Sampdoria – Cesena 0:0 (kon.) | Juventus – Lazio 2:0 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (2:0)
S. S. Lazio
Sobota 18.04.2015, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Toto je ode mě pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (22:42:22)
     
    Tak a máme dobojováno, Juventus porazil Lazio 2:0. Ve druhém poločase jsme žádnou branku neviděli a gólový účet tak zůstal stejný, jako po první poločase. Viděli jsme i přesto spoustu šancí a diváci v Juventus Stadiumu se rozhodně nenudili. Stará dáma se hodně bránila proti Laziu, ovšem úspěšně. Obrana Turína dnes byla naprosto výtečná. V závěru utkání si ještě Cataldi vysloužil červenou kartu a utkání tak opustil o 5 minut dříve. Juventus Turín 2 Lazio 0.

    STATISTIKY:
    Držení míče: 41% – 59%
    Střely na branku: 4:4
    Rohové kopy: 2:9
    Fauly: 12:22
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Utkání se již dohrává. U míče je ještě sice Lazio, ovšem toto si turínský celek pohlídá. Fanoušci Staré dámy začínají slavit.
     
    90+3
    Felipe Anderson pálil zpoza vápna a jeho střelu Buffon pouze vyrazil! Dorazit ji mohl Ledesma, ale toto si zkušený gólman Juventusu pohlídal.
     
    90+2
    Lazio ještě v závěru zkouší vystřídat. Hřiště opustí Miroslav Klose, jeho místo zaujme Cristian Daniel Ledesma.
     
    90+1
    Rozhodčí stejně jako v prvním poločase nastavil 4 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    S rozehrávkou volného přímého kopu Stará dáma nijak nepospíchá. Vítězství už má pravděpodobně v kapse, navíc je v početní výhodě.
    Faul Cataldiho
     
    89
    Carlos Tévez přecházel do útoku a byl tvrdě faulován Cataldim, který obdržel červenou kartu a předem odchází do sprch.
     
    88
    Morata sváděl souboj s Mauríciem. Álvaro Morata z něj vyšel jako vítěz, ovšem vzápětí míč ztratil a Lazio tak okamžitě postupuje dopředu a snaží se o vsítění branky.
     
    87
    Juventus zahrával volný přímý kop z osmadvaceti metrů. Exekuce této standardní situace se ujal Pereyra, ovšem míč se z jeho nohy dostal pouze do zdi tvořené z hráčů Lazia.
     
    86
    Kulatý nesmysl se i nadále nachází na kopačkách Staré dámy. Konkrétně Sturaro nyní rozjíždí útočnou akci na klec Lazia.
     
    85
    Hra se momentálně přesunula ke kleci římského Lazia, kde kombinuje Juventus. Domácí se ale do střelby moc nepouštějí, zatím hrají spíše na krásu.
     
    84
    Juventus Turín si připravil střídání. Ze hřiště odstoupil Arturo Erasmo Vidal, na jeho místo byl vyslán Stefano Sturaro.
     
    83
    Fanoušci Juventusu už pomalu začínají oslavovat vítězství. Jejich miláčci sice nedrží míč, ovšem nedovolují Laziu prakticky žádný kontakt s Buffonem a veškeré míče končí na defenzívě Staré dámy.
     
    82
    Vidal se propracoval až do vápna, kde přihrával Tévezovi. Argentinec si dlouho držel míč a nakonec se rozhodl pro centr na Evru, jenže mu v cestě stál Maurício, který centr blokoval a míč odkopl.
     
    81
    Římský celek se nevzdává. Lazio i nadále kombinuje a snaží se o vstřelení kontaktní branky, jenže projít přes obranu Juventusu je těžší, než se zdá.

    Karel Janeba

    Branky: 17. Tévez (Vidal), 28. Bonucci (Pirlo)

    Karty:   51. Evra (JUV), 59. Marchisio (JUV), 63. Chiellini (JUV) – 45+2. Maurício (LAZ), 45+5. Lulić (LAZ), 61. Candreva (LAZ), 68. Cana (LAZ)   89. Cataldi (LAZ)


    Juventus FC: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Padoin, Vidal (84. Sturaro), Pirlo (72. Pereyra), Marchisio, Evra – Tévez, Matri (59. Morata).
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Pepe, Morata, Coman, Llorente, De Ceglie, Lichtsteiner, Sturaro, Pereyra, Marrone.

    S. S. Lazio: Marchetti – Basta, Cana, Maurício, Braafheid (46. Candreva) – Cataldi, Biglia, Lulić – Anderson, Klose (90+2. Ledesma), Mauri (66. Keita).
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Ciani, Ederson, Keita, Pereirinha, Onazi, Ledesma, Perea, Candreva.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli – Renato Faverani, Filippo Meli, Andrea Crispo
    bahis siteleri