Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Piráti Chomutov
Neděle 29.03.2015, 17:00 • ŠKOENERGO Aréna • Play-off DHL extraligy juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Mně nezbývá než se se všemi čtenáři rozloučit a za celý tým Onlajnů, který se podílel na letošních přenosech z Mladé Boleslavi, všem čtenářům poděkovat za přízeň. Letošní sezona je za námi a budeme se těšit opět v té příští. (19:29:52)
     
    Série mezi Piráty Chomutov a BK Mladá Boleslav je u svého konce, oba celky se ale za své výkony nemusí stydět, předváděly totiž skvělé výkony, které byly hodné nejlepším juniorským týmům v České republice.
     
    Oficiální část předávání medailí a pohárů je za námi, zástupci Českého svazu ledního hokeje a oficiálního partnera soutěže, společnosti DHL, odcházejí z ledové plochy, která bude už zítra rozpuštěna. Boleslavští junioři následně děkují svým fanouškům, kteří je přišli podpořit opravdu ve velmi hojném počtu. To stejné je k vidění i na druhé straně, kde Piráti děkují kotli chomutovských fanoušků.
     
    Severočeši přebírají medaile a následně si podávají ruce s hokejisty Mladé Boleslavi.
     
    Chomutovští se radují s pohárem nad hlavami. Piráti dokázali tuto trofej obhájit i po nepříliš dobrém vstupu do této sezony.
     
    Nyní je tu o něco významnější předávání poháru. Trofej pro vítěze letošního ročníku DHL extraligy juniorů pro klub Piráti Chomutov převezme kapitán Pirátů Martin Šťovíček.
     
    Následně probíhá předávání medailí pro všechny hráče Mladé Boleslavi, kteří dokázali pokořit historický milník klubu BK Mladá Boleslav. Takový úspěch tradiční klub od soutoku řícky Klenice s řekou Jizerou nikdy nezaznamenal. Nutno dodat, že Boleslavští byli od zisku titulu velmi blízko, avšak ve finálové sérii je srazila střelecká smůla.
     
    Kapitán Mladé Boleslavi David Bernad právě přijal od zástupců svazu pohár pro vicemistra České republiky v kategorii juniorů 2015.
     
    Oba týmy si nyní podají ruce a následně proběhne předání medailí jak pro mistry z Chomutova, tak pro vicemistry z Mladé Boleslavi.
     
    Chomutovští právě děkují svým fanouškům, kteří za na nimi přijeli ze severu Čech.
     
    Na straně Chomutova propukla obrovská radost a za malou chvíli Pirátům předají zástupci ČSLH mistrovský pohár. Boleslavští naopak zůstávají na ledě a někteří z nich nezakrývají slzy.
     
    Je tady konec zápasu a série, je znám letošní Mistr České republiky v kategorii juniorů. Je jím celek Piráti Chomutov.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Buly po pravici Lukeše.
     
    59:47
    Obrovský tlak Mladé Boleslavi, jenže Chomutovští zalehli v brankovišti puk a nepřipustili vyrovnání!
     
    59:35
    Kotala pouze nahodil do pásma.
     
    59:17
    Boleslavští už se radovali ze vstřelené branky, když byla na ledě první formace, avšak sudí rozpažili, a neuznali tak Bruslařskému klubu i druhou branku v sérii.
     
    59:00
    Zároveň byla ohlášena poslední minuta třetí třetiny, možná utkání a celé série.
     
    59:00
    Ofsajd Mladé Bolelavi.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 13. Sonnek (Kotala, Volf) – 10. Dubeň (Kellerstein), 30. Huňady (Kellerstein)


    BK Mladá Boleslav: Růžička (Příhonský) – Mašek, Tůma, Čermák, Kurka, Hes, Žalud, Bernad, Červinský – Průšek, Němec, Kotala, Pätoprstý, Podsedníček, Borovec, Brzák, Pořízek, Volf, Ďurač, Sedmík, Sonnek
    Piráti Chomutov: Lukeš (Dvořák) – Meliško, Ringler, Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Černý, Drobný – Wágner, Šťovíček, A. Macháček, D. Kaše, Jirušek, Veselý, Bednář, Kellerstein, Huňady, P. Macháček, Strunz, Chrpa

    Rozhodčí: Hribik, Homola – Barvíř, Lučan

    Diváci: 1 200
    thejrc.org