HC Plzeň – Hr. Králové 6:9 (kon.) | Sparta – Přerov 4:3 (po pr.) | Č. Budějovice – Vítkovice 2:6 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:6 (0:2, 0:3, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 28.03.2015, 13:35 • Malá hala, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    Vítkovice Steel v konečném zúčtování naprosto zaslouženě ovládají dnešní střetnutí. Byli vždy ve správný čas na správném místě a to je nejen v hokeji potřeba. Z týmu poražených Budějovic byl nejvíce vidět brankář Dvořák, který zachránil svůj celek od ještě mnohem větší gólové nadílky. Z vítkovické strany byl z mého pohledu nejlepším hráčem Jakub Kynlár. S přáním hezkého dne se s vámi loučím. (15:47:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    O vítězích a poražených je v dnešním zápase rozhodnuto.
     
    58:55
    Motor zakládá jedno z posledních utočných snažení v zápase.
     
    57:46
    Za zdržování hry, kdy vyhodil kotouč na svou střídačku, je potrestán hráč Steelu, Tomáš Vjačka. Dostává dvouminutový trest.
     
    56:50
    Hra se teď nejvíce odehrává ve středním pásmu, kde je k vidění velké množství nepřesností.
     
    55:10
    Budějovická snaha o dorování nepříznivého skóre zřejmě definitivně opadla.
     
    53:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tu zřejmě definitivní pojistku pro HC Vítkovice Steel! TOMÁŠ VJAČKA se nejlépe zorientoval ve schrumáži před Dvořákem a i s přispěním štěstí dopravil kotouč za brankovou čáru. Utkání je tak zřejmě definitivně rozhodnuto.
     
    51:54
    Hráč týmu Vítkovice Steel, Řehák, teď nepřesně rozehrál a málem nabídl možnost ke skórování pro Motor! Zasahuje ovšem pozorný Dobeš.
     
    51:02
    Hra nabírá na spádu a obě mužstva se předhánějí v útočné aktivitě. Teď například pálil vítkovický Pastor. Dvořák byl ale připraven.
     
    49:45
    Budějovice na hřišti velmi ožily a vidíme i od nich touhu vyhrát utkání. Škoda pro ně, že takto nehrají od začátku střetnutí.
     
    49:06
    Hra je teď velmi bojovná a o důraz není nouze.
     
    46:54
    Za vražení na hrazení je vyloučen hráč týmu HC Motor České Budějovice, Tomáš Bernat. Odsedí si dvě minuty na trestné lavici.
     
    46:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neuplynulo dlouho a máme tu další branku v podání Motoru. Tentokrát si střelec a asistent akorát prohodili role. Martin Beránek našel přesně MATĚJE TOMANA, který z mezikruží dává Motoru naději. Cesta je ale ještě dlouhá, mezi týmy je stále tříbrankový rozdíl. Asistence: Martin Beránek
     
    44:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Že by drama? K tomu máme ještě hodně daleko, ale první krok je také krok. Po střele od modré čáry se prosazuje MARTIN BERÁNEK. Dobeš přitom puk zachytil, ale posléze se mu vykutálel z výstroje a došoural se za brankovou čáru. Asistence: Matěj Toman
     
    43:11
    Budeme svědky další přesilové hry. Z budějovické strany je vyloučen Matěj Fríd, který si odpyká dvouminutový trest za sekání.
     
    43:10
    Vítkovičtí si jsou zřejmě velmi dobře vědomi svého vedení a kontrolují hru.
     
    42:37
    Lehkou převahu v držení kotouče mají hráči Motoru. K ohrožení branky se ale zatím nedostali.

    Přemysl Ježek

    Branky a nahrávky: 45. Beránek (Toman), 47. Toman (Beránek) – 6. Vojtovič (Řehák), 17. Kynlár (Vojtovič), 33. Pastor (Kylnár), 40. Plánka, 40. Beránek, 54. Vjačka


    HC Motor České Budějovice: Dvořák – Grgurič, Procházka "C", Šťastný, Dekret, Voráček, Dvořák, Janoušek, Mojžíš – Brousek, Fríd, Grossmann, Beránek, Welser, Toman, Bartoš, Hrubec, Bernat, Šuhaj, Čížek. Trenér: Aleš Dvořák
    HC Vítkovice Ridera: Dobeš – Kočí, Popelář, Řehák, Becher, Bieniek, Zapletal "C", Šánek, Zajíc, Kylnár, Tvrdý, Vojtovič, Pastor, Plánka, Beránek, Vjačka. Trenér: Radoslav Kuřidým
    thejrc.org