Michalovce – Detva 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Bardejov – Trnava 4:1 (kon.)
Topoľčany – Humenné 4:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Nové Zámky 1:2 (kon.) | Senica – Prešov 3:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
HK Detva
sk Středa 07.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po zápase napokon do šatní odchádzajú s úsmevom na perách hostia, ktorí zdolali Michalovce najtesnejším rozdielom 3:4. Detva sa nevzdala napriek tomu, že po prvej tretine prehrávala 2:0. Vývoj zápasu dokázala otočiť vo svoj prospech, v závere stretnutia vyhrávala už 2:4, no tri sekundy pred koncom na záverečných 3:4 znižoval domáci útočník Juraj Faith.
    Hostia sa tak so ziskom 18 bodov automaticky posúvajú na štvrtú priečku pred 15-bodové Michalovce.
    Na záver vás pozýva sledovať ďalšie stretnutia I. ligy, ktoré sa začali o 18:00 hod. Zápasy Bardejov – Trnava, Topoľčany – Humenné, Považská Bystrica – Nové Zámky a Senica – Prešov sú ešte v plnom prúde.
    Ďakujeme za pozornosť. (19:18:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    Dukla Michalovce dala gól!
    A predsa to Michalovčanom ešte padlo. Tri sekundy pred záverečnou sirénou na 3:4 znižuje najproduktívnejší hráč domácich JURAJ FAITH. Asistencie si pripisuje bek Voronov a skúsený harcovník Peter Klouda.
     
    58:55
    V závere zápasu sa Michalovčania snažia spraviť niečo s výsledkom, no v prípade presného zásahu by šlo zrejme už len o kozmetickú úpravu výsledku.
     
    56:29
    Všetko nasvedčuje tomu, že Detva dnes dokráča bezpečne za tromi bodmi.
     
    54:31
    Detva dala gól!
    A toto je azda posledný klinec do rakvy Michaloviec. Necelých šesť minút pred koncom stretnutia posiela do dvojgólového vedenia Detvu obranca IVAN ZORVAN.
     
    53:31
    Ani túto príležitosť na vyrovnanie ale domáci nevyužili a Lukáš Bambúch sa vracia na ľad.
     
    51:31
    Gólové manko teraz budú môcť domáci zmazať. Na trestnú lavicu smeruje Lukáš Bambúch, ktorý tam strávi najbližšie dve minúty.
     
    50:55
    Ani po týchto vylúčeniach sa skóre nemení a Detva vstupuje do posledných desiatich minút stretnutia s jednogólovým náskokom.
     
    48:55
    Hostia ale početnú výhodu o jedného muža nedohrajú. Po 65 sekundách na trestnej lavici Fedorka doplní Graham. Oba tímy tak budú hrať so štyrmi hráčmi, v čase 49:50 budú mať domáci výhodu početnej výhode o jedného muža 55 sekúnd.
     
    47:50
    Michalovce sa ale v najbližších dvoch minútach budú musieť brániť. Na trestnú lavicu si za smolné vyhodenie puku za mantinel sadá Fedorko.
     
    47:43
    Michalovce sa snažia presadiť v ofenzíve, no defenzíva Detvy na čele so spoľahlivým brankárom Patrikom Polcom zatiaľ úspešne odoláva všetkých akciám domáceho celku.
     
    45:17
    Čas na výsledkovej tabuli rýchlo pribúda, čo vyhovuje predovšetkým hosťom, ktorí necelých pätnásť minút pred koncom stretnutia vedú o jeden gól.
     
    43:52
    V prvých tridsiatich minútach zápasu sme diváci v Michalovciach videli až štyri góly. V druhej polovici stretnutia už strelci tak úspešní nie sú a zatiaľ sa od 30. minúte presadiť dokázal len hosťujúci Graham.
     
    41:28
    Po dvoch tretinách boli strelecky aktívnejší domáci hráči, ktorí vyslali na súperovu bránu 25 pukov. Detva ohrozila Okoličányho v bráne celkom 22-krát.
     
    40:40
    Tretia tretina dnešného zápasu sa začala. Domáci hokejisti Michaloviec sa v nej budú snažiť zmazať jednogólové manko, ktoré si Detva vypracovala v druhej tretine vďaka trom gólom v priebehu šestnástich minút.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V závere druhej tretiny sa už nič vážne neudialo. Hostia zdolali Michalovce v druhom dejstve rozdielom triedy 3:0 a do kabín tak idú s jednogólovým náskokom, ktorý Detve vydobyl presným zásahom z 36. minúty David Graham.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 1. Banovský (Klouda), 11. Schnelly (Fedorko), 60. Faith (Voronov, Klouda) – 22. Nikonov (Říha, Buda), 29. Srnka (Gašpar, Hajnik), 36. Graham (Parkhouse, Kanaet), 55. Zorvan (Kanaet)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Voronov, Hančák, Urban, Šangin, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Hinďoš, Drotár, Lučnikov – Čížek, Huňady, Bezák – Schelly, Fedorko, Gavula. Tréner: Štefan Tóth
    HK Detva: Polc – Mačkovič, Busilko, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Lunter – Graham, Kanaet, Parkhouse – Gašpar, Srnka, Hajnik – Buda, Fekiač, Nikonov – Říha, Balko, Blaško. Tréner: Miroslav Ihnačák

    Rozhodčí: Husár – Riš, Korba

    Diváci: 527
    thejrc.org