Tisková konference FC Hradec Králové (kon.)
konec
Tisková konference FC Hradec Králové

Čtvrtek 30.07.2015, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. (12:13:59)
     
    Bohuslav Pilný ke zranění:
    Jan Hable připravený určitě nebude a bude to ještě chvíli trvat, než bude připravený. Vypadl i Jan Shejbal, který vypadl v přípravě kvůli zranění, nyní už ale s námi začal trénovat. Honza ale bude muset začít přes juniorku a zápasy za farmu v Převýšově.
     
    Bohuslav Pilný k sestavě:
    Je dobré, že máme z čeho vybírat. Hráči vytváří konkurencí tlak sami na sebe. Motivace k práci tudíž mají. Posty máme zdvojené, tudíž hráči nemohou být ani chvíli v klidu.
     
    Pavel Víška k derby:
    Od včerejška jsme spustili na webu soutěž, která se týká derby mezi Hradce Králové a Pardubicemi. Během příštího týdne se objeví motivační videa, kde budou naši hráči. Chceme na stadion dostat co nejvíce lidí. Na konci léta navíc oslavíme 110. výročí kopané v Hradci Králové – 29. srpna proběhne odpoledne s Votrokem, kde bude mj. představen i nový maskot klubu. Druhu oslavou výročí bude kniha – ČERNOBÍLÁ HISTORIE. Tato publikace obsahuje více jak tři sta stran.
     
    Kapitánem pro nadcházející sezónu 2015/16 se stává Pavel Krmaš.
     
    Pavel Krmaš:
    Doháněl jsem kondici, proto jsem moc zápasů neodehrál. Pokusím se převzít zodpovědnost za mužstvo.
     
    Výsledky jsem ze začátku přípravy nebrali vážně, kdy jsme měli v nohách hodně přípravu. Poté jsme se ale už zaměřili i na herní prvky, což si myslím, že bylo vidět. Jsme v očekávání, jak začátek sezóny dopadne.
     
    Bohuslav Pilný:
    Příprava nebyla příliš jednoduchá, proběhla veliká obměna kádru. Hráče jsme si vytipovali už předem, a to během jarní části s tím, že jsme ještě nevěděli, jak minulá sezóna dopadne. Nedělám si iluze, že to bude fungovat hned od začátku, ale postupem přípravy se to zlepšovalo. Všichni jsou pracovití a velice dobře se s nimi pracuje. Jsou tady hodně mladá kluci, ale najdou se i starší, jako je třeba Pavel Krmaš.
     
    Po zranění se vrátili:
    Petr Schwarz (koleno)
    Jiří Lindr (koleno)
     
    Kádr posílili:
    Pavel Krmaš (Freiburg)
    Jan Pázler (Znojmo)
    Jiří Bederka (Sparta Praha)
    Igor Súkenník (Viktoria Žižkov)
    Jan Javůrek (Sigma Olomouc)
    Jan Stejskal (Dorost)
    Jaroslav Hlavsa (Juniorka)
    Jan Vobejda (Juniorka)
     
    FC Hradec Králové má první kolo volno, druhé kolo zajíždí do Táborska, v následujícím kole doma přivítá v derby Pardubice.
     
    Tým čekají ještě dvě přípravná utkání, a to tuto sobotu.
     
    Tisková konference začala úvodním slovem tiskového mluvčího klubu Milanem Šedivím, který přivítal všechny přítomné.
     
    Dobré poledne z Hradce Králové, kde za malou chvíli začne tisková konference místního fotbalového klubu. Votroci hráli ještě minulý rok SYNOT ligu, tedy nejvyšší fotbalovou soutěž. Východočeši ale nakonec ligu udržet nedokázali a tak se po roční odmlce vrací znovu do Fotbalové národní ligy.
     
    Pří té příležitosti se dnes uskuteční tisková konference, na které budou přítomní: nový člen představenstva Pavel Víška, asistent trenéra Bohuslav Pilný a nová stoperská posila z Freiburgu – Pavel Krmaš.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Ondřej Novotný

    thejrc.org