Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den (kon.)
konec
Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den

Sobota 29.08.2015, 12:00Hokejová Liga mistrů
     
    Sedmý hrací den CHL je za námi. Měli jsme možnost sledovat opět výborné zápasy s obrovským počtem gólů. V deseti zápasech padlo hned 62 branek.

    O největší překvapení dne se postaral norský Storhamar, který po včerejší výhře v Praze nad Spartou vyhrál dnes i nad Servette Ženeva. Nečekaným výsledkem skončilo utkání Liberce, který vyhrál v Nitře 9:0


    Pro dnešek je to z Champions Hockey League všechno. Děkujeme vám za pozornost a u této soutěže brzy na shledanou. (22:29:47)
    Kompletní přehled dnešních výsledků.

     
    22:25
    I poslední zápas dnešního hracího dne zná vítěze. Växjö Lakers dokázali zvítězit v Glasgow 3:1, když o výhře rozhodl obrat vv první části zápasu.
     
    22:20
    Posledním dnešním zápasem, který ještě běží je souboj mezi Glasgow – Växjö. Do konce chybí poslední minuty.
    V rozhodujícím nájezdu se utkali dva bývalí spoluhráči z Bolzana a úspěšnější byl gólman Krefeldu Tomáš Duba.

     
    22:18
    Krefeld byl v nájezdech úspěšnější a z Vídně si veze dva body! Domácí mohli klidně brát tři body, ale dvakrát ztratili náskok v poslední minutě třetiny a mají nakonec pouze bod. Raduje se z výhry po nájezdech Krefeld, jenž si tak připisuje první úspěch ve skupině.
     
    22:08
    Zug dvěma góly dokázal zdramatizovat utkání, ale s Djurgardens IF nakonec prohrál 2:3. Jedinou pozitivnější zprávou pro domácí může být fakt, že dnes dosáhli na první a druhý gól v letošní CHL.
     
    22:05
    Diváci ve Vídni se v prodloužení gólu nedočkali a zápas musí rozhodnout samostatné nájezdy. Kdo je zládne lépe? Vídeň nebo Krefeld?
    Po výhře nad Spartou uspěl Storhamar i v Ženevě, kde vyhrál 3:0.

    Líbí se vám maskot Braehead Clanu?

     
    21:55
    Pár zajímavých výsledků už se dnes urodilo, ale možná největší překvapení se rodí v Ženevě! Čtyři minuty před třetí sirénou dává třetí gól Storhamaru Jacob Berglund.
     
    21:52
    Krefeld ve třetí třetině nebyl lepším týmem, ale v závěru se německému týmu daří skórovat a srovnat na 2:2 zásluhou Daniela Pietty. Utkání bude muset rozhodnout prodloužení nebo nájezdy.
     
    21:51
    V Zugu se dějí věci! Domácí po třetím gólu do své sítě nevypadali zrovna odhodlaně, ale během krátké chvíle dal Zug dva góly a rázem je zpátky ve hře o první body v CHL.
     
    21:39
    Djurgårdens na začátku třetí části přidávají třetí gól a v Zugu se zdá být pomalu rozhodnuto. Domácím to dnes příliš nejde.
     
    21:32
    Švédské Växjö Lakers po dvou třetinách vede v Glasgow 3:1. Jediný gól ve druhé třetině dal bývalý hráč Lva Praha Richard Gynge.

    Jakub Vais

    Marek Kratochvíl

    Dnešní zápasy
    Lulea Hockey – Fribourg-Gotteron | 4:2
    Eisbären Berlin – Rapaces de Gap | 6:1
    HV71 Jönköping – SonderjyskE Vojens | 7:1
    Espoo Blues – Grenoble Bruleurs de Loups | 4:2
    Düsseldorfer EG – TPS Turku | 4:5
    HK Nitra – Bílí Tygři Liberec | 0:9
    UPC Vienna Capitals – Krefeld Pinguine | 2:3 po náj.
    EV Zug – Djurgardens IF Stockholm | 2:3
    Geneve-Servette HC – Storhamar Hamar | 0:3
    Braehead Clan Glasgow – Växjö Lakers | 1:3
    bahis siteleri