Barys – Omsk 3:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:0 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:7 (kon.)
Ufa – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Minsk – Jokerit 1:2 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 0:3 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 1:3 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:6 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
SKA Petrohrad
Úterý 03.03.2015, 17:30 • Konovalenko Sports Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Roman Červenka (SKA) – 0+0, jedna střela na branku, čas na ledě: 15:33 (19:54:30)
     
    Statistiky zápasu
    Střely na branku: 29 – 18
    Vyloučení: 6 – 8
    Využité přesilovky: 0 – 0
    Vyhrané buly: 45 – 14
     
    Je konec dnešního střetnutí a Petrohrad opět potvrdil roli favorita a v sérii vede již 3:1 na zápasy. To znamená, že Novgorod je krok od vyřazení. V závěru utkání domácí sice snížili a poté odvolali branakře. I přes to se jim ale další gól už přidat nepodařilo. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Aby toho nebylo málo, přichází čtvrtý dvojí trest pro hráče na obou stranách. Za hrubost putuje na trestnou Galuzin a Dadonov.
     
    59:04
    Domácí muž v brance odjíždí znovu na střídačku, ale času je málo, a tak je o vítězi s největší pravděpodobností rozhodnuto.
     
    58:19
    Pepeljajev nezachytil puk, který hosté vyhodili a Novgorod musí zakládat další útočnou akci z vlastního pásma.
     
    57:32
    Jenže krátce na to se Wolski provinil podražením a síly na ledě se vyrovnají. Birjukov se totiž vrácí do své branky.
     
    57:21
    Tak už je to jasné! Birjukov zůstává na střídačce a Torpedo to zkouší v šesti proti čtyřem!
     
    57:21
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:21
    Tlak domácích je drtivý! Koskinen a spol. se ale drží a gólman Torpedu se již pomalu chystá směrem ke střídačce. Po přerušení se uvidí, s čím Novgorod vyrukuje.
     
    57:04
    Krasnoslobodtsev číhal v brankovišti a propracoval se k dorážce. Na dvakrát se snažil prostrčit puk za ležícího Koskinena, ale neúspěšně.
     
    56:47
    Další komplikace pro Petrohrad! Tichonov podrazil soupeře a dostává za to menší dvouminutový trest. Vhazovat se bude v pásmu Novgorodu.
    POTAPOV - 1:3
     
    55:04
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl, protože pár vteřin na to přichází velice důležitý gól Novgorodu a šance domácích tak stále žije. ALEXEJ POTAPOV našel zcela osamoceného Pepeljajeva. Ten sice v dobré pozici nepřekonal Koskinena, ale kotouč se poté dorazil právě k Potapovi, který trefil volný prostor u levé tyče. Asistence: Alexej Pepeljajev.
     
    54:27
    V této chvíli je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Favorit tohoto duelu se brání s přehledem a je malá šance, že by domácí dali tři góly v krátkém sledu.
     
    53:18
    Po vyhraném buly napřáhl Aljajev. Pokus zmiňovaného hráče byl zablokovaný a z následného brejku zakončoval Ketov těsně nad.
     
    52:43
    Hietanen nahodil kus černé pryže na branku. Nějakým záhadným způsobem, se v houfu hráčů dostal ke gólmanovi, který hru radši přerušil.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 56. Potapov (Pepeljajev) – 14. Martensson (Thoresen), 35. Kovalčuk (Ericsson), 39. Dadonov (Alexandrov, Panarin)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Kasutin) – Hietanen, Pepeljajev, Blažijevskij, Bernackij, Makarov, Malevič, Aljajev – Wolski (C), Immonen, Salminen – Stoljarov, Galuzin, Krasnoslabocev – Dmitrij Kazjonov, Denis Kazjonov – Mozer – Dvurečenskij, Savinainen, Filatov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin. Bělov, Alexandrov, Chafizullin, A. Bělov, Chudinov, Judin, Jermakov – Červenka, Ericsson, Kovalčuk (C) – Dadonov, Šipačjov, Panarin – Tichonov, Martensson, Thoresen – Ketov, Kablukov, Chochrjakov.

    Rozhodčí: Anisimov, Jeřábek – Birin, Medvěděv
    thejrc.org