Caen – Lyon 0:4 (kon.) | Angers – Nice 1:1 (kon.) | Troyes – Montpellier 0:0 (kon.)
Lille – GFC Ajaccio 1:0 (kon.) | Remeš – Lorient 4:1 (kon.) | Rennes – Toulouse 3:1 (kon.)
konec
Angers SCO
1:1 (1:0)
OGC Nice
Sobota 29.08.2015, 20:00 • Stade Jean Bouin, Angers • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Nováček Angers SCO boduje i ve čtvrté zápase, neboť s OGC Nice remízoval 1:1!

    Domácí Angers dokázalo navázal na velmi dobré výkony z úvodních zápasů a i do utkání s Nice vstoupilo aktivně. Nice se však svému soupeři dokázalo vyrovnat. Ve 24. minutě však šel domácí celek do vedení. Thomas Mangani se postavil k rozehrávce standardní sitauce a trefil to parádně! Následně střílel Jean Seri, avšak nepřesně. V závěru provedl standardní situaci domácího celku Abdoul Camara, který mířil těsně mimo!

    Nice doslova vlétlo do druhého poločasu a v 56. minutě se dočkalo zaslouženého vyrovnání! Na centr Hatema Ben Arfy si naskončil Valere Germain, který poslal míč k tyči. Následně se hra vyrovnala a příliš šancí jsem již neviděli. Oba týmy, zejména Nice, zřejmě byly s výsledkem spokojeny.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:53:44)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru ještě provádí střídání hostující trenér, který posílá ze hry Alassane Pléu, kterého nahrazuje Puel. Druhé střídání se týká Valare Germaina, kterého nahrazuje Alexander Mendy. Je vidět, že hostující trenér je s remízou spokojený.
     
    90+2
    Nice kombinuje na vlastní polovině a pokouší se naposledy v tomto utkání ohrozit branku Butelleho. Zdá se, že obrana Angers však svého soupeře do zakončení nepustí.
     
    90+1
    Před vápnem Nice se odehrál souboj kapitánů. Hostující Nampalys Mendy se postavil do cesty Cheikhu N´Doyemu, který spadl na zem. V tomto případě se však nedovolený zákrok nepíská.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno hlavně ošetřováním brankář Moueze Hassena.
     
    90
    Po delší době se dostalo do útoku také Angers. Na levé straně podnikl průnik Abdoul Camara, kterému se podařilo i odcentrovat, avšak jeho centr skončil v zámezí.
     
    88
    Následnou standardní situaci z pravé strany rozehrál opět Hatem Ben Arfa, jehož centr ve vápně propadl k Nampalysovi Mendymu, který byl však viditelně překvapený a míč mu unikl do zámezí.
     
    87
    První žlutou kartu z domácího celku dostává střídající Férébory Doré, který si počínal nedovoleně v souboji s Hatemem Ben Arfou, který je častým terčem nedovolených zákroků domácích fotbalistů.
     
    87
    Domácí Angers provádí poslední střídání v tomto zápase! Kouč Stéphane Moulin posílá ze hry Thomase Manganiho, který zajistil jedinou branku domácího celku. Na jeho místo přichází Capelle.
     
    86
    Rozehrávku standardní situace si vzal na starost Hatem Ben Arfa, který to zkusil přímo, avšak jeho rána skončila nad brankou Ludovica Butelleho.
     
    85
    Hlavní rozhodčí odpískal ve středu hřiště nedovolený zákrok Cheikha N´Doyeho, který zatahal za dres Hatem Ben Arfu. Nice tak má k dispozici standardní sitauci z hodně zajímavé vzdálenosti!
     
    84
    Teď se na útočné polovině pokoušel o průnik hostující Wallyson Mallmann, nicméně byl zdvojen hráči domácího celku a o míč přišel. Ani Angers si však míče příliš dlouho neužilo a už opět kombinuje Nice.
     
    83
    Nice je v posledních minutách hodně pasivní a snaží se kombinovat na vlastní polovině. Myslím, že pro klub z jihu Francie výsledek 1:1 uspokojující.
     
    82
    Hatem Ben Arfa vzal situaci do svých rukou a podnikl zajímavý průnik po pravé straně a dostal se i k centru, ten však odvrátila obrana Angers.
     
    81
    I hostující trenér Claude Puel provádí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Vincent Koziello, kterého na posledních deset minut nahradí Wallyson Mallmann.
     
    79
    Aktivní Angers se opět dostalo na útočnou polovinu. Z pravé strany centroval Vincent Manceau, jehož cent však skončil v rukavicích gólmana Hassena.

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Mangani – 56. Germain (Ben Arfa)

    Karty:   55. Andreu (AGR), 87. Dore (AGR) – 22. Germain (NIC), 40. Boscagli (NIC)


    Angers SCO: Butelle – Manceau, Saïss, Thomas, Andreu – N'Doye, Mangani (87. Capelle), N'Gosso – Ketkeophomphone (61. Dore), Sunu (73. Karanovic), Camara.
    Náhradníci: Letellier – Angoula, S. Sissoko, Capelle, Diers, Karanovic, Dore.

    OGC Nice: Hassen – Pied, Baysse, Boscagli, Da Fonseca – Koziello (81. Mallmann), N. Mendy, Seri – Ben Arfa – Pléa (90+4. Puel), Germain (90+4. A. Mendy).
    Náhradníci: Cardinale – Mallmann, Benrahma, Puel, A. Mendy, Rafetraniaina, K. Gomis.

    Rozhodčí: Jochem – Moreau, Lamouche (vš. Francie)
    bahis siteleri