Sereď – Šaľa 3:0 (kon.) | MFK Košice B – Poprad 1:0 (kon.)
konec
MFK Košice B
1:0 (0:0)
FK Poprad
sk Neděle 29.03.2015, 15:00 • Futbalový štadión Barca, Košice • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je na konci. Videli sme v ňom zaujímavý bojovný výkon na oboch stranách, ktorý napokon rozhodol jediný gól domáceho tímu. Tri body si tak do tabuľky pripíšu Košičania, ktorí budú po základnej časti pokračovať v bojoch medzi poslednou šesticou. Poprad skončí medzi najlepšími šiestimi tímami východu a zabojuje o postup do Fortuna ligy. (16:48:15)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Striedanie sa napokon ani neuskutoční, zápas sa končí!
     
    89
    Košičania prestriedali a skutočne sa nemajú kam ponáhľať. Domáci tím drží loptu na svojich kopačkách, ale nič neriskuje. Striedať sa ešte chystajú aj hostia.
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Michal Horodník, prichádza Róbert Jano.
     
    87
    Čas sa kráti a domáci tím sa presunul na útočnú polovicu. Košičania tam ale nič zbytočne neriskujú, hru chcú mať plne pod kontrolou aby si udržali tesný náskok.
     
    86
    Hostia vybojovali priamy kop z pravej strany spoza šestnástky. Lopty sa tam chopil Ferenc, ktorý poslal prudkú loptu až pred bránku, no nik z jeho spoluhráčov ju nezasiahol a napokon skončila iba u Ružinského.
     
    85
    Košičania ale loptu v útoku dlho neudržali a museli sa presunúť do defenzívy. Zdá sa, že posilnený Poprad sa ešte pokúsi zabojovať o vyrovnanie.
     
    84
    Popradčania ostali na útočnej polovici, ale prihrávka pred bránku im napokon nevyšla. Tam si na loptu dobre počkal iba Ružinský, ktorý s prehľadom rozohráva.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Pavol Rams, prichádza Erik Šuľa.
    V košickej Barci stále čakáme na druhý gól.
     
    81
    Mohlo a malo byť vyrovnané! Popradskí futbalisti sa presunuli do útoku a aj sa tam udržali, čo napokon vyústilo do streleckého pokusu Tomáša Sedláka. Jeho strela bola poriadne prudká, ale nepresná a tesne minula ľavú žrď.
     
    80
    Do konca riadnej hracej doby tohto zápasu ostáva približne 10 minúť. Popradskí hráči sa stále snažia a chcú získať loptu, defenzíva Košíc je však veľmi pozorná a so základnou časťou by sa rada rozlúčila víťazne.
     
    79
    Hostia síce body vyslovene nepotrebujú, ale aj napriek tomu by ešte radi zabojovali o vyrovnanie a pokúšajú sa napádať rozohrávku súpera.
     
    78
    Košičania sa s loptou na kopačkách stiahli na svoju vlastnú polovicu a hru sa pokúsia upokojiť. Domáci tím sa nemá kam ponáhľať.
     
    77
    Na opačnú stranu sa rýchlo presunuli aj domáci hráči. Tam to strelecky skúsil Kubík, no nebol dostatočne presný a hostia môžu ostať pokojní.
     
    76
    Teraz sme to ale zrejme zakríkli! Hostia sa presunuli do útoku a vypracovali si skvelú streleckú pozíciu. Z približne 30 metrov pálil Sedlák, no jeho veľmi prudká strela skončila iba v rukách Ružinského.
     
    75
    Hra je skutočne veľmi pokojná. Stále síce sledujeme bojovnosť a snahu, ale tá je stále neúspešná a doposiaľ sme druhý gól nevideli.
     
    73
    Popradčania sa presunuli do útoku. Tam sa po dlhom nákope o strelu pokúsil Rams, no lopta mu napokon ušla a zakončovať nemohol.
     
    72
    Košičania po prestriedaní zabrali a pustili sa do útoku. Tam loptu potiahol Trebuňák, ktorý mal skutočne otvorený priestor na strelu, no jeho prudká rana skončila iba veľmi vysoko nad bránkou. Trebuňák prepálil plot a aj za nám stojacu približne 6-metrov vysokú budovu. Ťažko povedať, kde až lopta napokon skončila...

    Veronika Pancuráková

    Branky: 50. Kubík

    Karty:   63. Horodník (KEB)


    MFK Košice B: Ružinský – Žebík, Hirjak, Skvašík (C), Ndiaye, Vancák, Horodník, Vansa, Gáll, Kubík, Treebuňák
    Náhradníci: Leško, Varga, Takáč, Dancák, Jano

    FK Poprad: Malec – Jurčo, Bendík (C), Janigloš, Tropp, Rams, Palutka, Sedlák, Ferenc, Melek, Kubus
    Náhradníci: Šuľa, Orenič, Ondruš, Ujčík, Durkot, Huszárik

    Rozhodčí: Perašín – Tomčík, Perát

    Diváci: 270
    thejrc.org