Letňany – Jihlava 4:5 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 1:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Letci Letňany
4:5 (1:1, 2:0, 1:3 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 07.12.2015, 15:00 • Ice Arena Letňany • Extraliga staršího dorostu • 24. kolo
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Jihlavy po samostatných nájezdech vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejového) Onlajnu, na počtenou! (17:35:54)
     
    Ačkoli se Letňany dostaly v zápase celkem třikrát do vedení, Jihlava našla vždy odpověď a dokázala vyrovnat. Zápas tak po remízových šedesáti minutách přešel do prodloužení, ve kterém se o vítězi taktéž nerozhodlo, a tak přišli na řadu samostatné nájezdy. V nich si vedli lépe hráči Jihlavy, když vítěznou branku zaznamenal Adam Hrbatý, který zařídil svému celku zisk dvou bodů. Letci se musí spokojit se ziskem pouhého jednoho bodu, i když k plnému bodovému zisku neměli daleko.
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je ADAM HRBATÝ.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Dnešní utkání sleduje 48 diváků.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šok pro domácí, kteří už se viděli jako vítězové. Necelých 30 sekund před koncem zápasu vyrovnává na 4:4 VLADIMÍR OŠČÁDAL. Asistence: Tomáš Mejzlík a Petr Slabý.
     
    55:47
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany odpovídají nejlepším možným způsobem – vstřelení branky, o kterou se postaral LUKÁŠ ROUSEK. Asistence: Matěj Satran.
     
    53:08
    Jihlavský Tomáš Mejzlík (JIH) odjíždí na trestnou lavici. Mejzlík tak bude svým spoluhráčům na ledě chybět nejdéle dvě minuty.
     
    47:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    ALEŠ HEINRICH svojí druhou trefou v zápase vyrovnává stav utkání. K vidění tak bude určitě ještě hodně zajímavé utkání. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    45:53
    Vylučování pokračuje. Tentokrát putuje k trestoměřičům Tomáš Fabiánek (LET), který se proti pravidlům provinil vysokou holí.
     
    41:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Velmi brzy po začátku třetí třetiny snižuje na rozdíl jedné branky ALEŠ HEINRICH při hře 4 na 4. Asistence: Tomáš Mejzlík a David Stark.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Vyloučení na obou stranách. Za domácí si odsedí čtyřminutový trest za hrubost Václav Mařík (LET), zatímco za Jihlavu si odsedí dvouminutový trest za napadení Lukáš Jindra (JIH).
     
    35:09
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přesilová hra využita! Domácí Letci trestají soupeřovu nedisciplinovanost, jmenovitě MATĚJ MALÍČEK, který dokázal propasírovat bez problémů puk za záda brankáře. Asistence: Dominik Danov a Michal Pařík.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 7. Nedorost (Danov), 28. Rousek (Grauer, Sklenář), 36. Malíček (Danov, Pařík), 56. Rousek (Satran) – 16. Pražák (Jindra), 42. Heinrich (Mejzlík, Stark), 48. Heinrich (Mejzlík), 60. Oščádal (Mejzlík, Slabý), rozh. náj. Hrbatý


    HC Letci Letňany: Vacula (Vlas) – Pařík, Hanuš, Gebell, Brabec, Grauer, Valíček, Lytvynov – Sklenář, Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Rousek, Kučera, Mařík
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Pražák, Stark, Váňa, Slabý, Huňáček, Vála – Jindra, Hrbatý, Heinrich, Mejzlík, Slabý, Strnad, Čermák, Vrátný, Oščádal

    Rozhodčí: Battěk – Hodek, Zmeškal

    Diváci: 48
    thejrc.org