Real Sociedad – Gijón 0:0 (kon.) | Barcelona – Malaga 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Rayo Vallecano 3:0 (kon.)
Real Madrid – Real Betis 5:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
3:0 (1:0)
Rayo Vallecano
Sobota 29.08.2015, 22:00 • Estadio de Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Real Club Celta de Vigo si připisuje i druhé vítězství v nové sezóně, když Rayo Vallecano porazil 3:0!

    Do průběhu dnešního zápasu se zapsal brankář Toňo už v deváté minutě, když poslal k zemi Daniela Wasse a byl vyloučený. Následnou penaltu proměnil Nolito! Domácí celek měl následně několik obrovských šancí, zejména Iago Aspas, nicméně ani jedna v brance neskončila. Výborný výkon v prvním poločase předvedl Juan Carlos, který naskočil do branky po vyloučení Toňa!

    Hned po pěti minutách se Celta dostala do dvoubrankového vedení! Nolito si udělal prostor ve vápně a překonal Juana Carlose. Na druhé straně střílel Trashorras, nicméně jeho rána mířila mimo. V 63. minutě mělo Rayo velkou možnost na snížení, nicméně Manucho se nacházel v ofsajdu. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby se ještě prosadil Andreu Fotnas, který upravil na konečný 3:0!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (23:53:40)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V závěru utkání si ještě Celta de Vigo vybojoval pátý rohový kop v tomto zápase! Rozehrávky se ujal Nolito, jehož centr však nebyl ideální a obrana Raya míč odkopla do bezpečí.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje pouze dvě minuty nad rámec základní hrací doby a utkání pomalu směřuje ke svému konci ...
     
    90
    Domácí tým i nadále nemá dost a stále útočí! Na levé straně poslal skvěou přihrávku do úniku Martínez pro naběhnutého Nolita. Jeho následný centr do vápna však skončil v náruči Juana Carlose.
    88. Andreu FONTÀS - 3:0
     
    88
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    V závěru přichází třetí branka domácího celku! Rozehrávky standardní situace se ujal Nolito, který přízemným pasem našel ve vápně zcela volného ANDREU FONTASE, který poslal míč přesně k tyči! Nolito se tak dnes podílel na všech brankách domácího celku!
     
    87
    Další žlutou kartu z hostujícího celku dostává Roberto Trashorras, který si počínal nedovoleně v souboji s Nolitem na levé straně! Celta de Vigo má navíc k dipozici zajímavou standardní situaci!
     
    86
    Rayo Vallecano se po chybné rozehrávce domácího celku dostalo do protiútoku, který táhl středem hřiště Trashorras. Španělský středopolař následně předal míč Fedorovi, který vyslal střelu z hodně velké dálky. Střídající hráč mířila vysoko nad branku.
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Nemanja Radoja.
     
    84
    Domácí hráči velmi aktivně napadali rozehrávku Raya Vallecana. Hostující celek se však velmi rychlou kombinací dokázal dostat na útočnou polovinu. Na levé straně však Martínezovi utekl míč do zámezí.
     
    82
    Tentokrát se ve středu hřiště objevil s míčem Augusto Fernández, který našel za obranou Johna Guidettiho. Švédský útočník se však nacházel v těsném ofsajdu v akci nemohl pokračovat.
     
    81
    Střídající Guidetti dostal přihrávku do vápna a velmi chytře poslal pas na volného Nolita. Dvoubrankový střelec nahrával na Aspase, který se nacházel v lepší pozici. Přihrávka však byla zablokována.
     
    80
    Vstupujeme do poslední desetiminutovky a Rayo Vallecano se pokouší ještě útočit a vstřeli alespoň branku na 1:2. Obrana domácího celku však funguje dobře.
     
    79
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Pablo Hernández, přichází John Guidetti.
     
    77
    Levý obránce Planas skvěle našel ve vápně Nolita, který pěknou kličkou oklamal stopera, nicméně následně mu míč unikl do vápna. I tak velmi pěkná akce od španělského útočníka.
     
    76
    Real Club kontroloval situaci na vlastní polovině. Následně se pokusil zrychlit hru stoper Cabral, který našel přihrávkou na hranici vápna Nolita. Španělský střelec nahrával Iagu Aspasovi, avšak přihrávka neprošla!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Nolito (pen.), 50. Nolito (P. Hernández), 88. Fontàs (Nolito)

    Karty:   41. Nolito (CVG), 68. J. Castro (CVG) – 61. Manucho (VLL), 87. Trashorras (VLL)   9. Toño (VLL)


    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Fontàs, J. Castro (70. Planas) – Wass (85. Radoja), Augusto Fernández, P. Hernández (79. Guidetti) – Orellana, Aspas, Nolito.
    Náhradníci: Díaz – Sergi Gómez, Planas, Bongonda, Dražić, Radoja, Guidetti.

    Rayo Vallecano: Toño – Quini, D. Llorente, Zé Castro (24. Amaya), N. Martínez – Trashorras, Baena – Bangoura, Ebert, Bébé (10. Carlos) – Manucho (72. Fedor).
    Náhradníci: Carlos – Fedor, Dorado, Fariña, Amaya, Jo. Sánchez, Raţ.

    Rozhodčí: Juan Martínez – Diego Barbero, David Canales

    Diváci: 17 606
    thejrc.org