Dubnica – Šamorín 2:1 (kon.) | Nové Mesto n/V – Pohronie 4:2 (kon.) | Skalica – Slovan Bratislava U21 2:1 (kon.)
Žilina B – Trnava B 2:2 (kon.) | L. Mikuláš – MFK Zvolen 2:2 (kon.) | R. Sobota – Trebišov 3:0 (kon.)
Bardejov – Lok. Košice 3:3 (kon.) | Prešov – Bodva Moldava 5:0 (kon.) | Michalovce – Dolný Kubín 1:0 (kon.)
Nitra – Senec 0:0 (kon.)
konec
FK Dubnica
2:1 (0:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
sk Sobota 28.03.2015, 15:00 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Dubnica zvíťazila nad Šamorínom v zaujímavom zápase tesne 2:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok soboty! (16:52:49)
     
    Štatistiky zo zápasu:

    Strely celkom: 10:8
    Strely na bránu: 9:6
    Žlté karty: 3:4
     
    Dubničania sa radujú, získali vytúžené tri body! Domáci si svoju výhru zaslúžili, predovšetkým v druhom polčase boli aktívnejší a odmenou im boli dva pekné góly Mička a Takáča. Domáci mladíci predviedli nadšený výkon, bojovali ako o život a zaslúžene sa radujú z výhry. Hosťom hra dnes príiš nevychádzala, robili chyby v obrane a v útoku boli málo dôrazní, pričom kontaktný gól Špánika prišiel neskoro. Dubnica sa tak dostáva na hranicu 15 bodov a udržala si dvojbodový náskok na posledné Nové Mesto nad Váhom. Šamorín ostane s 19 bodmi a už len šesťobodovým náskokom na zostupovú priečku. Nadstavbová časť teda bude aj vďaka tomuto zápasu poriadne zaujímavá.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Šamorín okamžite vrhol všetky sily do útoku, Dubnica sa tam ale vo vzdušných súbojoch dokázala ubrániť. Hra momentálne v strede ihriska.
     
    90+1
    Šamorín dáva gól! Tak je tu napokon ešte dráma! Šamorín dlho dobýval bránu Dubnice, až sa k voľnej lopte dostal na hranici šestnástky ANDREJ ŠPÁNIK a presnou strelou umiestnil loptu k ľavej žrdi!
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Mejić to ešte v úplnom závere skúsil priamou strelou z veľkej vzdialenosti, mieril však veľmi nepresne mimo ľavej žrde hosťujúcej brány.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Ladislav Szücs, prichádza Matej Vaculík.
     
    89
    Dubničania to vymysleli pekne a jednoducho, keď Suchý dlhým odkopom hladal vpredu Szücsa, pred ním Csölle len nedôrazne vracal Hajdúchovi, ktorý potom len s námahou odohral loptu práve pred Szücsom.
     
    88
    Ďalšia štandardka Šamorína, hostia však z týchto situácií nie sú príliš nebezpeční a platilo to aj teraz, keď Cisár s prehľadom odhlavičkoval nízky center do šestnástky.
     
    87
    Striedanie v tíme FC ŠTK 1914 Šamorín: z ihriska odchádza Peter Martinka, prichádza József Mezzei.
     
    86
    Na opačnej strane možno jedna z posledných šancí hostí, Hrnáč zahrával štandardku z cca 25 metrov, jeho razantná strela smerovala nad bránu.
     
    85
    Center zo štandardky ešte Hajdúch vyboxoval, potom sa však v šestnástke dostal k lopte Szücs a priťukol na stred do skvelej pozície Pagáčovi, jeho strelu pokryl Hajdúch!
     
    84
    Mejić bol odzadu faulovaný Chromým, domáci tak majú výhodu štandardky z cca 35 metrov až od postrannej čiary. Loptu si stavia Habšuda.
     
    83
    Za faul v strede ihriska vidí Ľubomír Mezovský žltú kartu.
     
    83
    Rozhodca vyhodnotil Hlatkého pohyb ako filmovanie pádu a Roman Hlatký je tak napomínaný žltou kartou.
     
    82
    Protiútok Dubnice, do šestnástky tam postupoval novic Hlatký a Csölle loptu v hraničnom zákroku odvrátil do outu, pokutový kop z toho nie je!
     
    81
    Pod zamračenou oblohou sa v Dubnici pomaly, ale iste stmieva, dohrávame teda v poriadnom šere. Na trávniku stále bez zmeny – platonický tlak Šamorína, domáci výborne bránia.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Marko Mičko, prichádza Roman Hlatký.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 49. Mičko, 64. Takáč (Habšuda) – 90+1. Špánik

    Karty:   35. Golej (DUB), 37. Zahranychnyy (DUB), 83. Hlatký (DUB) – 12. Schober (SAM), 44. Hrnčár (SAM), 69. Hajdúch (SAM), 83. Mezovský (SAM)


    FK Dubnica: Matašovský – Mejić, Cisár, Golej (C), Pagáč – Bielik, Zahranychnyy (61.Takáč), Mičko (81.Hlatký), Suchý, Habšuda – Szücs (89.Vaculík)
    Náhradníci: Slávik (NB), Prchlík, Takáč, Hlatký, Vaculík, Matuška Tréner: Juraj Bútora

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Hrnčár, Schober, Csölle, Chromý – Martinka (87.Mezzei), Mezovský, Pavúk, Kalezić (62.Pinte), Stifter – Špánik (C)
    Náhradníci: Cigherd (NB), Vozár, Sura, Mezzei, Pinte, Čemba Tréner: Michal Salenka

    Rozhodčí: Trenčanský – Bednár, Vician

    Diváci: 270
    thejrc.org