Česko – USA 11:1 (kon.)
konec
Česko
11:1 (5:1, 6:0)
USA
Pátek 12.06.2015, 20:45Mistrovství světa v inline hokeji juniorů
Partner:
     
    V sobotu od 22:15 SEČ čeká český tým boj o zlato. O druhém soupeři ve finále rozhodne duel Francie – Itálie, který následuje po českém zápase. Dnes od 23:45 SEČ budou o finále bojovat i české ženy proti Finsku. (22:18:13)
     
    Češi slaví postup do finále! I podruhé dokázali jednoznačně přehrát tým USA, kterému za dva zápasy nasázeli celkem osmnáct branek. Američané zápas vůbec nezvládli, na soupeře nestačili a navíc hráli hodně zákeřně.
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tři jedničky svítí ve skóre. Vyoral před branku vyslal svižný, ale především přesný pas na NATANA VRÁBLÍKA, který se dnes počtvrté nemýlil – 11:1. Asistence: Jan Vyoral.
     
    39:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Deset! Daniel Voženílek si z Američanů udělal kužely, přihrál na VÍTA CHRISTOVA, který zakulatil americký účet ránou pod vyrážečku – 10:1. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    38:29
    Před Frodlovou svatyní si to jako rytíři rozdali Richardové Chen a Kobylík. Tento duel končí smírně a oba putují na trestnou lavici.
     
    37:40
    Nicolase Bureše dohrál u mantinelu Spencer Ridout, což si nenechal Bureš líbit a soupeři to ihned vrátil. Sudí vylučuje oba hráče a Ridout míří do šatny, když je to pro něj třetí trest v zápase.
     
    36:50
    Za sekání usedá na trestné lavici kapitán Daniel Voženílek. Byl to vůbec on, kdo fauloval?
     
    36:50
    U české střídačky si ustlal Zachary Claunc, který se nejprve svíjel v bolestech, poté začal hlasitě protestovat. Sudí se snaží najít viníka a potrestat ho, ale neví, kdo Američana fauloval.
     
    35:28
    Voženílek na svých zádech vozí dva Američany, kteří mu nemohou odebrat kotouč. Ve spolupráci s Kazlepkou zavařili Epsteinovi, který tentokrát odolal.
     
    34:42
    V souboji před brankou Jack Mali vysekl Voženílkovi hůl a poměr hráčů na ploše se srovná. Hraje se ve třech na obou stranách. Američan si na trestné lavici nenechal pusu za zámkem a za ostrá slova k sudím putuje pod sprchy.
     
    34:00
    Nathan Sommerville vypozoroval, jak Češi vstřelili druhou branku, ale k české dokonalosti měl daleko. Frodl chytá.
     
    33:49
    Američané si berou oddechový čas. Hrát budou ve čtyřech proti dvou bránícím se Čechům.
     
    33:49
    Tomáš Pavlůsek si sekání soupeře nenechal líbit a vrátil mu to i s úroky, když mu Američanovi hůl přelomil. Pavlůsek si odpočine na tresné lavici.
     
    32:29
    Natan Vráblík se vydal v oslabení do útoku a málem prošel až do zakončení.
     
    32:00
    Češi se budou bránit. Vyloučeným je Filip Hronek.
     
    31:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už jen jeden gól chybí našim mladíkům do vytoužené desítky! Kotouč se po tvrdé střele odrazil za branku, kde ho František Kazlepka dokázal sklepnout před americkou klec pro pohotového VÍTA CHRISTOVA – 9:1! Asistence: František Kazlepka.
     
    31:08
    Vzápětí už následuje česká přesilovka. Caleb Hermle (USA) si odpyká menší trest za sekání.
     
    30:44
    Čeští junioři vymýšlejí další kombinace, teď pálil z levého zadního pole Lukáš Valášek. Brett Epstein vytáhl parádní zákrok lapačkou.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 4. Vráblík (Drobný), 7. Kobylík (Vyoral, Pavlůsek), 13. Vráblík (Hronek, Drobný), 14. Kobylík (Pavlůsek, Vyoral), 20. Drobný (Bureš), 22. Christov, 22. Vráblík (Drobný), 25. Voženílek (Drobný), 32. Christov (Kazlepka), 40. Christov (Voženílek), 40. Vráblík (Vyoral) – 19. Rex (Claunch)


    Česko: Haloda (21. Frodl) – Kobylík, Vyoral, Pavlůsek, Valášek – Zahradníček, Voženílek, Christov, Kazlepka – Hronek, Bureš, Vráblík, Drobný. Trenéři: Ladislav Vlček, Pavel Würtherle.
    USA: Leacox (22. Epstein) – Caldwell, Claunch, J. Mali, Rex, Ridout, Wilde, Eng, Sommerville, S. Mali, Chen, Bell, Hermle. Trenér: David Inouye.
    bahis siteleri