Rapid Ústí n/L – Tiradores Ústí n/L 7:1 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
7:1 (2:0)
FC NY Tiradores Ústí nad Labem
Středa 07.10.2015, 21:00 • Sportovní hala PF UJEP, České mládeže 360/8, Ústí nad Labem 10-Klíše • Ústecký krajský přebor • 4. kolo
     
    Rapid ve druhém poločase pojistil své vedení a po výhře 7:1 bere tři body. Dvěma brankami se dnes prezentoval Jan Bartoš a Denis Valenta.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (22:10:30)
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Martin Dlouhý (Rapid Ústí n/L):
    "Podařil se nám vstup do zápasu standardní situací, kterou jsme měli nacvičenou. Dostali jsme se do vedení. Zápas v první půli byl zmatený, hrálo se ze strany na stranu. Vstřelili jsme sice ještě jednu branku, ale utkání se zlomilo až v poločase druhém, kdy jsme se dokázali prosadit převážně po nástřelech na zadní tyč."

    Daniel Brzák (FC Tiradores Ústí n/L): "Rapid dokázal, že ho trénují kvalitní trenéři. Kvalita jednotlivých hráčů byla jednoznačně na straně Rapidu. Zápas jsme mohli urvat pouze bojovností a zodpovědným výkonem. Ve druhém poločase jsme se zbytečně místo na hru soustředili na výkon rozhodčích. Gratulujeme soupeři k zaslouženým třem bodům."
     
    Konec zápasu.
     
    49:53
    Dlouhého střela tečována nad.
     
    48:54
    Rapid hraje power-play!
     
    48:54
    David Komárek (TIR) inkasuje od rozhodčího Vlastimila Řízka za nedodržení předepsané vzdálenosti druhou žlutou kartu, automaticky tedy kartu červenou. Přesilová hra pro domácí.
     
    46:55
    Rapid dohrává zápas v poklidu.
     
    45:24
    Zápas se dohrává za velkých emocí od hráčů obou týmů, futsalisté Tiradores protestují proti rozhodnutím sudích.
     
    43:57
    FC Tiradores Ústí nad Labem právě vstřelil branku!
    Jakub Balko zahlédl z pravé strany na středu volného TOMÁŠE PERTLA, který se zasloužil o čestný gól hostů a kazí tak Tomáši Votavovi čisté konto. Asistence: Jakub Balko.
     
    42:59
    Oddechový čas pro hosty.
     
    42:11
    Rapid právě vstřelil branku!
    Domácí si hrají se svým soupeřem jako kočka s myší! Matěj Klier zahlédl před brankou nikým nepokrytého MATĚJE ČAPKA, který přidává do hostující sítě sedmou branku. Asistence: Matěj Klier.
     
    41:53
    Veselý se z pravé strany neprosadil.
     
    40:20
    Rapid jednoznačně lepším mužstvem a pokud se nestane zázrak, zápas dovede nejspíše do vítězného konce.
     
    39:12
    Rapid právě vstřelil branku!
    Matěj Čapek vylákal z branky Dušana Skálu a na DAVIDA VESELÉHO zbylo už jen dorazit míč do odkryté brány. Asistence: Matěj Čapek.
     
    37:54
    Čapek přestřelil.
     
    37:09
    Lejček neuspěl se svým pokusem z pravé strany.
     
    35:14
    Rapid právě vstřelil branku!
    Martin Dlouhý naservíroval míč do předbrankového prostoru JANU BARTOŠOVI, který střílí pátý gól domácích. Asistence: Martin Dlouhý.
     
    Dnešní utkání sleduje 27 diváků.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 4. Dlouhý (R. Hanzlík), 17. Valenta (Veselý), 27. Jan (Dlouhý), 30. Valenta (Veselý), 36. Bartoš (Dlouhý), 40. Veselý (Čapek), 43. Čapek (Klier) – 44. Pertl (Balko)

    Karty:   18. Komárek (TIR)   49. Komárek (TIR)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava – R. Hanzlík, Bartoš, Klier, Veselý – M. Dlouhý, Lejček – M. Čapek, Denis Valenta – od 21. Kapoun, připraven Langer. Hrající trenér: Martin Dlouhý.
    FC NY Tiradores Ústí nad Labem: Skála – Brzák, Balko, Švanda, Brož – Koleček, Petrl – Komárek, Hejduk – od 35. Vavřina. Hrající trenér: Daniel Brzák.

    Rozhodčí: J. Hanzlík, Řízek

    Diváci: 27
    bahis siteleri