Podbrezová – Dunajská Streda 0:0 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
0:0 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Pátek 27.11.2015, 18:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Končí sa dnešné stretnutie, po ktorom si ŽP Šport Podbrezová a FC DAC Dunajská Streda po bezgólovej remíze 0:0 body zaslúžene podelia. Hoci mali oba celky viacero dobrých príležitostí na strelenie gólu, avšak vo všetkých prípadoch kraľovali gólmani.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:51:01)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Lopta je v strede poľa, zdá sa, že dnes sa už nič neudeje.
     
    90+2
    Na opačnej strane snaha Szarku vymyslieť čosi proti trojici súperových futbalistov, loptu ale napokon posielal len do húštiny tiel v bielom.
     
    90+1
    Tá prvá z nich ale nepriniesla nič zaujímavé, hostia ju strávili na vlastnej polovici , kde ostali stáť v obranných radoch, domáci celok ale pred vápnom nedokázal presnejšie zakombinovať.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90
    Posledná minúta hry nám neprináša žiadne zaujímavé momenty, čakáme tak už len na údaj o nadstavenom čase, o ktorý sa hlavný arbiter Sedlák rozhodne predĺžiť dnešný zápas.
     
    89
    Druhý polčas sa pomaly blíži k svojmu záveru, v tejto chvíli už ani jeden z celkov nebude chcieť v obranných radoch chybovať, keďže prípadný gól by zrejme rozhodol o víťazovi stretnutia.
     
    88
    Loptu si napokon k rohovej zástavke postavil Podio, ktorý ale vyslal len center do prehusteného priestoru pri bližšej žrdi, odkiaľ dokázal Polievka loptu odvrátiť.
     
    88
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    87
    Pačinda hľadal v strede poľa Szarku, ak by nebol hráč hostí stál k centru chrbtom, mohol sa dostať do ešte veľmi zaujímavej príležitosti.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Ákos Szarka (FC DAC Dunajská Streda).
     
    86
    Podio zahrával štandardnú situáciu, avšak jeho prudký center smeroval len k pozornej obrane súpera, ktorí už následne vedeli, čo s ňou.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Ľubomír Michalík (FC DAC Dunajská Streda).
     
    84
    Hosťujúci Polievka sa prezentoval útočným faulom. loptu tak nedobrovoľne odovzdá súperovi.
     
    83
    Hra sa pomaly blíži k svojmu záveru, stále platí bezgólový stav, ak to chce Podbrezová, respektíve Dunajská Streda zmeniť, teraz by mala byť tá ideálna príležitosť.
     
    82
    Polievka si následne vo vápne snažil rozpohybovať Podia, avšak ten sa odstrašiť nenechal a svojho súpera donútil zakončiť len mimo priestor troch žrdí.
     
    81
    Lopta konečne skončila v sieti, avšak Szarka ju posielal bližšie k trom žrdiam len z ofsajdu, ani následný vlastný gól Podia tak platiť nemohol.
     
    80
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matej Kochan, prichádza Roman Sabler.

    Lukáš Pancurák

    Branky:

    Karty:   57. Migaľa (POD) – 35. Davis (DUN), 85. Michalík (DUN), 86. Szarka (DUN)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Viazanko, Gál-Andrezly (72. Jur. Pančík), Vajda, Migaľa – Vaščák, Kochan (80. Sabler), Kupčík (C), Andrič – Kapor (58. Podio), Szöke.
    Náhradníci: Ďurčo – Magda, Minčič, Podio, Frizoni, Jur. Pančík, Sabler.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Ljubicić, Michalík, Straka (63. Polievka), Ľupták – Pačinda, Kwin Kwin, Szarka, Sarr – Brašeň, Davis.
    Náhradníci: Milošovič – Asanović, Horváth, Černák, Pambou, Polievka, Stephens.

    Rozhodčí: Sedlák – Weiss, Petríček – Očenáš
    bahis siteleri