Dunajská Streda – Zlaté Moravce 1:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:1 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Neděle 01.03.2015, 19:00 • Mestský štadión v Dunajskej Strede • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že v dramatickom zápase medzi Dunajskou Stredou a Zlatými Moravcami sa zrodila remíza 1:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera! (20:54:07)
     
    Vážení športoví priatelia, takýto zápas sme už veru veľmi dlho nevideli. Bol plný kuriozít – vylúčenie Pavlendu v 1.minúte, gól Mazana okamžite po príchode na ihrisko a najmä nepremenená penalta Štepanovského z nadstaveného času! Bol to krásny futbalový večer, po ktorom sa body delia. Ťažko zápas hodnotiť – domáci hrali celý zápas v presilovke, skutočne dobrú hru ale predviedli len v rozmedzí 57.-67. minúty. Hostia potom vyrovnali a pozorne bránili remízový výsledok, až na jedinú chybu z nadstaveného času. Vtedy po faule Manca kopal DAC penaltu, Kováč sa však stal dnešným hrdinom a vychytal hosťom bod. Ten si za svoju bojovnosť a statočnú hru v početnom oslabení zaslúžili. Naopak, domáci v jarnej premiére nepresvedčili a s výsledkom budú určite nespokojní.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Neuveriteľný záver zápasu, tak toto je záver ako z filmového trháku! Štepanovský vystrelil k pravej žrdi, Kováč vystihol smer strely a fantasticky loptu vyrazil! To však nie je všetko, zblízka dorážal Sarr a aj jeho dorážku Kováč vytlačil mimo troch žrdí! Fantastické futbalové okamihy!
     
    90+3
    Po faule na Ljubičića je tu pokutový kop pre Dunajskú Stredu! Po centri Sablera najprv zakončoval neúspešne Szarka, potom dobiehajúceho Ljubičića zozadu stiahol Mance a je z toho penalta!
     
    90+2
    Kŕče postihli obrancu hostí Pintéra, ten musí odísť z trávnika na nosidlách. Minútu sa prakticky nehralo, až teraz sa lopta dostáva do hry.
     
    90+1
    Sarr našiel na pravej strane Turňu, ktorý perfektne našiel na ľavom rohu šestnástky voľného Ujlakyho, ten si loptu pripravil a volejom vystrelil, obrana hostí gólovú strelu zablokovala!
     
    90
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    V závere mohli hostia strhnúť výhru na svoju stranu, keď sa Mazan šikovne preštrikoval od postrannej čiary až smerom k šestnástke a spätnou prihrávkou hľadal voľného Manca, nahrávka ale bola nepresná.
     
    89
    Pintér faulovaný pri postrannej čiare, ViOn získa štandardnú situáciu a najmä cenné sekundy, ubiehajúce ku koncu duelu a k vytúženej remíze pre hosťujúci tím.
     
    88
    Tak predsa len, neprehľadná situácia pred bránou ViOnu, bolo tam šesť hráčov v dresoch oboch tímov, všetko končí útočným faulom Sarra a Kováč tak môže ostať pokojný.
     
    87
    Na ihrisku nič nové, ViOn len odovzdal loptu až k domácemu brankárovi Polačekovi. DAC sa ešte snaží vpredu niečo vymyslieť, akoby však už domáci hrali v kŕči a nedarí sa im.
     
    86
    Rozohrávky sa ujal Šnirc, ľavačkou mieril ponad múr do pravého horného rohu, lopta však letela pomerne výrazne nad bránu.
     
    85
    Karaš pred šestnástkou fauloval prenikajúceho Sablera, DAC má k dispozícii štandardku z výbornej pozície z cca 20 metrov od brány.
     
    84
    Domáci skúsili nacvičený signál, Šnirc nahral loptu napravo Štepanovskému a ten vracal krížnou prihrávkou do šestnástky, kde na loptu nedosiahol ani jeden z číhajúcich hráčov DAC.
     
    83
    Ljubičić bol pri postupe na bránu zozadu faulovaný, bude z toho zaujímavá štandardka DAC z cca 25 metrov od Kováčovej brány.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Armando Mance (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    82
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Jakub Brašeň, prichádza Erik Ujlaky.
     
    81
    Akcia DAC končí u Brašeňa, ten nezvládol jednoduchú nahrávku a poslal loptu do outu.
     
    81
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Karol Pavelka, prichádza Armando Mance.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 57. Ljubicić (Brašeň) – 67. Mazan (Mikinič)

    Karty:   44. Majerník (DUN), 52. Sarr (DUN), 59. Šnirc (DUN) – 54. Orávik (ZMO), 61. Chren (ZMO), 72. Mazan (ZMO), 82. Mance (ZMO), 85. Karaš (ZMO)   1. Pavlenda (ZMO)

    Neproměněná penalta: 90+5. Štepanovský (DUN), brankář Kováč zneškodnil


    DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Šnirc, Michalík, Majerník (C), Turňa – Brašeň (82. Ujlaky), Ljubicić, Krišto (72. Sabler), Sesar (46. Sarr) – Štepanovský, Szarka.
    Náhradníci: Pernecký – Tóth, Ujlaky, Ľupták, Sarr, Sabler, Horváth.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pintér, Pavlenda, Tipurić, Chren – Karaš, Charizopulos (13. Vrablec), Szöke, Mikinič – Orávik (67. Mazan), Pavelka (81. Mance).
    Náhradníci: Novota – Vrablec, Cebara, Mance, Mazan, Sabo.

    Rozhodčí: Trutz – Bednár, Ferenc

    Diváci: 3483
    bahis siteleri