USA – Německo 13:1 (kon.) | Kanada – Finsko 3:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:7 (kon.)
Česko – Švýcarsko 5:0 (kon.)
konec
USA
13:1 (4:0, 5:1, 4:0)
Německo
Úterý 21.04.2015, 14:45 • Luzern • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Seniorské MS začíná už za 10 dní!

    Ode dneška je O2 arena v rukou pořadatelů!Halu čeká úprava ledové plochy, hlediště i vnitřních prostor, aby už za 10 dní bylo vše perfektně připraveno na úvodní zápas šampionátu.

    Posted by Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 on Tuesday, April 21, 2015
     
    Ode mne je to v tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek úterního slunečného odpoledne. (16:54:17)
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 49 – 15
    Vyloučení: 5 – 5
    Využití: 3 – 1
    V oslabení: 1 – 0
    Hned sedmnáct hráčů USA si v dnešním zápase připsalo alespoň jeden bod, devět z nich dokonce zažilo vícebodové odpoledne.

     
    Poslední utkání Německa a USA v rámci základní skupiny A Mistrovství světa hráčů do 18 let je u konce. Američané vítězí vysoko 13:1 a upevňují si už tak jistou druhou příčku v tabulce. Němci se naopak musí připravit na psychicky náročné boje o udržení v elitní skupině.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny a jistojistě i celého utkání zbývají přesně dvě minuty. Německé vysvobození z hodně špatného snu se blíží..
     
    57:33
    Němci ale přesilovou hru využít nedokázali, Roslovic je zpátky ve hře.
     
    55:33
    Po dlouhé době se do hry zapojuje hlavní rozhodčí jinak, než ukázáním do prostoru branky. Autor zatím poslední branky Jack Roslovic (USA) je odeslán na trestnou lavici, na vině je hákování, kterého se dotyčný měl dopustit na protihráči.
     
    53:00
    Střelecká převaha amerického výběru je v tuto chvíli obrovská, po třiapadesáti minutách vede v této statistice 45:4.
     
    52:32
    USA právě vstřelilo branku!
    To je opravdu nevídaná kanonáda, kterou předvádí v elitní skupině Mistrovství světa hráčů do 18 let výběr USA. Druhý hattrick dnešního odpoledne je k vidění v Luzernu, když se po dvou zásazích v první třetině dnes již potřetí prosazuje JACK ROSLOVIC! Asistence: Matthew Tkachuk.
     
    51:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Tucet gólů již skončil dnes za zády německých brankářů. Do konce zápasu zbývá něco málo přes osm minut a před malou chvílí BRENDAN WARREN přidal dvanáctou trefu svého celku. Asistence: Jordan Greenway, Tage Thompson.
     
    48:30
    Tlak hokejistů USA ve třetí třetině graduje a Němce nepouští takřka k ničemu. Ve třetí třetině naši západní sousedé nemají na svém kontě ještě ani jeden střelecký pokus.
     
    47:58
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané se rozhodli, že svého soupeře nebudou šetřit ani na okamžik. Druhou desítku gólů načali na konci osmačtyřicáté minuty, když se přesně trefil AUSTON MATTHEWS! Asistence: Chad Krys.
     
    44:51
    USA právě vstřelilo branku!
    Německo dokázalo takřka pět minut ve třetí třetině vzdorovat tlaku svého soupeře, ale šestá střela na branku v tomto časovém úseku již zaplula do jejich branky, jubilejní desátý gól má na svědomí JEREMY BRACCO! Asistence: Mike Floodstrand, Clayton Keller.
     
    40:01
    Němci vstupují do třetí třetiny se změnou v brance, devíti brankami pokořeného Pantkowkého střídá Patrick Berger.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky utkání po 2. třetině:

    Střely na branku: 31 – 8
    Vyloučení: 4 – 5
    Využití: 3 – 1
    V oslabení: 1 – 0
    Marken.cz

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 8. Roslovic (Matthews, Jones), 11. Kunin (Boka), 13. Roslovic (Matthews, Tkachuk), 14. Tkachuk (Matthews, Roslovic), 27. White (Fischer, Bracco), 31. Kunin (McAvoy, Bracco), 31. Terry (Jones, Fischer), 35. Boka (Bracco, Jones), 39. Kunin (Greenway), 45. Bracco (Floodstrand, Keller), 48. Matthews (Krys), 52. Warren (Greenway, Thompson), 53. Roslovic (Tkachuk) – 23. Schutz (Glassl, Daubner)


    USA: Sarthou (Opilka) – Krys, McAvoy, Jones, Boka, Masonius, Fitzgerald, Ruggiero – Tkachuk, Matthews, Roslovic – Bracco, Keller, White – Kunin (C), Greenway, Fischer – Warren, Floodstrand, Thompson – Terry.
    Německo: Pantkowski (41. Berger) – Glassl, Schut, Kalble, Fohrler, Halbauer, Schmitz, Horschel, Hüss – Daubner, Korner, Mayenschein (C) – Drews, Napravnik, Spitzner – Bernhardt, Eder, Kiefersauer – Kirchhofer, Glemser, Kopp.
    bahis siteleri