Egretta Bílovice n. S. – Pardubice 16:0 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Volfířov 6:5 (kon.)
konec
SK Egretta Bílovice nad Svitavou
16:0 (3:0)
FC Torf Pardubice
Pátek 27.02.2015, 19:15 • SH Brno, Bohunice • 2. Futsal liga východ
     
    To je pro dnešek z 2. ligy vše. Jsem rád, že jste sledovali dnešní online přenos a budu se na vás těšit zítra u onlajnu z florbalové Extraligy žen mezi Židenicemi a Bohemians. Do té doby na shledanou! (20:45:33)
     
    Neskutečná kanonáda se dnes udála v Bohunících. Pokud byl 1. poločas vyrovnaným úsekem hry, ve druhých 20 minutách tohle tvrzení rozhodně neplatilo a Egretta neskutečně rozdrtila poslední Pardubice. Domácí si tak opět o něco polepší v tabulce a razantně vylepší i brankový rozdíl.
     
    Konec zápasu.
     
    39:21
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát zavěsil JIŘÍ JURKA. Střílející futsalista nenechal ani metr místa gólmanovi navíc a debakl je ještě o jeden stupeň horší. Asistence: Patrik Pokorný.
     
    38:56
    Bílovice právě vstřelily branku!
    PATRIK POKORNÝ zvládl situaci před bránou, Báčova reakce patřila mezi ty pomalejší a není co řešit. Dnes domácím zkrátka v ofenzivě vychází úplně všechno. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    38:24
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Trestný kop zvládl s bravurou PAVEL MARUŠ, napřáhl se k mocné střelbě, nejdříve nedal, avšak dorážku nasměroval těsně pod břevno a raduje se ze svého dnešního prvního gólu. Bez asistence.
     
    38:22
    Domácí budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    35:36
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Další trefu připisuje na konto JIŘÍ JURKA, jehož nesmlouvavou dělovku mířící z místa před brankou nedokázal žádný z pardubických hráčů zachytit a odehrát. Útočník to s přehledem vyřešil. Asistence: Patrik Pokorný.
     
    34:52
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Daleké kopnutí z poloviny hřiště pouští Báča mezi nohama do kasy. Šťastným střelcem je LUKÁŠ ROZBOŘIL, který si připravil nepříjemné překvapení pro brankáře. Asistence: David Vrbka.
     
    33:22
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Útočný stroj jménem Egretta stále funguje. JIŘÍ JURKA přidává další zářez, balon se snesl mimo moc pardubického strážce a míč skáče tam, kam Torf rozhodně nechtěl. Asistence: Pavel Maruš.
     
    33:00
    Martin Tesař (Pardubice) zahrál příliš důrazně na levém křídle a rozhodčí jeho hru tělem ocenil žlutou kartou.
     
    32:11
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Zaváhání hostů prohloubilo východočeský zmar. PATRIK POKORNÝ vytěžil z nabídky Jiřího Jurky ten nejcennější kov v podobě gólového zásahu, Báča stál daleko od čáry, nemohl stíhat plnit všechny nutné úkony. Asistence: Jiří Jurka.
     
    30:53
    Jiří Růžička (Pardubice) nezahrál podle regulí a sudí si toho všiml, žlutá karta je logickým vyústěním celé situace.
     
    30:13
    Oddechový čas pro Torf Pardubice.
     
    30:13
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Hlídači obranné půlky Pardubic znovu selhali. MICHAL TROJÁČEK získal míč na kopačky, zívala na něj odkrytá kasa a dokonal zkázu hostů v obranné fázi. Asistence: Jiří Jurka.
     
    28:59
    Bílovice právě vstřelily branku!
    Nádherně provedený brejk našel tu správnou skulinu a Báča byl bezmocný. Ze strany nabízel balon Tomáš Sedlák, nejdříve k němu doběhl JIŘÍ JURKA a zaznamenává hattrick. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    28:46
    Obrovská šance Torfu končí neúspěchem! Jiří Růžička se solidně proběhl, jenže netrefil bránu a Valík zvládá uklidnění poměrů.
     
    26:21
    Nahrávka vzduchem doputovala k noze bílovického hráče, jenže muž s rukavicemi uhájil svou zónu a zachránil týmové kolegy!
     
    25:30
    Bílovice právě vstřelily branku!
    JIŘÍ JURKA upevňuje pohodový náskok domácích výborně provedenou individuální akcí. Střílející obešel všechny překážky, i Báču nechal za zády a zasunul kulatý předmět daleko z jeho dosahu, rozvlnil tak síť. Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Branky: 13. Pokorný (Maruš), 18. Pokorný (Jurka), 19. Valík, 22. Sedlák (Toncr), 22. Pokorný (Jurka), 23. Jurka (Pokorný), 26. Jurka, 29. Toncr (Sedlák), 31. Trojáček (Jurka), 33. Pokorný (Jurka), 34. Jurka (Maruš), 35. Rozbořil (Vrbka), 36. Jurka (Pokorný), 39. Maruš, 39. Pokorný (Sedlák), 40. Jurka (Pokorný)

    Karty:   31. Růžička (PCE), 33. Tesař (PCE)


    SK Egretta Bílovice nad Svitavou: Valík – Maruš, Jurka, Rozbořil, Sedlák, Toncr, Vrbka, Zouhar, Pokorný, Trojáček
    FC Torf Pardubice: Báča – Haan, Prokůpek, Voleský, Růžička, J. Tesař, M. Tesař

    Rozhodčí: Ladislav Sebök, Lukáš Zbožínek
    bahis siteleri