Chomutov – Kladno 0:6 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Pardubice – Žďár n/S 4:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 6:4 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 7:3 (kon.)
Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | PZ Kladno – Písek 8:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
HC Kometa Brno
Neděle 01.11.2015, 12:00 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    Já se s vámi loučím, pro dnešek je to z Kotliny vše. Přeji vám příjemný zbytek neděle a u dalších onlajnů se těším zase na počtenou. (14:03:07)
     
    Ve třetí třetině padly podle nastoleného trendu opět dva góly. O první se postaral hostující Jan Novák, poté alespoň čestným zásahem připravil Lukáše Dostála o čisté konto Tomáš Kulhánek. To ovšem nemění nic na tom, že po přesvědčivém vítězství berou všechny tři body za vítězství hráči Komety.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Jakub Kružík pokryl další střelecký pokus hostujícího celku z levé strany.
     
    59:32
    Michal Teplý zavezl puk do útočného pásma a uvolnil se přes obránce, dostal se s pukem ale až do rohu, kde o něj následně přišel.
     
    58:37
    Domácí vybojovali puk ve vlastním pásmu, Tomáš Kulhánek ale nedokázal přihrát Lukáši Pokornému, do dráhy puku skočil hráč Brna.
     
    58:15
    Jakub Kružík našel puk v lapačce po střele Brněnských z levé strany.
     
    57:48
    Hosté v plném počtu.
     
    57:08
    Hosté ve vlastním oslabení jeli dva na nikoho, Martin Lašák před domácím brankářem přenechal puk Adamu Gajarskému, tomu ale Jakub Kružík kotouč vypíchl a zachránil Havlíčkův Brod od další obdržené branky!
     
    56:38
    Kometa se znovu osvobodila a ukrajuje vteřiny z trestu Davida v pásmu Havlíčkova Brodu.
     
    56:20
    Hosté vybojovali kotouč a poslali jej přes všechny čáry.
     
    55:48
    Domácí si útokem došli pro faul a zahrají se další přesilovou hru. Za podražení na 2 minuty za katr Marek David (KOM).
     
    55:37
    Další nahození hostů sebrala domácí obrana a Bruslaři mohou zaútočit.
     
    54:59
    Jakub Kružík vyrazil nahození Komety do rohu hřiště holí.
     
    53:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Lukáš Dostál možná už přemýšlel o čistém kontě, o to ale právě teď přichází. Puk šel od Viktora Horáka k TOMÁŠI KULHÁNKOVI, který zblízka překonal hostujícího gólmana! Asistence: Viktor Horák.
     
    52:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jakub Kružík pokryl střelu Jana Gloze, poté ale ztratil rovnováhu a upadl. Hosté předvedli svůj důraz v brankovišti a dokázali vyšťourat kotouč, který následně do sítě dorazil JAN NOVÁK! Asistence: Patrik Vašíček, Jan Gloz.
     
    51:58
    Hosté se po vyhraném vhazování rychle přesunuli do útoku, jejich střela z pravé strany ale skončila v lapačce Jakuba Kružíka.
     
    51:43
    Tomáš Kohout spěchal dopředu sám po levé straně, kotouč mu ale utekl. Následně Kometa vyhodila jen na zakázané uvolnění.
     
    51:02
    Hosté se vydali na rychlý protiútok, který po pravé straně táhl Maxim Čajkovič, jenž následně efektně zadovkou našel v mezikruží Martina Lašáka, jeho střela byla ale zablokována a skončila v ochranné síti.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 54. Kulhánek (Horák) – 7. Konečný (Gajarský, Zábranský), 18. Čajkovič (Lašák, David), 21. Čajkovič (P. Vašíček, Lašák), 37. Lašák (Čajkovič, P. Vašíček), 53. Novák (P. Vašíček, Gloz)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (od 37. Kružík) – Krejčí, Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Krajíček, Teplý, Pejchal "A", Kyncl
    HC Kometa Brno: Dostál (Pleticha) – Holemý, Věžník, P. Vašíček "A", Zábranský "C", Gloz, David, Sedláček – Kavický, Čajkovič, Novák, Kučeřík, Konečný, Gajarský, Kudrna, Meluzín, Svoboda "A", D. Vašíček, Lašák

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    thejrc.org