Podbrezová – B. Bystrica 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Senica 3:2 (kon.) | Dunajská Streda – Košice 1:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
1:0 (1:0)
MFK Ružomberok
sk Sobota 18.04.2015, 19:00 • Pasienky, Bratislava • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan tesne zvíťazil nad Ružomberkom 1:0 a priblížil sa k tretej Trnave na rozdiel dvoch bodov, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera! (20:59:41)
     
    Hodnotenie trénera domácich Jána Švehlíka:

    ,,Začali sme nervózne, potom nám pomohol strelený gól. Potom sa hra zlepšila, dostali sme sa do hernej pohody. O ten gól sme boli lepší, škoda, že sme víťazstvo nepoistili druhým gólom."

    Hodnotenie trénera hostí Ivana Galáda:

    ,,Slovan zaslúžene vyhral, blahoželáme im. Chceli sme dnes bodovať, nepodarilo sa, ale myslím, že chlapci pôjdu domov s výkonom spokojní. Bol tam priestor na získanie bodov."
     
    Štatistiky po zápase:
    Góly: 1:0
    Žlté karty: 1:2
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránku: 7:0
    Strely mimo bránky: 3:6
    Rohové kopy: 8:5
    Ofsajdy: 4:4
    Voľné kopy: 25:19
     
    Slovan si pripisuje svoje druhé jarné domáce víťazstvo a celkovo na jar tretie, na tretiu Trnavu stráca už len dva body. Naopak, Ružomberok prvý raz v jarnej časti prehral a ostane šiesty. Sledovali sme veľmi zaujímavý duel s množstvom šancí i osobných súbojov, o všetkom rozhodla hlavička Salátu z 9.minúty. Hostia boli nebezpečnejší v prvom polčase, potom prebral taktovku do rúk Slovan a v druhom polčase nevyužil viacero brejkových situácií. Víťazstvo domácich je zaslúžené, pod novým trénerom Tittelom ešte neinkasovali a výkonom potešili fanúšikov. My vám o pár minút prinesieme ohlasy trénerov z tlačovej konferencie.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Slovan si trochu zbytočne komplikuje situáciu, Milinkovič loptu len odkopol do outu a tak môžu stále útočiť hostia. Tí sú však len na poliacej čiare, ďaleko od brány Krnáča.
     
    90+1
    Ružomberok nasťahovaný pred bránou Slovana, belasí sa dobre bránia a nepúšťajú hostí do nebezpečných pozícii. Po ofsajde Soumaha príde ešte nakopnutá lopta pred bránu.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    89
    Po štandardke hostia nič nebezpečné nevymysleli, na konci ich snahy bol center Turčáka z hranice bránkovej čiary, loptu spoľahlivo kryl Krnáč.
     
    89
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Samuel Štefánik, prichádza Richard Lásik.
     
    89
    Tak ešte jedna z posledných šancí hostí, Nagy bol faulovaný na útočnej polovici a je tu štandardka z cca 35 metrov od brány.
     
    88
    Belasí dokonca teraz vo veľkom atakovali rozohrávku hostí, Milinkovič i Simovič boli veľmi aktívni, Nikolič to aj pod tlakom zvládol a loptu odkopol.
     
    87
    Hra na útočnej polovici Slovana, Ružomberok síce napáda a snaží sa, k lopte sa však nedostáva.
     
    87
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Antonín Rosa, prichádza Andrej Lovás.
     
    86
    Čikoš si na svojej ľavej strane skúsene počkal a trafil loptu do napádajúceho Geráta tak šikovne, že sa tá odrazila do outu a Slovan ostane pri lopte.
     
    85
    Blížime sa k úplnému záveru zápasu, Ružomberok sa ešte snaží o vyrovnanie, snaha hostí naráža na dobre brániacich domácich. Hostia to veru budú mať ešte ťažké.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1119 divákov.
     
    84
    Čikoš už späť na ihrisku a okamžite aktívny v útoku, keď sa po pravej strane šestnástky predieral do šestnástky, obranca v poslednej chvíli odvrátil na roh.
     
    83
    Nagy bol pri postupe stredom poľa faulovaný Štefánikom, lopta ostane na kopačkách hostí. Stále je v ich podaní najmä v strede ihriska, do blízkosti brány sa nedostávajú.
     
    82
    Teraz bol navyše Masaryk na hrote útoku v postavení mimo hry, Slovan preto získava loptu a môže rozohrávať z vlastnej obrannej polovice.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 9. Saláta

    Karty:   55. Čikoš (SBA) – 45. Rosa (RUZ), 68. Maslo (RUZ)


    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Kotula, Gorosito, Saláta (C), Čikoš – Simović, Štefánik (89. Lásik) – Mészáros (70. Oršula), Milinkovič, Peltier (39. Soumah) – Zreľák.
    Náhradníci: Valašík – Niňaj, Záhumenský, Oršula, Soumah, Ďuriš, Lásik. Tréner: Ján Švehlík

    MFK Ružomberok: Nikolič – Práznovský, Maslo (C), Rosa (87. A. Lovás), Boszorád – Nagy – Gerát, Már. Almaský, Lupták (73. Turčák), Janič (62. Gerec) – Masaryk.
    Náhradníci: Šavol – Kružliak, A. Lovás, Gerec, Turčák, Ondrek. Tréner: Ivan Galád

    Rozhodčí: Vladimír Vnuk – Gabriel Ádám, Henrich Mikulaj – Michal Očenáš

    Diváci: 1119
    bahis siteleri