USA – Rusko 6:1 (kon.) | Česko – Japonsko 2:1 (kon.) | Kanada – Norsko 5:0 (kon.)
Rusko – Itálie 3:0 (kon.)
konec
Rusko
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Itálie
Pondělí 27.04.2015, 22:30 • HarborCenter, Buffalo • MS sledge hokej
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, budu se na vás těšit u dalších textových online přenosů. Na shledanou. (00:27:57)
     
    Utkání mezi Ruskem a Itálií je minulostí. Sborná v něm prokázala větší střeleckou potenci a v každé z třetin zaznamenala jeden přesný zásah, když se postupně prosadili Varlakov, Panfilov a Lysov. Italské střelce vynuloval brankář Plotnikov, který si tak připisuje čisté konto.
     
    Návštěvnost:

    Na dnešní utkání si do HarborCenter v Buffalu udělalo cestu 412 diváků.
     
    Statistika střel:

    1. třetina: 4 – 5
    2. třetina: 7 – 1
    3. třetina: 7 – 1

    Střely celkem: 18 – 7
     
    Hráči zápasu:

    Ilja Volkov (RUS)
    Florian Planker (ITA)
     
    45:00
    Konec zápasu.
    Alexej LYSOV - 3:0
     
    38:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Východoevropský celek odskakuje svému soupeři na rozdíl tří branek! Po přesné Panfilovově přihrávce od levého mantinelu skóroval z předbrankového prostoru do zcela odkryté svatyně ALEXEJ LYSOV. Asistence: Sergej Panfilov a Andrej Sokolov.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je za námi. V jejím úvodu se hned dvakrát vylučovalo, ovšem žádný z celků svou početní výhodu využít nedokázal. Branka padla až v samotném závěru prostřední patnáctiminutovky, kdy vedení sborné zvýšil přesnou ranou z levého kruhu Kuzminych. Gólové manko italského reprezentačního celku se tak oproti úvodnímu dějství zdvojnásobilo.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
    Sergej PANFILOV - 2:0
     
    29:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná v závěru prostředního dějství zdvojnásobuje svůj náskok! SERGEJ PANFILOV zavezl touš do útočného pásma a poté z levého kruhu vyslal přízemní křižnou ránu ke vzdálenější tyči. Araudo nechal trestuhodně spoustu odkrytého prostoru a tento inkasovaný gól jde jednoznačně na jeho vrub. Asistence: Maxim Kuzminych.
     
    17:42
    Oba týmy budou hrát dvanáct vteřin ve čtyřech, jelikož byl rovněž za nedovolené bránění potrestán Gianluigi Rosa. Poté začne zkrácená přesilovka Rusů.
     
    15:54
    Za nedovolené bránění putuje za katr další ruský hráč, tentokrát si dvouminutový pobyt na trestné lavici odsedí Vasilij Varlakov.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní perioda je minulostí. V ní byli přítomní diváci svědky jediné branky, kterou v páté minutě vsítil Varlakov, jenž poslal Rusko do vedení. Země z Apeninského poloostrova mohla v závěru třetiny vyrovnat v přesilové hře, tu však využít nedokázala. Do druhé třetiny tak svěřenci trenéra Massima Da Rin de Lorenza vstoupí s jednogólovým mankem.
     
    15:00
    První třetina skončila.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 5. Varlakov (Kuzminych), 30. Panfilov (Kuzminych), 39. Lysov (Panfilov, Sokolov)


    Rusko: Plotnikov (Kasatkin) – Volkov, Sokolov, Litviněnko, Panfilov, Lisov, Čekmarev, Varlakov, Amosov, Kuzminych, Seljukin, Kuzněcov, Terenťjev, Berdnik
    Itálie: Araudo (Stillitano) – Winkler, Macri, Balossetti, Kalegaris, Radice, Larch, Chiarotti, Planker, Rosa, Depaoli, Leperdi, Corvino,

    Rozhodčí: Morrison (USA) – Aasum (NOR), Lunden (SWE)

    Diváci: 412
    thejrc.org