Nasan Brno – Gamaspol Jeseník 2:7 (kon.)
konec
Nasan Okruh Brno
2:7 (0:3)
AC Gamaspol Jeseník
Sobota 28.03.2015, 19:15 • SH Brno, Bohunice • 2. Futsal liga východ
     
    Co dodat. Za sebou máme jednoznačné utkání, kde hosté dominovali celých 35 minut. Domácí vzpruha přišla příliš pozdě. To je ode mne vše, příště se na Vás těší Ondřej Smejkal. (20:47:42)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    Optimisty nabitá hala v Bohunicích pokřikuje „Vyrovnat“, myslím, že to se dnes domácím už nepodaří. JAROMÍR JANEČEK se trefuje za domácí v rozmezí 30 sekund.
     
    39
    Nasan Brno právě vstřelil branku!
    MIROSLAV TRČKA upravuje skóre povedenou ranou k levé tyči! Byla to opravdu nechytatelná dělovka.
     
    38
    Gamaspol právě vstřelil branku! Dnešní zápis o utkání bude ze strany hostů asi hodně bohatý. Zajímavostí je, že DAVID MARCINOV v dnešním utkání kompletuje hattrick!
     
    34
    Gamaspol právě vstřelil branku! VLADIMÍR NOVÁK se do statistik utkání zapíše jako ten, kdo pouze poupravil stav jednoznačného zápasu.
     
    33
    Gamaspol právě vstřelil branku! To byla technická lahůdka v podání JANA DANIELA! Po překonání obránce se dostal do samostatného úniku, v němž si poradil dokonale a zakončil pod padajícího Černého! Stav 0:5 odpovídá o stylu dnešní hry obou celků
     
    30
    Nejspíš jsem to zakřikl, první žlutá karta byla udělena hned minutu po odeslání tohoto příspěvku.
     
    29
    Zajímavost ze zápasu: v tomto utkání byl zatím po 30 minutách hry odpískán jen jeden faul. Sledujeme čistou, spíše technicky založenou hru.
     
    26
    I domácí se teď dostali k ohrožení branky, asi první střelu na cíl si připsal kapitán domácího celku. Jeho volej ale brankář vyrazil na dalšího hráče v modrém, který ovšem nepřihrál vůbec přesně.
     
    24
    Střela hostujícího kapitána vypadala zprvu hodně nadějně, nakonec se ale míč dokutálel decimetr vedle levé tyče.
     
    22
    Gamaspol právě vstřelil branku! V Bohunicích se schyluje k debaklu! JAN DANIEL si výborně naběhl na pas před branku a nekompromisně zavěsil.
     
    21
    Začal druhý poločas.
     
    Velmi slabá návštěva čítající zhruba tucet diváků sleduje nepříliš kvalitní hru domácího celku. Po poločase tedy Nasan – Jeseník 0:3.
     
    První poločas skončil.
     
    20
    Krohmer si připsal neuvěřitelný obranný zákrok! Rampola se dostal k zakončení z nulového úhlu, a když už to vypadalo, že míč zapluje do branky, Krohmer jej fantasticky vyhlavičkoval zpět do pole!
     
    19
    Gamaspol právě vstřelil branku! Hosté ale příležitosti dokáží proměňovat. DAVID MARCINOV se po Plhákově asistenci prosazuje jeho klasickým způsobem – ze středu hřiště.
     
    18
    V dnešním zápase potřebují oba týmy spoustu příležitostí, aby se dokázaly prosadit. U domácích jsem zatím v tomto poločase nenapočítal ani jednu střelu přímo na branku.
     
    15
    Gamaspol právě vstřelil branku! Na přelomu 15 minuty se hosté prosazují podruhé. V tomto zápase se DAVID MARCINOV pokoušel prosadit několikrát, teď mu to vyšlo. Hosté se touto brankou i předvedenou hrou ještě více přibližují bodovému zisku.

    Ondřej Smejkal

    Branky: 39. Trčka (Kramoliš), 40. Janeček (Jaša) – 8. Plhák (Woitek), 15. Marcinov, 19. Marcinov (Plhák), 22. Daniel, 33. Daniel, 34. Novák, 38. Marcinov (Novák)

    Karty:   30. Novák (JES)


    Nasan Okruh Brno: Černý – Rampola, Hoffmann, Kramoliš, Trčka, Jaša, Krejsa
    AC Gamaspol Jeseník: Řezníček – Novák, Marcinov, Woitek, Daniel, Krohmer, Till

    Rozhodčí: Rek, Slanina

    Diváci: 15
    bahis siteleri