Astana – Benfica 2:2 (kon.) | CSKA Moskva – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Malmö – PSG 0:5 (kon.)
Šachtar – Real Madrid 3:4 (kon.) | Manchester Utd. – Eindhoven 0:0 (kon.) | Atlético – Galatasaray 2:0 (kon.)
Juventus – Manchester City 1:0 (kon.) | Mönchengladbach – Sevilla 4:2 (kon.)
konec
Juventus FC
1:0 (1:0)
Manchester City
Středa 25.11.2015, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Je hotovo, Juventus vítězí, a před závěrečným kolem skupinové fáze Champions League se tak posouvá na první příčku právě před svého dnešního soupeře! Po změně stran se svěřenci Massimiliana Allegriho zatáhli do defenzívy a svého soupeře prakticky k ničemu nepustili, s výjimkou divoké pasáže kolem osmdesáté minuty se po změně stran zápas spíše dohrával. Posledních deset minut za City odchytal náhradní gólman Willy Caballero, jenž nahradil lehce zraněného Harta.

    Smutnit nemusí ani Citizens, také oni už totiž mají kolo před koncem postup v kapse – ztráta třetího Mönchengladbachu už je nesmazatelná. Z mé strany je to pro dnešek vše, příště na počtenou! (22:40:00)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Stefano Sturaro si navíc nedaleko půlící čáry došel pro faul a velezkušený Patrice Evra poté nasbíral dobrých dvacet sekund u rohového praporku.
     
    90+2
    Zatím se jim ani nedaří dostat se k míči, Stará dáma zkušeně kombinuje na vlastní polovině a dělá všechno pro to, aby diváci na Juventus Stadium dokoukali dnešní střetnutí bez nervů.
     
    90+1
    Nad její rámec nastavil sudí Brych hned čtyři minuty, hosté tak ještě budou mít možnost vyrovnat!
     
    90
    Tourého dalekonosná rána proletěla dobré dva metry nad břevnem Buffonovy svatyně, to už se nám rozběhla poslední minuta základní hrací doby.
     
    89
    Frustrovaný Delph u postranní čáry zbytečně zajel do Stefana Lichtsteinera, domácí tak měli možnost nastřádat další cenné vteřinky.
     
    88
    To už neplatí. Otamendiho nákop nestál za starou bačkoru a zkušenost sama v domácí svatyni Gianluigi Buffon si s odkopem dává hodně na čas...
     
    87
    Mohutný Touré se prodral kolem dvou hráčů soupeře a ačkoliv poté o míč přišel, Cuadradovi byl odpískán další nedovolený zárok, a tak budou moci Pellegriniho svěřenci pokračovat v útočení.
     
    86
    De Bruyneho centr od rohového praporku trefil jen hlavu jednoho z hráčů Juventusu a na druhou stranu se okamžitě vydali Morata a Barzagli, druhý jmenovaný se však provinil zbytečným útočným faulem na Otamendiho.
     
    85
    Stará dáma se řítila do dalšího rychlého protiútoku, ale Cuadradova patička byla tak trochu navíc. Míče se ujal vracející se Delph a Citizens se opět ženou kupředu.
     
    84
    V posledních minutách se hraje v naprosto úchvatném a strhujícím tempu, ještě zdaleka není rozhodnuto!
     
    83
    Minutu po svém nástupu na trávník mohl Juan Cuadrado rozhodnout, ale poprvé trefil z nějakých dvanácti metrů jen ležícího Navase a jeho druhá rána proletěla těsně vedle levé tyče!
     
    82
    Kolumbijský reprezentant Juan Cuadrado se konečně podívá do hry, místo na place mu uvolňuje Paulo Dybala.
     
    81
    No a máme tu poměrně kuriózní střídání. Ze svého akrobatického zákroku si zřejmě Joe Hart odnesl nějaké menší zranění, mezi třemi tyčemi hostující svatyně jej tak nahrazuje Willy Caballero!
    80. Raheem Sterling (MAC)
     
    80
    Tak teď sledujeme hodně strhující podívanou! Kevin De Bruyne našel v předbrankovém prostoru úplně volného Raheema Sterlinga, jenž se z bezprostřední blízkosti ve skluzu netrefil mezi tři tyče!
     
    79
    Ježkovy voči, to byla šance! Álvaro Morata využil hrubky v manchesterské defenzívě a upaloval sám na Harta, jehož si kličkou doleva obešel, ale strážce svatyně City to nezabalil a parádním tygřím skokem ukradl španělskému forvardovi gól z kopačky!
     
    78
    Tak pozor, Manuel Pellegrini na poslední chvíli změnil plány. Cuadrada do hry zatím nepošle, Alexe Sandra totiž vystřídal velezkušeným Patricem Evrou, bývalým hráčem Manchesteru United, úhlavním rivalem Citizens.

    Vojtěch Balon

    Branky: 18. Mandžukić (Sandro)

    Karty:   35. Fernandinho (MAC), 69. Navas (MAC), 69. Sagna (MAC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:11. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:12.
    Juventus FC: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, P. Pogba, Sandro (78. Evra) – Mandžukić (54. Morata), Dybala (82. Cuadrado).
    Náhradníci: Neto – Zaza, Cuadrado, Morata, Rugani, Evra, Lemina.

    Manchester City: Hart (81. Caballero) – Sagna, Demichelis, Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho (60. Delph) – Navas, Y. Touré, De Bruyne – Agüero (68. Sterling).
    Náhradníci: Caballero – Delph, Kolarov, Sterling, Maffeo, Adarabioyo, Celina.

    Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (všichni Německo)
    thejrc.org