Havlíčkův Brod – Hvězda Praha 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
HC Hvězda Praha
Neděle 25.01.2015, 11:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Pro dnešek se s vámi loučí a hezký zbytek neděle vám přeje Richard Wagner. (14:17:56)
     
    Ke konci duelu se nám roztrhl pytel s brankami. Znovu se dvakrát prosadil Brod a jednu trefu zaznamenala i Hvězda.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si ale nakonec berou svůj pětibrankový náskok zpět. Obrana Hvězdy nechala za svými zády volného Lukáše Berana, který nesobecky předal touš před prázdnou svatyni, kde jej nad beton Adama Špírka poslal DAVID MICHÁLEK. Tomu se tak povedl nevídaný kousek – oba dva hrací dny o tomto víkendu nasázel do branky Hvězdy Praha hattrick. Díky tomu se tak stává také jedním z nejpilnějších přispěvatelů do týmové kasy. Asistence: Lukáš Beran.
     
    58:22
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Jenže Pražané přidávají alespoň čestnou branku. Rebelové chybovali ve střední třetině a Matěj Valíček se chopil puku, najel na levý kruh a střelou na zadní tyč provětral Hanákovu vyrážečku. Ten vytěsnil puk tak nešťastně, že se obloučkem dostal před prázdnou klec, kde jej doklepl skákající DANIEL DIVIŠ! Asistence: Matěj Valíček.
     
    58:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pátá branka se třepetá za zády Adama Špírka. Nejprve sice domácí celek odehrál kotouč na zakázané uvolnění, ale po vyhraném buly před Hanákovou svatyní se prosazuje z rychlého brejku. Daniel Králíček zavezl touš po levém křídle před branku, na brankovišti si počkal na sjetí MARKA BANCÍŘE, jemuž předložil ideální pas, který domácí hráč přišpendlil pod víko marně se natahujícího gólmana. Asistence: Daniel Králíček.
     
    57:26
    Nyní už ale způsobil, že se gólman Adam Špírek zapotil, když byl Danielem Králíčkem vypálen směrem na jeho branku. Gólman Hvězdy podržel touš na hrudi.
     
    56:42
    Tam, zpátky, tam, zpátky. To není popsán pohyb dveří u nákupního supermarketu. To je jen výčet toho, jak se pohybuje kotouč. Bez žádného většího střeleckého zápřahu si jen tak klouže z pásma do pásma.
     
    55:41
    Hvězda je v plném počtu. Rebelové se díky dobré práci hostující defenzivy neodkázali na konci přesilovky dostat do pořádného zakončení, po němž by hrozila změna skóre.
     
    54:55
    Pražský celek se osvobodil a při následném průniku domácích do útočné třetiny vystřelil z levého kruhu Jiří Benák, ale jeho rána skončila jen nad.
     
    54:16
    Adam Špírek teď musel rychle k ledu, aby zastavil střelu z pravého kruhu, Zakončení domácích ale v klidu schoval na hrudi.
     
    53:41
    Hlavní rozhodčí má zřejmě rád hru v netradičním počtu hráčů na ledě. Na lavici pro hříšné muže kluziště ledového vykazuje Petra Svobodu (HVP), jemuž vyměřil trest za držení protihráče.
     
    53:07
    Také Hendrych se brzy vrátí na ledovou plochu. Kvůli hře vysokou holí se přerušila hra a díky tomu je tu vhazování před Špírkem.
     
    52:18
    Hosté jsou kompletní, ale domácí je drží v útočných choutkách na uzdě. Pražanům povolují pouze střely od modré, s nimiž nemá Miroslav Hanák nejmenší problémy a vykopává je betony.
     
    51:55
    Hvězda už hraje nějaký ten moment ve čtyřech a brzy bude kompletní. Navrátilec z trestné lavice hned střílel od modré, ale Hanák jeho pokus podržel.
     
    51:15
    Nejprve zlikvidoval dvě dorážky fantastický Adam Špírek a následně se sekáním provinil Pavel Hendrych (HBR), který tak putuje na lavici hanby.
     
    51:00
    Rebelové jsou kompletní a začíná jejich přesilovka pět na tři. Hvězda teď vyhodila puk k Hanákovi, takže čas ubíhá.
     
    50:08
    Fantastický Miroslav Hanák zastavil před branku se probíjejícího Davida Nováka (HVP), jemuž sebral backhandové zakončení vyrážečkou. Následně byl domácí gólman od Nováka atakován a rozhodčí jej vykazuje na trestnou lavici.
     
    49:47
    Havlíčkobrodští vyhráli buly a následně je obrana Hvězdy zavřela u prken. Kotouč pak po souboji vyletěl díky teči mimo hrací plochu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Michálek (Vlach, Beran), 3. Hrabaň (Lacina), 36. Michálek (Vlach), 40. Abbrent (Jelínek, Michálek), 59. Bancíř (Králíček), 59. Michálek (Beran) – 59. Diviš (Valíček)


    BK Havlíčkův Brod: Hanák (Folvarský) – Suchý, Vacek, Lacina, Hrabaň, Kopic, Benák – Abbrent, Jelínek, Kraučuk, Michálek, Beran, Vlach, Hendrych, Králíček, Bancíř.
    Trenéři: Václav Adam, Jaroslav Benc.

    HC Hvězda Praha: Špírek – Grim, Hosták, Novák, Valíček, O. Veverka, Velas, Vidiy, Kozohorský, Čmejla, Piovarči "C", Diviš, Šiler, Hruška, Svoboda.
    Trenér: Daniel Fuks.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Lukáš Klouda, Robin Horký
    bahis siteleri