Skalica – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 1:3 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 1:3 (kon.)
Žilina – Trnava 2:0 (kon.)
konec
MFK Skalica
0:2 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
sk Sobota 28.11.2015, 13:00 • MFK Skalica • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovan Bratislava zvíťazil v Skalici 2:0 a minimálne do zajtra znížil svoju stratu na vedúci Trenčín na 6 bodov, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (14:52:35)
     
    Štatistiky zo zápasu:

    Strely celkom: 5:8
    Strely na bránu: 3:5
    Žlté karty: 1:0
     
    Dnešné chladné futbalové popoludnie v Skalici končí víťazstvom Slovana a dôležitými tromi bodmi pre belasých. Ak by som nadviazal na štatistiku z prvého polčasu, tak sme napokon videli dva góly, a dve vyložené šance Slovana. O góly sa postal po peknej akcii Vittek a po zaváhaní Vrableca Milinkovič, šance zahodili Vittek a Gorosito. Slovan si vzhľadom na vyššiu ofenzívnu snahu triumf zaslúžil, jeho celkový výkon však výrazne zaostal za očakávaním, v hre hostí bolo množstvo hluchých miest. Skalica však bola ešte slabšia, nevypracovala si jedinú vyloženú šancu a niet divu, že z ihriska odchádza bez gólu i bodu.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Belasí absolútne pokojne dohrávajú stretnutie, už nechcú dopustiť nijaké nepríjemné okamihy. Skalica zaknihuje ďalšiu prehru a je veľmi reálne, že bude zimovať na poslednej priečke.
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    90
    Šebesta rozvlnil sieť za Muchom, keď ho zblízka obstrelil k pravej žrdi, rozhodca ale signalizoval postavenie mimo hry, takže rozohrávať bude Mucha.
     
    89
    Slovan dohráva stretnutie s loptou na kopačkách, belasí už vedia, že po dnešku znížia stratu na trenčianske AS na 6 bodov. Trenčania však ešte zajtra hrajú doma so Senicou.
     
    88
    Gašparík zaútočil po rýchlej rozohrávke štandardky, predral sa stredom a vypálil tesne spoza šestnástky, tvrdá strela pomerne výrazne minula pravú žrď.
     
    87
    Peltier nedovolene zasiahol v strede poľa Vaška, hráči sa sťahujú pred Muchu, Skalica to ešte skúsi zo štandardky z veľkej vzdialenosti.
     
    86
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Filip Oršula.
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Vukan Savičevič, prichádza Samuel Štefánik.
     
    85
    Tak predsa len ešte Vaško rozbehol akciu Skalice, centrom mieril na pravú stranu pokutového územia, kde hlavičkoval Švrček, Gorosito stihol odvrátiť spred Lietavu.
     
    84
    Stretnutie sa už zrejme bude len dohrávať, pri dnešnej streleckej produktivite Skalice je v rovine science-fiction, že by domáci ešte stihli dať 2 góly. Momentálne pri lopte Slovan, kombinuje na vlastnej polovici.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Radoslav Ciprys, prichádza Lukáš Švrček.
     
    82
    Slovan dal gól!
    Je zrejme rozhodnuté, Slovan v závere strieľa poisťujúci druhý gól! Akcia začala u Vitteka, ten vpredu hľadal Milinkoviča, pred ktorým veľmi laxne zahral Vrablec. Obranca Skalice vracal hlavou loptu Fišanovi, avšak veľmi slabo, lopty sa preto stihol ujať MARKO MILINKOVIČ, išiel už sám na bránu, obišiel Fišana a namieril do prázdnej brány!
     
    81
    Skalici rozohrávka nevyšla, vystreliť skúsil Kubík, namieril však výrazne vedľa brány. Fišan si tak zopakuje výkop od svojej svätyne.
     
    80
    Po nevydarenej akcii Slovana odkopáva Fišan, Skalici ostáva na vyrovnanie desať minút plus nadstavenie. Diváci sú zrejme aj radi, že sa zápas čochvíľa skončí, dnes ich hráči príliš nezahriali.
     
    79
    Ďalšia príležitosť Slovana na rozhodujúci úder, Čikoš sa presadil na pravej strane, dobre nahral Vittekovi, ktorý ešte dával pod seba do šestnástky Peltierovi. Útočník hostí však namieril z prvej nad brvno.
     
    78
    Zaujímavý pokus Lietavu na hrote útoku Skalice, prešiel cez Simoviča a zrazu mal pred sebou voľný priestor, v páde strieľal, loptu zastavil ešte pred Muchom Gorosito.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 22. Vittek (Čikoš), 82. Milinković

    Karty:   72. Vaško (SKA)


    MFK Skalica: Fišan – Vrablec, Majerník (C), Petrovský, Ciprys (83. Švrček) – Neoveský, Čermák, Hlinka (67. Gašparík), Vaško – Ulrich (57. Lietava), Šebesta.
    Náhradníci: Lupač – Fialka, Švrček, Jakubek, Gašparík, Lietava.

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Čikoš, Gorosito, Sekulić, Kubík – Simović, Savičevič (86. Štefánik) – Milinković (C) (86. Oršula), Priskin, Mészáros (60. Peltier) – Vittek.
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Štefánik, Gašparovič, Šefčík, Oršula, Peltier.

    Rozhodčí: Weiss – Hancko, Jenčura
    ocianews.com