Motor ČB – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Kladno – Prostějov 5:2 (kon.) | Přerov – Slavia 5:2 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 5:0 (kon.) | Litoměřice – Most 2:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 25.11.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a u dalších on-line přenosů opět na počtenou. (20:12:26)
     
    Zápas tedy končí předpokládaným vítězstvím Jihlavy. Byly sice v utkání momentky, kdy i Dukla tahala za kratší konec provazu, na tyto chvíle ale byl vždy připraven brankář David Honzík. Finální skóre tedy zní – 4:1 pro Jihlavu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Při propadnutí puku na útočící modré čáře Havířova ujížděli hosté do přečíslení 2 na 1, v pozdější fázi jej doplnil ještě dojíždějící Jícha, který s kotoučem jako poslední hráč tohoto zápasu ohrozí branku soupeře.
     
    58:13
    Fanoušci Azetu už se chystají na závěrečný hvizd, aby poděkovali svému narozeninovému oslavenci a dlouholetému kapitánovi mužstva – Jiřímu Krislovi.
     
    56:25
    Havířovští již zřejmě v útočném pásmu stráví celý zbytek zápasu. Brankář Honzík chytá jeden pokus za druhým a tento obrázek hry vidíme takřka po celou třetí třetinu. Aktivitu domácích skutečně musí zachraňovat jediný muž – David Honzík, protože jeho spoluhráči si s pukem v posledních minutách hry příliš nepotykali.
     
    55:13
    Obě mužstva již hrají v plném počtu.
     
    54:13
    Flek ujel domácí obraně a tváří v tvář brankáři Lacovi uspěl – maskovaný muž AZetu byl skutečně překonán, jenže útočník Dukly mířil do břevna!
     
    53:13
    Marek Kalus (HAV) vyloučen na dvě minuty za podražení. Ondřej Šafář (JIH) vyloučen za nafilmovaný pád.
     
    52:20
    Václav Meidl inkasoval do kolena tvrdou ránu pukem a v bolestech se svíjí na ledové ploše. Tohle nevypadá vůbec dobře, z ledu mu pomáhají spoluhráči.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 976 diváků.
     
    51:55
    Ani Kalusova dvojšance gólem nekončí! Nyní havířovské ochozy kroutí nevěřícně hlavou. První střela Kaluse z vrcholu kruhu skončila na vyrážečce Honzíka, při druhém pokusu už byla branka Dukly takřka prázdná. Kalus z otočky zamířil dobře, přesto kotouč míří vysoko nad. Honzík do něj pravděpodobně vložil svou hůl!
     
    50:26
    Sedláček po závaru před brankou dostal možnost dorážky, ale opět si vylámal zuby na připraveném Honzíkovi. Musíme uznat, že brankář Jihlavy dnes podává opravdu znamenitý výkon, který drží akcie Jihlavy i v krizových momentech stále vysoko.
     
    49:33
    Jihlava se osvobozuje.
     
    49:12
    Mazancův tvrdý projektil končí na rameni Honzíka.
     
    49:07
    David Gríger (JIH) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    48:21
    Diviš nepříjemně operoval před brankovištěm AZetu, nakonec se on samotný kotouče ani nedotkl, když ale jeho směrem putovala přihrávka, málem si jí obránce domácích srazil bruslí až do branky.
     
    47:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ ani po čtvrté brance soupeře neztratil do hokeje chuť a přichází tak zasloužená odměna v podobě první branky domácích. O tu se zasluhuje JAN MARUNA tvrdou ránou příklepem z vrcholu levého kruhu. Kotouč byl umístěn tak dobře, že si našel svou cestičku mezi vystrčeným betonem Honzíka a zbytkem výstroje.
    Asistence: Václav Meidl.
     
    45:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Klidné vody opět čeří jihlavský útok, který se prostřednictvím RICHARDA DIVIŠE prosazuje dnes již počtvrté. Laco je překonán hned při první vážnější šanci soupeře.
    Asistence: David Gríger, David Březina.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 48. Maruna (Meidl) – 11. Malec (Štebih, Flek), 16. Prokš (Kaláb, Dobrovolný), 40. Šafář (Melenovský, Diviš), 46. Diviš (Gríger, Březina)


    AZ Havířov: Laco (Matoušek) – Krisl, Bahounek, Mazanec, Graca, Korím, Ostrčil – Sztefek, Pechanec, Štumpf – Maruna, Meidl, Okál – Maliník, Sedláček, Kalus – Matějek, Hudeček, Kotala
    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Štebih, Šafář, Kaláb, Šimek, Grebenyuk, Parýzek, Dobrovolný – Březina, Gríger, Diviš – Důras, Skořepa, Jergl – Prokš, Melenovský, Jícha – Malec, Flek, Anděl

    Rozhodčí: Dědek – Barteček, Vengřín

    Diváci: 1 976
    thejrc.org