Košice – Piešťany 5:2 (kon.) | Nitra – Martin 6:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 01.03.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hlasy trénerov:

    Peter Oremus, tréner Košíc: "Druhý zápas bol pre nás veľmi dôležitý aby sme vyrovnali stav série. Zvládli sme to. Prístup chlapcov bol naozaj veľmi dobrý a víťazstvo si vážime. Dnešný výkon bol z našej strany skutočne veľmi dobrý a pevne verím, že takto budeme pokračovať aj naďalej."

    Leo Gudas, tréner Piešťan: "V obrannej fáze sme boli nedôslední. Robili sme tam chybičky, ktoré sa nám včera toľkokrát nestávali a celkovo bol náš rozdiel oproti včerajšiemu výkonu markantný, na čom sa trochu podpísala aj nervozita na striedačke." (20:06:42)
     
    Štatistiky po zápase:
    Góly: 5:2
    Vylúčení na dve min.: 5:7
    Presilovky: 2:0
    Oslabenia: 0:0
    Strely: 47:22
    Úspešnosť brankárov: 90.9%:89.3%
     
    Zápas sa skončil triumfom Košíc, ktoré vyrovnali stav štvrťfinálovej série na 1:1.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    V samom závere sa domáci Bondra dostal do skvelej pozície! V zakončení sa ocitol úplne sám pred bránkou, ale Rybár sa predviedol skvelým zákrokom..
     
    58:46
    Do konca zápasu už ostávajú iba necelé dve minúty a na ľadovej ploche sa iba dohráva. Košičanom už triumf neujde-
     
    57:26
    Napokon sa Košičania pretlačili do skvelého zakončenia! Bol v ňom Sojčík, ale puk za Rybára nedostal. Hosťujúci gólman jeho strelu zastavil ľavým betónom a nasledovať bude komerčná prestávka.
     
    57:12
    Zápas sa v Steel aréne v podstate už len dohráva. Do Košíc pricestovali aj piešťanskí fanúšikovia a tí sa tiež podieľajú na výbornej atmosfére.
     
    56:19
    Hostia súpera opäť poslali z pásma, ale Košičanom to žiaden problém nerobí. Domáci hokejisti si puk prevzali a pokúsia sa založiť novú útočnú akciu.
     
    55:57
    Naopak, Košičania sa ešte zabávajú v útočnej tretine. Jenčík našiel Spilara a ten bol síce zatlačený k mantinelu, ale svojimi kľučkami sa zo situácie vymotal.
     
    55:14
    Košičania nechcú smerom dopredu nič riskovať. Zápas majú plne pod kontrolou a nič nenasvedčuje tomu, že by mali hostia predviesť dokonalý obrat.
    Domáci fanúšikovia môžu byť so zápasom spokojní.
     
    54:33
    Košičania si prevzali puk na svoje hokejky a budú pohodlne rozohrávať od vlastnej bránky. Oceliari sa skutočne nemajú kam ponáhľať.
     
    53:47
    Piešťany sa takisto presunuli do pásma. Od modrej čiary pálil Bučka, ale jeho pokus skončil iba mimo bránky.
     
    53:05
    Na ľadovej ploche sa v tejto chvíli nedeje nič zaujímavejšie. Piešťany začali akciu od svojej bránky, ale v útočnej tretine puk iba nahodili na Hyláka a ten hru radšej prerušil.
     
    52:24
    Domáci hokejisti sa museli stiahnuť k svojej bránke a Hylák hru prerušil. Nasledovať bude komerčná prestávka.
     
    51:54
    Košičania sa dostali do útoku. Hinďoš hádzal puk do medzikružia, tam ho ale pohodlne odpálil Peško.
     
    51:13
    Hosťujúcim hokejistom sa teda podarilo znížiť na rozdiel troch presných zásahov. Ani to z ich pohľadu ešte nie je ideálne, ale jasne demonštrujú, že šancu ešte majú.
    Ivo KOTAŠKA - 5:2
     
    50:44
    Piešťany dali gól!

    Domáci už hrali v plnom počte, ale hostia ostali v pásme a prudkou strelou prekvapili Hyláka! Postaral sa o to IVO KOTAŠKA, ktorého rana od modrej čiary skončila až v sieti. Asistencia: Rastislav Konečný.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Jánošík (Spilar), 30. Sojčík (Kutálek), 32. Jenčík (Jánošík), 36. Kutálek (Jánošík), 45. Jenčík (Spilar) – 31. Klempa (Mišura, Leško), 51. Kotaška (Konečný)


    HC Košice: Hylák (Mielicherčík) – Philipp, Černák, Šeda, Jánošík, Macejko, Cebák, Drgoň, Pavúk – Jenčík, Bartoš, Spilar – Lapšanský, Hrnka, Bicek – Sojčík, Chovan, Kutálek – Hinďoš, Suja, Bondra
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Šúrek) – Lappänen, Brňák, Škadra, Šedivý, Kotaška, Leško, Rais, Bučka – Haring, Peško, Petráš – Holovič, Pašek, Stupka – Klempa, Mišura, Konečný – Hudec, Vaculín, Románek

    Rozhodčí: Kubuš, T. Orolín – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri