Podbrezová – B. Bystrica 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Senica 3:2 (kon.) | Dunajská Streda – Košice 1:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:1 (0:1)
MFK Košice
sk Sobota 18.04.2015, 19:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Duel sa skončil triumfom 1:1. S tým môžu byť viac spokojní Košičania, pretože do Dunajskej Stredy pricestovali v skutočne veľmi oklieštenej zostave.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok večera. (20:48:43)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Napokon z toho ale nič zaujímavejšie nebolo a po centri sa pred bránkou Černák k zakončeniu nedostal. Budeme očakávať záverečný hvizd.
     
    90+2
    Dunajská Streda chce využiť ešte posledné sekundy na možnosť zisku troch bodov. Loptu za stredovú čiaru dostal domáci Sarr a vybojoval faul.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty. Počas tej prvej Košičania svojho súpera zaskočili a pustili sa do útoku, ale Pačindova strela z väčšej vzdialenosti bola iba nepresná.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby. Na trávniku sa stále nič nemení a Dunajskostredčania sa pokúšajú strhnúť vedenie na svoju stranu.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza Michal Horodník.
     
    88
    Na hracej ploche sa nedeje nič zaujímavejšie. Domáci futbalisti chcú získať všetky tri body a tlačia sa do zakončenia, ale skalopevná defenzíva Košíc im nič nedovoľuje.
     
    87
    Košičania sa popri čiare dostali aj do útoku. Tam bojoval Dimun, ale proti presile nemal šancu na úspech. Domáci hráči sa pohodlne ubránili.
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza František Pavúk, prichádza Boris Gáll.
     
    85
    Domáci to skúsili z pravej strany z kopačky Černáka, ale hostia loptu vystihli a odkopli ju na opačnú polovicu trávnika.
     
    84
    Lopta lieta zo strany na stranu a nikto sa nevie dostať do zakončenia. Musíme ale zdôrazniť, že jediný, kto sa o strelu vôbec pokúša, je domáci tím. Dunajská Streda je veľmi aktívna a tri body by si skutočne zaslúžila.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Darko Tofiloski (MFK Košice), ktorý sa s odkopom od svojej bránky absolútne neponáhľal a napokon za zbytočné zdržovanie inkasoval aj spomínaný test.
     
    82
    Košičania sa snažia loptu hlavne vykopávať zo svojej obrannej polovice. Jednu takú prihrávku chcel teraz v strede trávnika spracovať Diaby, ale bez úspechu.
     
    81
    Lopta lieta zo strany na stranu a teraz už nikto nechce nič zbytočne riskovať. Fanúšikovia čakajú na to, či ešte uvidia nejaký presný zásah.
     
    80
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Ákos Szarka, prichádza Pavol Jurčo.
     
    79
    Hostia sa napokon po dlhej dobe presunuli aj do útoku a po veľmi dlhom čase sa tam dokonca aj udržali. Kus dobrej práce tam urobil Viazanko, ktorý zachytil odkop hostí a loptu ešte posunul Diabymu, ale toho už napokon Dunajskostredčania odzbrojili.
     
    78
    Hosťujúci futbalisti bod za remízu uvítajú a nikam sa zbytočne neponáhľajú. Košičania budú rozohrávať za pomoci svojho gólmana.
     
    77
    Košičania sa nikam nehrnú a ostávajú v defenzíve. Tam to Duanajskostredčania skúšajú cez Szarku, ale zatiaľ bez úspechu. Stále sledujeme veľmi bojovný výkon.
     
    76
    Po veľmi dlhom čase sa hostia dostali z vlastnej obrannej polovice smerom dopredu. Od ľavej postrannej čiary to dokonca Košičania skúsili aj vysokým centrom, no našli iba gólmana.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 52. Horváth – 19. Haskič

    Karty:   43. Sarr (DUN), 44. Ljubicić (DUN) – 62. Diaby (KOS), 67. Viazanko (KOS), 83. Tofiloski (KOS)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Ljubicić, Michalík, Ujlaky (46. Černák), Horváth – Sarr, Kwin Kwin, Brašeň, Turňa – Szarka (80. Jurčo), Szabó.
    Náhradníci: Pernecký – Tóth, Šnirc, Straka, Černák, Jurčo, Majerník.

    MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Šinglár, Pačinda – Diaby, Žebík, Tóth, Pavúk (86. Gáll) – Viazanko, Haskič (89. Horodník).
    Náhradníci: Stijaković – Gáll, Vancák, Horodník, Ndiaye, Kubík.

    Rozhodčí: Trutz – Somoláni, Bednár

    Diváci: 2569
    bahis siteleri