Interobal Plzeň – Mladá Boleslav 19:3 (kon.) | Litoměřice – Dalmach Turnov 2:3 (kon.) | F.A. Zole Č. Lípa – Arsenal Benešov 5:8 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
2:3 (0:1)
TJ FC Dalmach Turnov
Pátek 27.02.2015, 20:20 • SH Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ
     
    To je ode mě pro dnešek z toho zápasu s konstatováním výhry Turnova vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onaljnu, na počtenou! (21:51:57)
     
    Velké drama až do samotného závěru zápasu, asi tak by se dalo zhodnotit dnešní utkání 18. kola mezi Gardenline Litoměřice a Dalmach Turnov. Ve druhém poločase si více šanci vytvořili domácí, ale kýžená branka dlouho nepřicházela. Naopak se prosadili hosté, kteří využili zmařené šance Litoměřic. Znovu se zapsal mezi střelce Šulc, který pláchl společně se svým spoluhráčem, celou situaci vzal však na sebe a dobře udělal, neboť skončil kulatý nesmysl v bráně Litoměřic. O dvě minuty později vyrovnal Chrobák, když mu doslova nabil Pešír. Chrobák nedal nikomu z hráčů i brankáři šanci na zásah. Už to vypadalo, že zápas skončí remízou. Jenže Klíma zachytil míč, mířící do brány domácích ještě před brankovištěm, za což uviděl červenou kartu a Litoměřice tak musely dohrávat o jednoho hráče v poli oslabeny. Krejčík se stal nakonec hrdinou Dalmachu, když prostřelil z přímého kopu Mikoláše i všechny tři clonící hráče. Turnov si tak nečekaně odváží z lovosické sportovní haly Chemik tři body za výhru nad druhým celkem tabulky. Naopak Gardenlinu se vzdaluje myšlenka na postup do CHANCE futsal ligy.
     
    Konec zápasu.
     
    39:56
    Turnov právě vstřelil branku!
    K rozehrání přímého kopu z hranice deseti metrů se postavil ALEŠ KREJČÍK, který prostřelil všechny tři hráče clonící hráče společně s Mikolášem. U hostů propukla velká radost ze vstřelení zřejmě vítězné branky. Bez asistence.
     
    39:54
    Šest sekund před koncem zápasu obdržel Jan Klíma (GRD) červenou kartu za zachycení míče mimo brankoviště. Navíc budou domácí dohrávat zápas ve třech hráčích v poli.
     
    39:26
    Chrobák už zakončoval akci domácích takřka do prázdné brány a už už zvedal ruce nad hlavu, když tu se nachomýtl Prokopec, který vytáhl jeho dělovku z prostoru tří tyčí.
     
    39:06
    Zároveň mají na svém kontě Turnovští pátý kumulovaný faul.
     
    39:06
    Dominik Šulc (TRN) obdržel od rozhodčích žluté napomenutí.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta dnešního zápasu.
     
    38:47
    Klíma nastřelil střelou z první levou tyč Prokopcovy brány.
     
    38:31
    Tichý stál osamocen před prázdnou bránou. Míč do sítě Turnova ale nasměřovat nedokázal.
     
    38:20
    I tentokrát zkoušejí hráči Litoměřic hru s brankářem v útoku.
     
    37:59
    Hostující Kroupa běžel společně s bránícím Chrobákem na bránu Litoměřic. V souboji si zřejmě přivodil zranění kolena a zůstává ležet za bránou domácích.
     
    37:04
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vyrovnávají stav utkání. Tak dlouho točili domácí hráči hosty z Turnova, až se ke střele z první dostal MAREK CHROBÁK, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Pešír.
     
    36:22
    Domácí poslali do hry brankáře Klímu, který společně se všemi hráči útočí.
     
    36:14
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    36:14
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    35:46
    Turnov právě vstřelil branku!
    Domácím se vymstilo útočení ve třech hráčích. Macháček nedokázal v souboji se soupeřem udržet míč na svých sálovkách. DOMINIK ŠULC společně s Vítkem se hnal na brankáře. Šulc zvolil raději střelu a dobře udělal, míč skončil v síti domácích. Bez asistence.
     
    35:17
    Chrobák rozehrával aut. Jeho vyslaná střílená přihrávka orazítkovala tyč Prokopcovy brány.

    Josef Cestr


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ FC Dalmach Turnov. Více informací zde.

    Branky: 24. Pešír (Chrobák), 38. Chrobák (Pešír) – 17. Šulc (Prokopec), 36. Šulc, 40. Krejčík

    Karty:   31. Tichý (GRD), 36. Macháček (GRD) – 21. Hurt (TRN), 40. Šulc (TRN)   40. Klíma (GRD)


    Gardenline Litoměřice: Mikoláš (Klíma) – Tichý, Hranička, Blažek, Volf, Chrobák, Tomášek, Čámský, Šimon, Pešír (C), Macháček
    TJ FC Dalmach Turnov: Prokopec – Krejčík (C), Štefan, Vítek, Šulc, Kroupa, Hurt, Mencl

    Rozhodčí: Jiří Lasch, Roman Mráz
    Delegát: Josef Kalina

    Diváci: 70
    thejrc.org