Havlíčkův Brod – Krkonoše 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Krkonoše
Pátek 20.03.2015, 16:45 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec! Ve třetí třetině se trefil jen Michal Teplý a pečetil vítězství 4:1. Na brodské straně panuje obrovská radost a začínají postupové oslavy. Děkuji vám za pozornost nejen u dnešního zápasu ,ale i celého zápasu. Na shledanou a užijte si víkend! (18:49:16)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Ještě jedno vhazování před gólmanem Arbelovským. Dvouminutový trest za zdržování hry dostal Vojtěch Holenda (HBR).
     
    59:45
    Havlíčkobrodští mladíci už si poslední minutu zápasu, který dotáhnou s nejvyšší pravděpodobností do vítězného konce, a celé sezony užívají, předvedli dva ukázkové bodyčeky.
     
    59:27
    Hra je znovu přerušena, buly ve středním pásmu.
     
    59:03
    Slibnou příležitost měl na své holi kanonýr Michal Teplý, který útočí na hattrick. Sám byl v levém kruhu, ale zápěstím střílel těsně vedle první tyče.
     
    58:49
    Krkonoše mají teď na své straně územní převahu, jenže tu nedokázali zatím přetavit v žádný střelecký projektil, který by byl nejbezpečnější.
     
    58:13
    A znovu Dominik Arbelovský. jeho spoluhráči mu ale hodně usnadňují práci, musí řešit hlavně nahození z dálky nebo střely ze stran.
     
    57:55
    Z mírného úhlu na pravé straně střílel zápěstím aktivní Tomáš Šleicher, který patří k nejaktivnějším hráčům svého týmu. U bližší tyče nebylo však místo.
     
    57:29
    Horalové se usadili v útočném pásmu a snaží se vyšachovat obranu svého soupeře krátkými a rychlými nahrávkami, ale zatím jim tato taktika kýžené ovoce nepřinesla.
     
    57:10
    Východočeši už nemají na co čekat a pokračují ve fyzicky hodně náročném hokeji. Proti organizované brodské obraně je to ale hodně těžký boj.
     
    56:38
    Rebelové se hnali do přečíslení, ale jejich akce byla nakonec zpomalena a Krkonoše se stihly vrátit ke svému brankářovi Dvořákovi včas.
     
    56:14
    Jeden z hostů zůstal ležet otřesený v blízkosti vlastní modré čáry po tvrdém souboji a hodně ztěžka se zvedal zpět na brusle. Nakonec ale sám odjel na střídačku, snad bude v pořádku.
     
    55:40
    A brankář Arbelovský si znovu vysloužil vyvolávání svého jména! Krkonošští střelci se na něj sletěli jako supi na svou kořist, ale Tomáš Šleicher si vylámal zuby na připravených betonech!
     
    55:11
    Stále přihlížíme podobnému hokeji. Hraje se sice ve velké rychlosti a s minimem přerušení, ale oba brankáři mají jen hodně málo práce.
     
    54:40
    Hraje se nahoru – dolů, ale Rebelové se i nadále soustředí hlavně na pečlivé hlídání zadních vrátek. Hosté však na své straně žádný větší tlak nemají.
     
    54:07
    Teď už to vypadalo pro krkonošské barvy hodně nadějně, ale po sérii odrazů před brodským brankovištěm se ujali hracího předmětu mladí Rebelové.
     
    53:17
    Bojuje se u hrazení středního pásma.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Teplý (Pejchal, Cachnín), 21. Tecl (Krejčí), 33. Cachnín (Rubner, Piskač), 48. Teplý – 8. Cerman (Šleicher)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (od 31. Arbelovský) – Lachman, J. Adam, Zvěřina, Rubner, Horák, Krejčí – Petržílek, Holenda, Tecl, Pejchal, Cachnín, Teplý, Piskač, Přibyl, Kulhánek, Kohout, Pokorný.
    HC Krkonoše: Dvořák – Cerman, Krištof, Tříska, Mach, Krsek, Kyncl, Karlecová, Ryšavý, Šlaicher, Jirman, Mistr, Poul, Vaňát, Jan Šimkovič, Josef Šimkovič.

    Rozhodčí: Vít Stehlík – Jan Doležal, Tomáš Kukeně
    bahis siteleri