Bayern – Hertha 2:0 (kon.) | W. Brémy – Hamburg 1:3 (kon.) | Hannover – Ingolstadt 4:0 (kon.)
Hoffenheim – Mönchengladbach 3:3 (kon.) | Mohuč – Frankfurt 2:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
2:0 (2:0)
Hertha BSC
Sobota 28.11.2015, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek sobotního podvečera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (17:36:42)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:13.
     
    Utkání je u konce! Hlavní rozhodčí dnešního klání nenastavil ani jednu minutu a domácí tak vítězí 1:0 a udržují si svoji ligovou neporazitelnost! O všem rozhodly branky Müllera a Comana, který padly v první půli v rozmezí sedmi minuty. Bayern ve druhé půli pevnou defenzívou a povedenou kombinací pouze držel dvou dvoubrankový náskok. Oba celky si pár šancí na změnu stavu ve druhém poločase připravily, ovšem všechny zůstaly nevyužity!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Nyní na hřiště zavítal také jeden z fanoušků Thomase Müllera, který se sice dočkal objetí se svým idolem, následně však jeho působení na hřišti ukončila ochranka, která jej odvedla do útrob Allianz Areny.
     
    88
    Z ničeho nic velká šance hostů! Kalou dostal prostor i čas na levé straně, zasekl si míč do středu, nicméně jeho následný obstřel skončil těsně nad břevnem!
     
    87
    Jeden z hostů zamířil po osobním souboji ve vápně k zemi, ale rozhodčí nechal celou situaci bez povšimnutí a hra pokračuje dále.
     
    86
    Znovu však útočné snažení červených utnul pomezní sudí, který opět načapal Lewandowskiho v ofsajdovém postavení.
     
    85
    Po další kombinaci domácích na pravé straně přišel faul na Lahma, následuje standardní situace pro celek z Bavorska.
     
    84
    Střídání v týmu Bayernu Mnichov: ze hřiště odchází Arturo Vidal, kterého nahrazuje Badstuber.
     
    83
    Lewandowski neustál ve vápně souboj se dvěma protivníka, nicméně stihl ještě posunout na Vidala, jenž se ale sám nakonec připravil o šanci útočným faulem.
     
    82
    DRŽENÍ MÍČE – 66% : 34%
     
    81
    Pozornost obrany však následně znovu zaměstnal Rafinha, jenž našel přesnou přihrávkou před vápno Müllera, ale ten míč nedokázal přesně zpracovat a hosté tak rychle otáčejí hru.
     
    80
    Mnichovští opět šetří čas kombinací na obranné polovině, do útoku se svěřenci Pepa Guardioly v těchto chvílích již tolik netlačí.
     
    79
    Avšak šance na straně hostí by tu byla! Haraguči dostal prostor s míčem na pravé straně, přehodil si jej z pravé na levou, ale poté prudkou ranou k tyči trefil jen pohotového Neuera, jenž ukryl balon ve svém náručí.
     
    78
    Hosté v těchto chvílích sice kontrolují míč, na žádný tlak v závěrečné desetiminutovce to však zatím nevypadá.
     
    77
    Po přihrávce Alonsa centroval z pravé strany Rode, který našel volného Müllera na hranici vápna, nicméně tomu míč utekl od kopačky a následně se provinil nedovoleným zákrokem.
     
    76
    Ve středu hřiště nejprve utekl Martínezovi míč a poté si španělský obránce pomohl při snaze o jeho opětovný zisk faulem. Hertha bude rozehrávat.
     
    75
    Přišla ovšem nenápadná chyba a hosté mohli trestat, nicméně střídající Baumjohann se nacházel v době přihrávky v ofsajdu, čehož si všiml i sám pomezní sudí.

    Daniel Kinc

    Branky: 34. T. Müller (Benatia), 41. Coman (Javi Martínez)

    Karty:   15. Langkamp (HER), 24. Skjelbred (HER), 49. Ibišević (HER)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 12:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:13.
    Bayern Mnichov: Neuer – J. Boateng (66. Rode), Javi Martínez, Benatia – Lahm (C), Arturo Vidal (84. Badstuber), Alonso, Rafinha – T. Müller, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Kirchhoff, Badstuber, Rode, Pantovič, Weihrauch.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Regäsel, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Skjelbred (56. Tolga Ciğerci), Lustenberger (C) – Haraguči, Darida (72. Stocker), Kalou – Ibišević (57. Baumjohann).
    Náhradníci: Körber – van den Bergh, Baumjohann, Tolga Ciğerci, Stocker, Beerens, Hegeler.

    Rozhodčí: Drees – Gerach, Gittelmann
    thejrc.org