Olomouc – Zlín 0:1 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
Chomutov – Sparta 2:4 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Litvínov
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 19.11.2015, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:28:03)
     
    57:24
    Hosté v plném počtu.
     
    56:09
    Bude se vylučovat na obou stranách. Na té domácí to bude Josef Jícha, dvě minuty za napadení. Na té druhé Tomáš Guman, dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    55:24
    Stříbrný si vyměnil kotouč s Kučerou, nabral rychlost a zamířil mezi obránce. Ti byli nuceni ho hákovat a Sloboda si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    49:24
    Spolupráce Kučery se Stříbrným zafungovala na jedničku, když nakonec první jmenovaný pálil z velice dobré pozice. Kučerovo tvrdá rána neměla gólové parametry, když se zastavila na zadním mantinelu.
     
    46:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Myslím, že z tohohle se už domácí nezvednou... Prokeš servíroval kotouč před bránu, který vyrazil Spěšný pouze na hůl TOMÁŠE GUMANA, který již neměl těžkou pozici pro skórování. Asistence: Radek Prokeš, Jan Farka.
     
    45:35
    Josef Jícha měl velkou šanci, která zůstala nevyužita! Domácí útočník se dostal k odraženému kotouči před Kváčou a vypálil. Jeho rána se bohužel pro domácí ale neujala a domácí se musí snažit dál.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Hosté v plném počtu.
     
    39:10
    Reichel vybojoval zdánlivě ztracený kotouč za bránou, který se po mantinelu dostal k Stříbrnému. Ten si rychle vyjel na středové kruhy a tvrdě vypálil. Jeho pokus však dokázal skvěle zachytit Kváča, který tak drží své spoluhráče nad vodou.
     
    37:39
    Kučera namazal Gumanovi, který se prosmýkl mezi obránci a zhruba od poloviny hřiště jel nájezd na Spěšného. Dojet ho ale stihl Bárdoš, který se před něj natlačil, a nakonec byl ještě faulován. Guman si odsedí dvě minuty na trestné lavici za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    35:16
    Domácí v plném počtu.
     
    33:16
    Šesták neudržel nervy na uzdě a u mantinelu trochu přistrčil svého protihráče na hrazení. Ten pádu trošičku pomohl, jenže rozhodčí i tak vylučují a Budějovičtí mají možnost přesilové hry.
     
    31:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovičtí dokázali neproměněnou šanci Litvínova potrestat a vedou o dvě branky. RADEK PROKEŠ dokázal najít kotouč ve skrumáži před Spěšným jako první a ihned ho poslal za záda bezmocného Spěšného. Asistence: Tomáš Guman.
     
    30:08
    Tak to je škoda pro domácí. Tomáš Kučera dostal další krásnou přihrávku o mantinel a jel s Jíchou přečíslení dva na jednoho. To vyřešil střelou, tentokrát tahákem, jenže i podruhé byl úspěšnější Kváča!
     
    27:28
    Neskutečný zákrok Patrika Spěšného! Dominik Točík dostal skrz brankoviště přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů a střílel do odkryté klece. Puk směřoval do brány, jenže v cestě mu stál konec betonu domácího gólmana, který kotouč zastavil.
     
    24:30
    Tomáš Guman si počínal velmi drze v brankovišti domácí brány, za což dostal výchovný pohlavek od Vostárka. Hostující hráč se mu ho snažil vrátit, jenže v tom se do šarvátky vložili sudí a celou rozmíšku předčasně ukončili.
     
    22:33
    Hosté v plném počtu.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 19. Michal (Prokeš, Guman), 32. Prokeš (Guman), 47. Guman (Prokeš, Farka)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Kučera, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    HC Motor České Budějovice: Kváča (Spáčil) – Svoboda, Farka, Matoušek, Žáček, Klinecký, Michal – Doktor, Šuhaj, Sloboda, Marcilis, Točík, Šulek, Guman, Pixa, Panáček, Bárta, Prokeš.

    Rozhodčí: Turčan – Šulo, Coubal.
    thejrc.org