Helas Brno – Chrudim 1:4 (kon.) | Slavia – Balticflora Teplice 1:11 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:11 (1:6)
FC Balticflora Teplice
Čtvrtek 02.04.2015, 20:00 • SH Slavia Praha • Play off 1. futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    Balticflora vykradla slavistický Eden, odkud si odváží jednoznačné vítězství 11:1. O jejím postupu již v tuto chvíli prakticky nikdo nepochybuje, své vynikající výkony musí potvrdit ve třetím střetnutí na domácí půdě. Příjemný večer přeje Petr Dejnožka. (21:19:46)
     
    Konec zápasu.
    Michal HOLÝ - 1:11
     
    39:27
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hřebíček do rakve zatloukl také slavistický gólman, který špatně odhadl centrovaný balon a zadarmo nabídl druhou branku v zápase MICHALOVI HOLÉMU, který hlavou uklidil míč do sítě – 1:11!
     
    39:06
    Rozeběhlo se závěrečných šedesát vteřin druhého čtvrtfinále, Teplice se mohou radovat ze druhého vítězství v sérii.
     
    38:00
    Teplice právě vstřelily branku!
    Přesně dvě minuty před koncem utkání se Balticflora dočkala desáté trefy! Na levé straně dostal přesnou přihrávku JIŘÍ NOVOTNÝ, který po rychlé kličce po zemi prostřelil náhradního slavistického gólmana – 1:10!
     
    37:33
    Dočkají se fandové Teplic zakulacení desítky? Balticflora se o to soustavně snaží, zatím ji ale chybí i potřebná dávka pověstného štěstí.
     
    37:11
    Domácí se marně snaží atakovat rozehrávku teplických futsalistů, na nich je ale vidět velký klid a spokojenost s výsledkem.
     
    36:07
    Balticflora sehrává své akce, jak se říká, až do kuchyně, vytoužené desítky se ale zatím nedočkala! Zakončení Marcela téměř z brankové čáry nepochopitelně minulo vzdálenější tyč a skončilo v autu!
     
    35:29
    Teplická převaha je i nyní velmi značná, na branku Rodingera míří jeden útok za druhý. I přesto je domácí hlasatel optimistický a vyzývá sešívané fandy k podporování potápějící se slavistické lodi.
     
    35:12
    Teplice si vybírají time out!
     
    34:54
    Po červené kartě se mezi tři tyče Slavie postavil Dominik Rodinger, který pouze přihlížel, jak za jeho zády zaduněla po střele Zdeňka Slámy tyčka!
     
    34:27
    Hra se znovu přesunula před slavistickou branku, Tepličtí se snaží vymyslet další lišácké zakončení a dokonat desítku.
     
    33:30
    Po využité početní výhodě se Balticflora zatáhla a nechává svého soupeře v klidu kombinovat. Příliš dlouho to však sešívaným nevydrželo.
    Michal HOLÝ - 1:9
     
    32:16
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tentokrát již MICHAL HOLÝ dostal v přesilové hře spoustu prostoru k tomu, aby z první zakončil za záda přesouvajícího se slavistické brankáře a přiblížil Balticfloru desítce – 1:9!
     
    31:57
    Brankář Bartůněk naprosto suverénně vyjel mimo pokutové území, skluzem poslal k zemi Michala Holého! Sudí okamžitě vytáhl z kapsičky červenou kartu!
     
    31:48
    Samostatný průnik Brychty končí slavistickým neúspěchem, balon se totiž domácímu hráči zamotal mezi nohama.
     
    31:24
    I nadále ukrajujeme z utkání další minutky, Tepličtí se již tak vehementně dopředu neženou.

    Petr Dejnožka

    Branky: 18. Vejvoda (Radoš) – 2. Sidnei, 6. Carlos Alberto, 6. Sláma, 10. Novotný, 13. Marcio, 20. Salák, 22. Giva, 28. Marcelo, 33. Holý, 38. Novotný, 40. Holý

    Karty:   32. Bartůněk (SLA)


    SK Slavia Praha: Bartůněk (32. Rodinger) – Homola, Míča, Matějka, Žampa, Brychta, Vejvoda, Filinger, Novotný, Hrdina, Rodinger.
    FC Balticflora Teplice: Jeronimo – Giva, Kovács, Marcelo, Marcio, Sláma, Holý, Sidnei, Alberto, Novotný, Salák.

    Rozhodčí: Melničuk, Chládek, Řeháček, delegát Bydžovský
    bahis siteleri