Žilina – Myjava 0:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:1 (0:0)
TJ Spartak Myjava
sk Neděle 19.04.2015, 19:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Štatistiky po prvom polčase:
    Góly: 0:1
    Žlté karty: 1:2
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránku: 6:2
    Strely mimo bránky: 7:4
    Rohové kopy: 18:4
    Ofsajdy: 0:3
    Voľné kopy: 19:11 (20:52:26)
     
    Je koniec! Hosťujúci futbalisti po dobrom výkone predviedli záver, v ktorom im pomohlo niekoľkokrát aj šťastie a napokon si z tohto duelu prekvapivo ponechajú všetky tri body. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok večera.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Hostia sa ubránili, Myjava prvýkrát v histórii víťazí nad Žilinou a Šošoni tretíkrát v sezóne prehrávajú!
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Marek Kuzma (Spartak Myjava), Žilina zahrá ešte jednu štandardku.
     
    90+3
    Škvarka to skúsil na bližšiu žrď, ale Myjavčania odolali. Hostia sa snažia zo všetkých síl a radi by si pripísali historicky prvý triumf nad MŠK.
     
    90+3
    Šošoni sa natlačili pred bránku, Bénes to skúsil strelou, ale trafil iba Jánošíka a domáci získavajú rohový kop.
     
    90+2
    Myjavčania sa stále bránia odkopmi a vykopávanými loptami. Žilinčania sa musia stále vracať a začínať odznova, ich snaha je ale veľmi veľká.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú štyri minúty. Tá prvá je už pomaly minulosťou, pretože Černáček po faule ochotne ťažko vstáva zo zeme.
     
    90
    Myjavčania ale poriadne pochybili a mohlo byť vyrovnané! Z ľavej strany výborne centroval Bénes a aj keď lopta smerovala priamo na Solničku, gólmanovi vypadla, no hostia napokon rýchlym odkopom všetky vyriešili.
     
    90
    Myjava sa nikam ponáhľať nemusí. Hostia sú stále stiahnutí pred svojou bránkou a súpera sa snažia držať čo najďalej od Solničku.
     
    89
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Marek Jastráb.
     
    88
    Žilinčania po faule Daniela vybojovali akýsi kratší rohový kop. Loptu domáci hráči zahrávali spoza šestnástky z bočnej strany, ale iba preletela popred bránku. Bola to síce dobrá štandardka, ale nik ju netečoval do siete.
     
    87
    Žilinčania loptu rýchlo rozohrali a ihneď vybojovali rohový kop. Ani ten ale domácim hráčom nevyšiel, no ich aktivita stále pokračuje. Šošoni sú už neustále nasťahovaní v útoku a skúšajú to veľkým tlakom.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Luboš Kolár (Spartak Myjava), ktorý už druhýkrát v rade predviedol nedovolený zákrok.
     
    86
    A Myjava sa stále dobre bráni. Pekár to teraz v strede trávnika urobil veľmi dobre a loptu posunul aj do útoku, rozohrávať bude Volešák.
     
    85
    Kolár pri bránení loptu šuchol rukou a domáci mali na kopačkách priamy kop. Po ňom letela točená lopta smerom k bránke, ale jej priestor napokon úplne minula. Na žilinskej strane badať veľkú nervozitu.
     
    84
    Lopta lieta zo strany na stranu. Žilinčanom sa však teraz nepodarilo zakončiť a tak Solnička rozohráva, s čím sa ale vôbec ponáhľať nemusí.
     
    83
    Na trávniku sa stále nič nemení. Myjavčanom sa podarilo dostať loptu preč zo svojej obrannej polovice a dokonca v útoku zbierajú aj cenné desiatky sekúnd.
     
    82
    Žilinčania sa opäť presunuli na útočnú polovicu. Loptu si tam potiahol Škvarka, no napokon si ju príliš predkopol a vystreliť nedokázal.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 64. Duga (Kuzma)

    Karty:   57. Káčer (ZIL) – 86. Kolár (MYJ), 90+4. Kuzma (MYJ)


    MŠK Žilina: Volešák – Škriniar, Káčer (60. Lupčo), Alves de Oliveira (60. Jelić), Pečovský – Čmelík, Piaček, Škvarka, Michlík (77. Bénes) – Letić, Mabouka.
    Náhradníci: Le Giang – Vavro, Bénes, Hučko, Lupčo, Jelić, Špalek.

    TJ Spartak Myjava: Solnička – Jánošík, Pekár, Černáček, Kuzma – Kolár, Bílovský, Duga (79. Peňaška), Marček – Švec (46. Ciprys), Daniel (89. Jastráb).
    Náhradníci: Hruška – Jastráb, Kastelovič, Ciprys, Peňaška, Janco.

    Rozhodčí: Michlian – Weiss, Jankovič – Roszbeck
    ocianews.com