Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 1:3 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 30.01.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, tri body ostávajú v metropole východu. (20:16:59)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Nagy sa napokon na striedačku ani nedostal a musel šprintovať späť! Mal ale veľké šťastie, pretože domáci mierili vedľa.
     
    59:22
    Gólman hostí smeruje na striedačku!
     
    59:14
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme, Nagy stále ostáva v bránke.
     
    58:42
    Puk je v útočnej tretine hostí, ale Nagy je stále v bránke.
     
    57:59
    Oddychový čas hostí.
     
    57:01
    Do konca riadnej hracej doby už ostávajú iba necelé tri minúty. Hokejisti hosťujúcej Dukly sa stále snažia niečo vymyslieť, ale ich súper odoláva.
     
    56:24
    Košičania sa musia brániť, ale robia to veľmi dobre. Chovan dokorčuľoval puk tesne pred bránkou a pohotovo ho odpálil.
     
    54:37
    Pokus o rýchly prechod hosťom nevyšiel a Duklu zastavilo iba ofsajdové postavenie.
     
    54:24
    Hra sa rýchlo prelieva z jednej strany na druhú a v útoku sa razom ocitol domáci celok. Košičan Štrbák pálil od modrej čiary,a le jeho pokus bol dobre vyrazený mimo nebezpečného priestoru.
     
    53:50
    Hosťujúcim hokejistom sa kráti čas a sami si to dobre uvedomujú. Tentokrát sa presunuli do útoku, Melicherčík puk podržal a vznikli ešte zbytočné strkanice, ale vylučovať sa nebude.
     
    52:16
    O veľkú príležitosť sa tentokrát postaral domáci Bartoš. Ten najskôr puk prudko vypálil a Nagy mal čo robiť, aby ho vôbec stihol sledovať a následne ho ešte aj dostal na Jenčíka. S ním si ale hostia spoľahlivo poradili.
     
    51:42
    Do pásma sa dostali domáci hokejisti. Priamo pred bránku sa natlačil Sojčík, ale v záverečnej sekunde sa od neho puk odrazil a zakončiť tak nemohol.
     
    50:06
    Stretnutie sa nám preklenulo do záverečnej desaťminútovky riadnej hracej doby. Na ľade vidíme veľkú bojovnosť na oboch stranách a bude to ešte rozhodne zaujímavý zvyšok duelu.
     
    49:54
    Trenčania sú stále aktívni v ofenzíve a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Tentokrát sa pomedzi obranu predral Melichárek a chcel puk zavesiť za Melicherčíka, ale ten si dal pozor.
     
    48:26
    Dukla ale napokon nič zaujímavejšie nevymyslela, pretože hostia si v rozohrávke nerozumeli a puk poslali iba na zakázané uvoľnenie.
     
    48:15
    Trentčn sa stiahol za svoju bránku a bude rozohrávať útočnú akciu. Puk drží v pokoji Andersons a pokúsi sa niečo vymyslieť.
     
    47:42
    Trenčania to skúšajú z každej strany a zdá sa, že by mohli svojho súpera ešte prekvapiť. Po krížnej prihrávke cez polovicu klziska sa do pravého kruhu dostal Stantien, ale v rýchlosti nevystrelil.
     
    46:04
    Domáci hokejisti sa pri pokuse o rýchlu rozohrávku dopustili iba zakázaného uvoľnenia a vhadzovať sa bude pred Melicherčíkom. Na opačnej strane medzičasom Nagy dostal späť svoju prilbu.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Jánošík (Češík, Sojčík), 27. Lapšanský (Štrbák), 45. Hinďoš (Macejko) – 12. Nemec (Hlinka, Melichárek), 28. Dudáš (Koyš, Bokroš)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Lapšanský, Rachůnek, Bicek (A) – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra, Hinďoš
    HK DUKLA Trenčín: Nagy (Konrád) – Andersons, Bokroš, Dudáš, Hochel, Novajovský, Hatala, Holenda – Hlinka, Nemec (C), Melichárek (A) – Šišovský (A), Stantien, Filo – Koyš, Švec. Razingar – Briestenský, Daniška, Hudec

    Rozhodčí: J. Konc, Štefik – Holienka, Rovenský
    bahis siteleri