Petrohrad – CSKA Moskva 4:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
CSKA Moskva
Středa 01.04.2015, 18:30 • Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! Hosté ve třetí třetině pouze snížili zásluhou Grigorenka na konečných 1:4 z jejich pohledu, SKA tak odvrátilo hořké vyřazení a mocně se zasadilo o to, aby se série vrátila na led armádního klubu. I pátý zápas samozřejmě můžete podrobně sledovat prostřednictvím onlajnů, z mé strany je to pro tentokrát vše, s konstatováním, že Petrohrad vyhrál 4:1 (Němec ani Červenka nebodovali), se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera! (21:04:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Ještě jeden icing vrátí hru před Mikka Koskinena.
     
    58:49
    Ilja Kovalčuk obdržel nezištný pas od Martenssona a bez okolků švihem napálil puk na Lalandea, střídající gólman CSKA umně jako švýcarský hodinář a hbitě jako zajíc zakročil lapačkou.
     
    58:00
    Už se rozběhla poslední dvouminutovka třetí třetiny a už mohu s jistotou praviti, že i celého utkání. Série se vrátí do hlavního města Ruska.
     
    57:01
    Panarin získal puk pro Antona Bělova, zkušený zadák ve službách SKA spoří čas a s rozvahou rozehrává.
     
    56:28
    I za rozhodnutého stavu dělají rozhodčí ze zápasu bramboračku, Jeřábek vylučuje Dmitrije Judina (PET) a Igora Volkova (MOS) za hrubost.
     
    55:35
    Chafizullin čeká na dostřídání spoluhráčů a střádá cenné vteřinky v rohu kluziště, SKA kráčí za vítězstvím skálojistě.
     
    54:52
    Anton Burdasov od modré tvrdě vystřelil a Lalande reflexivním pohybem vytěsnil ramenem puk do ochranné sítě.
     
    53:50
    Koskinen přerušil hru a Žarkov upadl, což tak rozzuřilo Jevgenije Arťuchina, že se známý raubíř chystal pustit hned do dvou protihráčů naráz. Sudí naštěstí vše zvládli...
     
    53:26
    Icing. Hra se znovu vrací před Koskinena, hosté mají na vstřelení minimálně tří gólů mizivých šest minut a nějaké drobné.
     
    52:29
    Němec si nepříliš jistou rozehrávkou nadělal paseku, ale spolu s Bondarevem nakonec celou situaci zvládl a dostal puk do neutrální zóny.
     
    51:53
    Mikko Koskinen pro jistotu přerušil hru před dotírajícím protihráčem, "tlak" hostů je však spíše symbolického charakteru.
     
    50:52
    Ani jeden tým není schopen kloudně rozehrát, kotouč se stěhuje ze strany na stranu a z čepele na čepel (případně na brusli).
     
    49:58
    Grigorenko, dosud jediný střelec hostů, opouští lavici hříšníků.
     
    49:31
    Ilja Kovalčuk téměř neslézá z ledu a při přesilovkách svého týmu tráví na ledě v podstatě kompletní dvě minuty. Jeho poslední střela ale za moc nestála.
     
    48:26
    Roman Červenka dal o sobě poprvé pořádně vědět! Český reprezentant se prokličkoval až před Lalandea, ale rodák z kanadského Kingstonu a reprezentant Běloruska si svou klec pohlídal!
     
    47:58
    Jimmie Ericsson si došel pro faul, za podražení putuje za katr Igor Grigorenko (MOS).
     
    47:10
    Oba týmy hrají v plném počtu, větších šancí je v posledních minutách jako šafránu.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 7. Thoresen (Kovalčuk), 11. Dadonov (Šipačjov, Panarin), 27. Šipačjov (Panarin, Dadonov), 33. Dadonov (Šipačjov, Panarin) – 44. Grigorenko (Radulov, Zajcev)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chudinov, A. Bělov, N. Bělov, Kutějkin, Chafizullin, Rukavišnikov, Judin – Kovalčuk, Thoresen, Martensson – Dadonov, Panarin, Šipačjov – Ericsson, Červenka, Burdasov – Ponikarovskij, Kablukov, Chochrjakov – Barabanov.
    CSKA Moskva: Galimov (33. Lalande) – Děnisov, Zajcev, Němec, Bondarev, Panin, Jegoršev, Naumenkov – Ljubimov, Grigorenko, Radulov – Arťuchin, Muršak, Hjalmarsson – Korotkov, Žafjarov, Žarkov – Stas, Volkov, Mamin – Makarov.

    Rozhodčí: Alexej Anisimov, Antonín Jeřábek – Gleb Lazarev, Roman Šikanov

    Diváci: 12310
    bahis siteleri