Konec fotbalových přestupů (kon.)
konec
Poslední den přestupového termínu

Pondělí 31.08.2015, 09:00Fotbalové události
     
    01:03
    Sága Realu Madrid a Manchesteru United ohledně přestupu Davida De Gey bude mít zřejmě dlouhé pokračování a není vyloučené, že se potáhne i během zítřejšího dne. Podle posledních zpráv by do případu dokonce měla zasáhnout i UEFA.

    Necháme se tedy překvapit, jak to nakonec dopadne. Od nás je to pro tuto chvíli vše, ale už dnes se na vás budeme těšit na poslední den přestupů v Anglii, který bývá tamními fanoušky milován. Věřme, že se dočkáme několika velkých přestupů jako dnes. Hezký zbytek noci. (01:03:20)
     
    00:56
    Vypadá to, že sága Manchesteru United a Realu Madrid bude mít dohru na UEFA. Oba kluby totiž tvrdí, že dokumenty zaslaly španělskému svazu minutu před koncem přestupového termínu a mají prý i důkazy.

    Verdikt UEFA by měl padnout v úterý ráno. Je tedy možné, že David De Gea nakonec do Realu Madrid přestoupí.
     
    00:48
    Španělský fotbalový expert Guillem Balague ohledně ztroskotaného přestupu De Gey do Realu:

    „Dokumentace přestupu nebyly včas zaslány. David de Gea čekal u své přítelkyně doma, Keylor Navas byl připraven vydat se do Manchesteru. Jenže anglický klub poslal dokumenty pozdě, minutu po skončení přestupového termínu.“

    „Všechno bylo dohodnuto a ve finále se bojovalo s časem. Stadion Santiago Bernabeu byl plný fanoušků a společně s vedením Realu čekali na to, až se z Manchesteru vrátí podepsané dokumenty.“

    „Podobné problémy nastaly před několika lety, kdy měl odejít Fabio Coentrao do Manchesteru United. Dokumenty nedorazily včas, Real Madrid požádal o pět minut navíc, ale vedení soutěže žádost jasně zamítlo. Vím, že v Anglii, když jste dohodnutí, můžete požádat o prodloužení, ale tohle se ve Španělsku nikdy nestalo a neočekává se, že by se to stalo v tomto případě.“
    OFICIÁLNĚ: Miguel Layún míří z Watfordu do Porta
    OFICIÁLNĚ: Van Wolfswinkel a Joaquín do Realu Betis
    Španělský klub Real Betis má dvě posily. Z Norwiche získal na hostování do konce sezony útočníka Rickyho van Wolfswinkela a z Fiorentiny záložníka Joaquína, se kterým podepsal smlouvu na 3 roky.

     
    00:24
    OFICIÁLNĚ: Marseille potvrdila, že již na přestupovém trhu skončila, a jelikož neoznámila příchod Erika Lamely z Tottenhamu, znamená to, že argentinský záložník zůstává na severu Londýna.
    VELKÝ ZVRAT: David de Gea zůstává v Manchesteru United!
    Podle informací španělského deníku Marca David de Gea nakonec zůstane v Manchesteru United! A to z toho důvodu, že do časového limitu nestačily dorazit potřebné dokumenty ke stvrzení přestupu. Přitom byly oba kluby dohodnuty a bylo připraveno i oficiální oznámení.

    OFICIÁLNĚ: Těsně před půlnocí oznámilo Lille odchod křídelníka Ryana Mendese do Nottinghamu. Znamená to, že Forest dávají ruce pryč od Vydry?
     
    00:00
    Je po půlnoci, a to tedy znamená, že přestupový termín je definitivně uzavřen. Je otázka, zda zástupci Realu Madrid a Manchesteru United zvládli uzavřít přestup Davida de Gea do Španělska a Keylora Navase naopak do Anglie. Na oficiální vyjádření si budeme muset ještě zřejmě počkat.
    PŘESTUP: Dres dnes také změnil Jakub Blaszczykowski, který přestoupil z Borussie Dortmund do Fiorentiny

    #Repost @jakub_blaszczykowski ・・・ :)

    Fotka zveřejněná uživatelem ???? ACF Fiorentina ???? (@acffiorentina),


     
    23:20
    HOSTOVÁNÍ: V posledních minutách přestupy nabírají na obrátkách, další velkou rybou, která se stěhuje, je Jakub Blaszczykowski! Devětadvacetiletého polského reprezentanta Borussia Dortmund na rok uvolnila do Fiorentiny.
     
    23:18
    SPEKULACE: Tottenham možná našel svého vysněného útočníka. Spurs se zaměřili na zisk Ayozeho Péreze z Newcastlu a údajně jsou za něj připraveni nabídnout 15 milionů liber.
     
    23:16
    SPEKULACE: Transfer Davida De Gey stále není dokončen, jak Manchester United, tak Real Madrid ještě vyřizují spoustu papírování. Čas však rychle utíká, oba kluby na finalizování přestupu, v němž figuruje i Keylor Navas, mají už jen necelou třičtvrtěhodinu!
     
    23:11
    PŘESTUP: Gólman José Corona mění dres, z FC Twente přestoupil do Porta. V portugalském velkoklubu podepsal mexický reprezentant pětiletou smlouvu.

    FB

    Vojtěch Balon

    Dominik Rejthar

    Konec přestupového období:
    Německo – dnes 18:00
    Itálie – dnes 23:00
    Španělsko – dnes 23:59
    Francie – dnes 23:59
    Turecko – dnes 23:59
    Nizozemsko – dnes 23:59
    Belgie – dnes 23:59
    Skotsko – dnes 23:59
    Švýcarsko – dnes 23:59
    Rusko – dnes 23:59

    Anglie – 1.9. 19:00
    Slovensko – 6.9. 23:59
    Česko – 22.9. 23:59
    Portugalsko – 22.9. 18:00
    thejrc.org