Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | TK beachvolejbalistek K. Kolocové a M. Slukové (kon.)
Tisková konference ČSLH k využití aplikace SAP (kon.)
konec
Tisková konference HC Škoda Plzeň

Úterý 28.04.2015, 10:00Tiskové konference
     
    Tímto konstatováním se s vámi loučím a již nyní pro vás připravujeme nejen na web hcskoda.cz s Tomášem Vlasákem rozhovor. (10:15:27)
     
    Oficiální část tiskové konference byla právě ukončena.
     
    Poslední dotaz novinářů míří na kauzu s odpočty bodů před několika lety: "Samozřejmě mě to děsí, člověk chybuje, ale já se musím přesně seznámit se všemi řády a věcmi, aby se nic podobného neopakovalo."
     
    Tomáš Vlasák odpovídá na dotaz, jestli byla pro něj plzeňská nabídka jediná: "Již v průběhu sezóny za mnou s podobnou nabídkou přišel pan Pitter, majitel Slavie, ale já mu musel říci, že s Martinem máme dohodu a já nejsem člověk, který je porušuje. Ale kdyby nebyla, asi bych jeho nabídku přijal."
     
    Martin Straka ještě potvrzuje, že příští týden vyjedou indiáni poprvé na led, volno dostali Ján Sýkora, který by měl v Plzni pokračovat a stejně tak Matěj Machovský. O dalších jménech se zatím příliš nerozpovídává: "Protože jsme čekali na Mária, jsme ještě ve fázi jednání. Je tam někdo z Kanady, ale jak říkám, ještě uvidíme."
     
    "Samozřejmě s Martinem budeme vše konzultovat, ale rád bych mu podal pomocnou ruku a pomohl i se svými zkušenostmi. Určitě spolu doladíme sestavení kádru, budu se věnovat i hostováním, smlouvám a podobné věci kolem A-týmu a juniorů."
     
    "Protože jsem byl ještě před chvilkou na ledě, tak tým pro novou sezónu je již zhruba z devadesáti procent pro příští sezónu hotový. Ale s Martinem jsme stihli něco rozebrat, uvidíme, jak dopadne hlavně situace kolem Mária Bližňáka, jehož Slovan pravděpodobně bude pokračovat v KHL."
    Účastníci tiskové konference

     
    Nyní dostává slovo Tomáš Vlasák: "My si asi s Martinem vyměníme komplimenty, ale pracovat pro něj je pro mě čest. Vím, že to bude těžké, ale vrhnu se do toho po hlavě hned od začátku."
     
    "Tomáše považuji za jednu z osobností našeho hokeje a jsem rád, že se přidá k nám do týmu. Ale samozřejmě vím, že to nebude snadné. Sám vím, že ten první rok nebude jednoduchý."
     
    Slovo si jako první bere Martin Straka: "Něco jsme si s Tomášem před rokem domluvili a já jsem rád, že jsme oba dodrželi slovo a Tomáš od prvního května nastupuje do Plzně jako sportovní manažer."
     
    Oficiální část tiskové konference byla právě zahájena.
     
    Dnešní tiskové konference se zúčastní generální manažer a majitel klubu Martin Straka a Tomáš Vlasák.
     
    Hezký den z Plzně!

    Na úterní dopoledne byla svolána tisková konference z důvodu personální změny ve vedení klubu.

    Co a jak se změní, případně kdo přichází či odchází, se dozvíte díky našemu online přenosu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Vojtěch Honzík

    thejrc.org