Tisková konference ČOV k projektu Olympijský rok (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference AC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference CSKA Moskva (kon.)
TK k cyklistickému závodu Czech Cycling Tour (zruš.) | Tisková konference Maccabi Tel Aviv (kon.)
konec
Tisková konference FC Viktoria Plzeň

Úterý 04.08.2015, 13:00Tiskové konference
    Předzápasový trénink FC Viktoria Plzeň
     
    Pokud vás dění před odvetným utkáním zajímá, nezapomeňte sledovat i tiskovou konferenci týmu izraelského šampióna Maccabi Tel Aviv. (13:28:45)
     
    Tisková konference týmu FC Viktoria Plzeň je u konce!
     
    Miroslav Koubek: „Tlak je vždycky. Nepociťuji, že by to bylo odlišné od běžných ligových zápasů. Pokud bych si připouštěl, že je to jinak, udělal bych něco špatně."
     
    Miroslav Koubek: „Nemají už kam couvnout. Budou hrát určitě s velkým odhodláním. Jestli jim sázkové kanceláře nevěří, beru to jako víru v naše síly a tu my máme taky."
     
    Miroslav Koubek: „Oni jsou vysoce profesionální tým. Je to vysoká třída. My jsme si přivezli nadějný výsledek a věřím, že jsme schopní to s podporou domácích fanoušků dokázat."
     
    Miroslav Koubek: „Určitě nás stále můžou překvapit. David už mluvil o tom, že mají nadstandardní dovednosti pokud jde o ovládání míče. Vždycky někdo může trefit šibenici z pětadvaceti metrů. Pokaždé se ten soupeř může prosadit, i když jej znáte."
     
    Miroslav Koubek: „Ten zápas neodhalil nic překapujícího. Spíš se snažíme najít rezervy na naší straně. Viděli jsme tam i ve druhé půli některé další hráče, kteří předtím třeba proti Hibernians nehráli."
     
    Miroslav Koubek o zápasu Maccabi s Hapoelem: „Ten zápas byl ve velkém tempu, městské derby. Pro ně je to plus, slouží jim to k rozehranosti. Oni potvrdili svou úroveň, vyhráli 3:1. Pěkný zápas."
     
    Miroslav Koubek: „V Tel Avivu jsme byli produktivní, když jsme ze tří šancí vstřelili dva góly. Teď to bylo obráceně, tak jsme si to snad vybrali."
     
    Miroslav Koubek: „Zítra to bude asi pátý zápas v nějakých sedmnácti dnech. Bylo třeba ty síly rozložit. Navíc se hrálo v Izraeli v náročných podmínkách a některým hráčům to pochopitelně vzalo hodně sil. Nechali jsme tedy některé hráče odpočinout."
     
    Miroslav Koubek: „Vidím jako pozitivní jev, že máme široký kádr. Někteří hráči, co nastoupli na Dukle, měli předtím herní praxi jen v Juniorské lize. Zatím se nedali do hry všichni, ale i to, že jsme dostali do hry další hráče, beru jako pozitivní jev."
     
    Miroslav Koubek: „Víme, co musíme uhrát. Média neustále chrlí, o kolik se hraje "míčů". Je to tedy důležitý zápas a my to tak vnímáme."
     
    Miroslav Koubek: „I lékaři říkají, že David by měl být v pořádku. V tom případě schází po zdravotní stránce jen Vašek Pilař."
     
    Miroslav Koubek: „O sestavě a taktice určitě mluvit nebudeme. V tuto chvíli pro to ještě není prostor."
     
    Miroslav Koubek: „Já jsem byl ten, kdo inicioval to hození za hlavu. Bylo třeba okamžitě přepnout na ten zítřejší zápas."
     
    David Limberský: „Na Dukle jsme selhali v koncovce, herně ale kluci hráli dobře. Ten zápas jsme hodili za hlavu a už se soustředíme jen na Ligu mistrů."
     
    David Limberský: „Nebudeme určitě hrát na 0:0. Už jsme si to jednou vyzkoušeli proti Trondheimu a ukázalo se, že to není náš šálek kávy. Budeme se snažit vyhrát."
     
    David Limberský: „Teplo bude obdobné, ale už nebude taková vlhkost. Doufám, že večer už to teplo nebude takové, aby to byl náš handicap.

    Karty jsou rozdané, vyhráli jsme venku 2:1 a víme, jaký výsledek nás posouvá dál. Před tím zápasem jsme nikdy necouvali, chtěli jsme postoupit a to platí i nadále.

    Máme nějaké plány, ale to si necháme na hřiště. O taktice tady určitě mluvit nebudeme."

    Marek Kratochvíl

    thejrc.org