Pjunik – Folgore 2:1 (kon.) | Lincoln – FC Santa Coloma 0:0 (kon.) | Crusaders – Levadia Tallinn 0:0 (kon.)
konec
Pjunik Jerevan
2:1 (1:0)
SS Folgore
Úterý 30.06.2015, 18:00 • Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, Jerevan • Liga mistrů (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FC Pjunik v první zápase prvního předkola Ligy mistrů porazil SS Folgore 2:1! Vzhledem k odvetě je však výsledek příznivější pro hosty!

    První poločas na stadionu v Jerevanu nabídl velmi zajímavou podívanou. Do utkání vstoupili aktivěji domácí, kteří hned v osmé minutě mohli jít do vedení. Jeremiah však mířil těsně mimo. O šest minut později pálil i Badojan, avšak ani on neuspěl. Hra se poté vyrovnala a na první branku jsme si museli počkat až do závěru poločasu. Ve vápně se míč odrazil na nohu Vardgese Satumjana, který si již věděl rady!

    Hned na začátku druhého poločasu Pjunik navýšil své vedení, když se trefil César Romero! Hra se následně vyrovnala, nicméně více ze hry měli domácí. V 71. minutě se však dočkali hosté. Po rohovém kopu Paciniho se hlavou trefil José Hirsch!

    Z mé strany je to vše a u dalších textových přenosů se těším brzy nashledanou! (19:57:11)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Ke střele na branku se v samotném závěru ještě dostal aktivní César Romero. Jeho přízemní ráně však chyběla větší razance!
     
    90+5
    Hostující celek provádí poslední střídání tohoto zápasu! Ze hřiště odchází střelec jediné branky hostů Adolfo Hirsch, kterého nahrazuje Amici.
     
    90+4
    Pjunik se v závěru dostal k dalšímu rohovému kopu. Rozehrávky se ujal César Romero, který však neposlal ideální centr a hostující obrana míč odvrátila.
     
    90+3
    Rozehrávka se však hostujícímu celku nepovedla. Do protiútoku se dostal César Romero, kterého taktickým faulem poslal k zemi Hirsch. Za svůj zákrok vidí zaslouženě žlutou kartu!
     
    90+2
    U postranní čáry svedl tuhý boj Traini s Romerem. Vše končí hvizdem rozhodčího, který odpískal nedovolený zákrok domácího hráče.
     
    90+1
    Hlavní sudí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Rozehrávky standardní situace se zhostil César Romero, který však mířil nad branku! Gólman Bicchiarelli zůstal ležet na zemi a přicházejí lékaři!
     
    89
    Střídající Casadei mohl do vyrazit do protiútoku, nicméně ještě před tím se provinil nedovoleným zákrokem útočník Traini a Pjunik má k dispozici standardní situaci!
     
    88
    Na trávníku zůstal ležet hostující útočník Traini, který má nějaké zdravotní potíže. Je otázka, zda-li pouze nešetří cenné sekundy!
     
    87
    Na druhé straně poslal z levé straně centr do vápna Hirsch, na který si naběhl Berardi. Jeho hlavička však nebyla vůbec přesná.
     
    85
    Pjunik vybojoval další rohový kop v tomto zápase. Rozehrávky se ujal Badojan, jehož centr našel ve vápně hlavu Harojana. Jeho hlavička mířila nad branku!
     
    84
    Dlouhý výkop gólmana Bicchiarelliho hledal na útočné polovině Trainiho. Ten si však pomohl v souboji faulem, což rozhodčí velmi dobře postřehl.
     
    83
    Z levé straně přilétl do vápna centr od Hajrapetjana, který však nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Stoper Mucchini odehrál míč na roh, nicméně jeho spoluhráč míč stihl a odkopl na autové vhazování!
     
    82
    Na útočné polovině se nedovoleným zákrokem prezentoval Ceschi, který poslal k zemi Harojana. Domácí však velmi rychle rozehráli a dostávají se do kombinace.
     
    80
    Domácí celek střídá dnes naposledy! Kouč Hovsepjan posílá ze hry Grigor Hovhannisjan. Na jeho místo nastupuje na posledních deset minut Shahinjan.
     
    79
    Hostující celek provádí druhé v tomto zápase! Ze hřiště odchází Perrota, kterého nahrazuje zkušený stoper Della Valle. Kouč Berardi je zjevně s výsledkem spokojený.
     
    78
    Výkop Bicchiarelliho našel na útočné polovině Casadeie, který však nedokázal vysoký míč zpracovat a Pjunik se dostává do kombinace.

    Jan Havlovic

    Branky: 45+2. Satumjan (Hovhannisjan), 48. Romero (Satumjan) – 71. Hirsch (Pacini)

    Karty:   35. Hovsepjan (PYU), 69. Hovhanisjan (PYU) – 22. Pacini (FFF), 57. Ceschi (FFF), 69. Mazzola (FFF), 90+3. Hirsch (FFF)   70. Ceschi (FFF)


    Pjunik Jerevan: Ajvazov – Hajrapetjan, Voskanjan, Harojan, G.Hovhannisjan (80.Shahinyan) – Badojan, Jusbashjan, Hovsepjan (46.Romero), K.Hovhannisjan – Jeremiah (65.Hakobjan), Satumjan
    Náhradníci: Romero – Gagik Poghosjan, Razmik Hakobjan, Ghukas Poghosjan, Manukjan, Shahinjan, Kartashjan

    SS Folgore: Bicchiarelli – Berardi, Bollini, Mucchini, Mazzola – Hirsch (90+5.Amici), Pacini (72.Casadei), Bollini, Perrotta (80.Della Valle) – Ceschi, Traini
    Náhradníci: Ottaviani, Della Valle, Aluigi, Casadei, Amici, Bartoli, Contato

    Rozhodčí: Masias – Demetriades, Nikita
    Úterý 07.07.2015
    Folgore - Pjunik 1:2

    Branky: 66. Traini (Hirsch) – 6. Hovhannisjan, 44. Satumyan (Badoyan)

    Karty:   42. Bollini (FFF), 45+3. Pacini (FFF), 57. Muccini (FFF), 73. Brardi (FFF) – 11. Haroyan (PYU), 42. Yusbashyan (PYU), 90+4. Romero (PYU)

    thejrc.org