LA Stars – Znojmo 6:7 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Lower Austria Stars
6:7 (3:1, 1:3, 2:2 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 01.02.2015, 15:10Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:19:21)
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Orli Znojmo.
    Autorem vítězné branky je MARC ZAJÍC.
     
    1. série
    0:1
    MARC ZAJÍC rozhoduje zápas a zajišťuje Orlům dva body za vítězství.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Konec prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Napínavý duel, v němž se oba týmy neustále přetahují o průběžné vedení, nepřinesl své rozuzlení ani po třetí části hry. Rozhodovat se tak bude v pětiminutovém prodloužení
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak toto bylo opravdu o chlup! Jen sedm vteřinek před koncem vyrovnává při hře bez gólmana na 6:6 MARC ZAJÍC. Asistence: Jiří Lander.
     
    58:33
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Tak to je těžký zásah pro znojemské naděje na body. Minutu a půl před vypršením základní hrací doby střílí rozdílový gól NIKITA REYN. Asistence: Marton Ladanyi.
     
    42:12
    Orli právě vstřelili branku!
    A abychom se nenudili, je tu další gól a další vyrovnání. Střídající Bontorin poprvé propouští puk za svá záda po zakončení JOSEFA KRCHA. Asistence: Jiří Lander a Jan Koňařík.
     
    40:15
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Úvodní vteřiny posledního dějství se lépe vyvedli domácím, kteří opět obracejí vývoj stavu. Přesnou trefu si připisuje CEDRIC IRHUESOGIE. Asistence: Marton Ladanyi a Marvin Alena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina odstartuje v 16:48. Prostřední část hry se nesla v duchu znojemského vzkříšení. Orli dokázali zvrátit průběžné vedení třemi rychlými góly na svou stranu. A už to vypadalo, že do kabin půjdou s náskokem v zádech, pár vteřin před druhým hvizdem však dokázali domácí vyrovnat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    LA Stars právě vstřelili branku!
    Šestnáct vteřin před druhou sirénou domácí srovnávají s Orly krok. NIKITA REYN se zapisuje do střelecké listiny. Asistence: Marvin Alena a Paul Sztatecsny.
     
    35:11
    Krasneho střídá v rakouské bráně Ryan Bontorin.
     
    35:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně! Znojemští hráči se postarali o dokonalý obrat. JAKUB ŠVANDA posílá své barvy poprvé v utkání do vedení. Asistence: Josef Krcho.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 10. Irhuesogie (Reyn), 13. Kastner (Alena, Sztatecsny), 15. Wolf (Hochman), 40. Reyn (Alena, Sztatecsny), 41. Irhuesogie (Ladanyi, Alena), 59. Reyn (Ladanyi) – 13. Synek (Račický, Zajíc), 23. Račický (Zajíc), 25. Nahodil, 36. Švanda (Krcho), 43. Krcho (Lander, Koňařík), 60. Zajíc (Lander), rozh. náj. Zajíc

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Zajíc (ZNO)


    Lower Austria Stars: Krasny (Bontorin) – Blüml, Sztatecsny, Wolf, Alena, Hube – Irhuesogie, Reyn, Ladanyi – Hochman, Kastner, Habernig – Rodnov, Sten, Hauer – Stummer, Seliga.
    HC LERAM Orli Znojmo: Bača – Křípal, Mandát, Koňařík, Švanda, Nahodil, Forman – Račický, Zajíc, Synek – Horák, Lander, Krcho – Hačecký, Fruhwirt, Toman.
    bahis siteleri