Olomouc – Vítkovice 2:1 (1:0 po s.n.) | Martin – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 2:1 (kon.)
Sparta – Liberec 3:1 (kon.) | Trnava – Senica 3:4 (kon.) | Kadaň – Most 2:5 (kon.)
Prostějov – Poruba 2011 5:1 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 4:3 (kon.)
Jihlava – Trenčín 2:5 (kon.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třinec 4:10 (kon.)
Kladno – Plzeň 5:3 (kon.) | HC Slovan – Zlín 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:10 (1:5, 3:2, 0:3)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 06.08.2015, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno a loučím se s vámi. Děkuji za pozornost, doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji příjemný zbytek večera a těším se u dalších přenosů z hokeje. Na počtenou! (20:26:47)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Utkání sledovala vyprodaná hala Polárka a diváci se určitě dobře bavili. Po první třetině došlo k výměně několika hráčů a podobná akce se udála také mezi druhou a třetí periodou. Utkání se tak opravdu dohrávalo spíše v přátelském, možná i tréninkovém duchu. O výsledek dnes tolik nešlo.
     
    Ve třetí části už stříleli góly jen hokejisté z Třince a všechno začal už po třiašedesáti sekundách Dravecký, když zakončoval po přihrávce od Adamského do prázdné branky. V dalším průběhu třetí periody se Oceláři trefili ještě dvakrát. Růžička nejprve za Šimbocha dorazil Ruferovu střelu a svůj druhý gól vstřelil v třineckém oslabení. Růžička střílel z bezprostřední blízkosti po přihrávce od Linharta, otřel střelu o břevno a puk skončil v brance Frýdku-Místku. Ten tak nakonec od Ocelářů inkasoval deset branek a prohrál i v dodatečných nájezdech. Ty Třinečtí opanovali v poměru 2:1, vítěznou branku měl na svědomí Chmielewski. Třinec tedy v letošní přípravě poprvé zvítězil, když porazil farmářský celek Frýdku-Místku rozdílem několika tříd.
     
    Ve třetí třetině změnili dresy Foltýn s M. Douderou a dohráli utkání za Frýdek-Místek. Linhart s Galvasem už hráli s Oceláři.
     
    Hamerlík vyrazil proti Samiecovi a hokejkou mu vypíchl puk ještě před zakončením. Adamský také nedal, přesto Třinec v nájezdech zvítězil 2:1.
     
    Je po čtvrté sérii. Zatím poslední jel Chmielewski a trefil se mezi betony Šimbocha. Třinec vede 2:1.
     
    Meidl se trefil přímo do horního rohu a vyrovnal. Na druhé straně střílel vedle Dravecký. O. Kovařčík si na Hamerlíka nepřišel. 1:1.
     
    Polanský se prosadil střelou k pravé tyči. Následně zaváhali domácí Klimša, ale také Irgl. Oceláři vedou 1:0.
     
    Jako první se proti Hamerlíkovi rozjel domácí Piecha. Snažil se o střelu mezi betony, slovenský gólman mezeru zacpal.
     
    Utkání skončilo, na řadě jsou předem domluvené nájezdy. Pojede se pět sérii, tedy o dvě více než obvykle.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Ubíhají poslední sekundy regulérní hrací doby a hostující fanoušci děkují Ocelářům potleskem. Linhartova akce úspěchem neskončí.
     
    58:54
    Cienciala ukořistil kotouč v útočném pásmu, udělal si prostor a přenechal Christovovi. Ten střílel z velmi nadějné pozice jen do Hamerlíka.
     
    58:27
    Irglovu střelu zablokoval Dresler, Hrabal si pak na modré čáře stáhl puk rukavicí, jenže nastřelil zase Ciencialu.
     
    57:54
    Třinečtí fanoušci se pokoušejí rozjet na tribunách mexickou vlnu. Pomalu se přidávají i někteří domácí příznivci.
     
    57:32
    Hostující kotel se raduje s desetigólového přídělu svého mužstva. Mezitím tečoval Chmielewského střelu do ochranné sítě Dresler.
     
    56:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují v oslabení a desítka je na světě! Rufer s Linhartem se pustili do úniku po levé straně, přihráli před branku najetému MARKU RŮŽIČKOVI, který střelou o břevno zaznamenal svůj druhý gól v zápase – 4:10! Asistence: Tomáš Linhart, Adam Rufer.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 1. Meidl (Heider, O. Kovařčík), 21. Káňa, 23. Matuš (Heider, Hrňa), 36. Dresler (Matuš) – 3. Adamský (M. Doudera), 7. Chmielewski (Irgl), 9. M. Doudera (Dravecký, Adamský), 14. Hrňa (Orsava), 15. Rufer (Hrabal, M. Doudera), 22. Irgl, 38. Klesla (Rufer), 42. Dravecký (Adamský, Polanský), 50. Růžička (Rufer), 57. Růžička (Linhart, Rufer)


    HC Frýdek-Místek: Daneček (od 34. Šimboch) – Mravec, Kowalczyk (C), Heider, Dresler, Samiec, Kulhánek, Deutsch – O. Kovařčík, Káňa, Meidl – Franek, Piecha, Klimša – Christov, Ivan (A), D. Cienciala – Ižacký, Jaroš, Blahuta. Trenéři: Jiří Juřík a Marek Malík.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hlaváč) – Klesla (C), Foltýn, Hrabal, M. Doudera, Galvas, Linhart – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Chmielewski, Plíhal, Irgl – Orsava, Matuš, Hrňa – Rákos, Růžička, Rufer. Trenér: Jiří Kalous.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, René Trombik – Vladan Bojda, Tomáš Mikler

    Diváci: 2113 (vyprodáno)
    thejrc.org