59
    Také Elena Fanchiniová (ITA) zajela svůj závod výborným způsobem! Ztráta se zastavila na hodnotě 2,06 a díky ní se Fanchiniová dostala na 12. místo. To je opravdu parádní výsledek pro tuhle Italku.
     
    56
    Andrea Fischbacherová (AUT), známé to jméno v lyžařském světě, stlačila ztrátu pod 3 sekundy, konkrétně na 2,94 vteřiny. Rozhodně solidní výsledek pro zkušenou Rakušanku.
     
    52
    Adeline Baudová (FRA) také předjela českou reprezentantku, i když o pouhých 18 setin sekundy. Tahle Francouzka může být vcelku spokojená.
     
    50
    Tohle je opravdu parádní výsledek pro Valerie Grenierovou (CAN)! Čas 1:25,64 znamená třinácté místo průběžně! Ztráta 2,09 je opravdu solidním číslem, takovým disponovali děvčata se startovním číslem daleko nižším.
     
    46
    Také Johanna Schnarfová (ITA) je lepší než Křížová. A je dost možné, že se Italka také vydrží udržet v první třicítce, i když to bude dost těsné.
     
    45
    Edit Miklósová (HUN), která ve sjezdu skončila na senzačním třetím místě, tentokráte po druhém měřeném úseku chybovala. Je tak jedna z mnohých, která neviděla cílovou čáru.
     
    44
    Maria Therese Tvibergová (NOR) překonala českou reprezentantku, a to díky času 1:26,43, který znamená ztrátu 2,88 sekundy. Tohle Norce bude stačit na první třicítku.
     
    40
    Klára Křížová útočí na body do světového poháru! Ztráta 3,30 sekundy by mohla na první třicítku s trochou štěstí stačit. Dost závodnic totiž závod vůbec nedokončí, pro Češku je tedy dost důležité, že dojela do cíle.
     
    35
    Hned čtyři z pěti závodnic nyní nedokázalo projet cílovou čárou, kromě Corinne Suterové, která navíc ztratila 3,40 sekundy.
     
    Američanka L. Vonnová vyhrála další závod Super-G, a ačkoli na paty jí dost šlapala Rakušanka Anna Fenningerová, dokázala svůj náskok uhájit. Na bedně nakonec skončila i další rakouská závodnice Nicole Hospová, který byla se svým výkonem spokojená. Ostatní důležité situace z tohoto závodu Vám samozřejmě ještě nabídneme.
     
    Průběžné pořadí:

    1. Lindsey Vonnová (USA) 1:23,55
    2. Anna Fenningerová (AUT) +0,24
    3. Nicole Hospová (AUT) +1,10
     
    30
    Jennifer Piotová (FRA) uzavírá první třicítku nasazených lyžařek. Pořád především sbírá zkušenosti, i když ty jí například na kritickém místě trati nakonec nechyběly. Její ztráta 3,33 sekundy znamená 24. pozici.
     
    29
    Priska Nuferová (SUI) si představovala možná trošku lepší čas. Dojela do cíle se ztrátou 2,89 sekundy, což jí řadí až do třetí desítky. Ale nějaké body do svěťáku připíše.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri